nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Panpen Bungalow

65/11 Moo5, Naiyang Beach, Naiyang / Naithon, Phuket, Thajsko 83130 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Panpen Bungalow Phuket - Pokoj pro hosty Panpen Bungalow Phuket - Interiér hotelu Panpen Bungalow Phuket - Pokoj pro hosty Panpen Bungalow Phuket - Interiér hotelu Panpen Bungalow Phuket - Koupelna Panpen Bungalow Phuket - Pokoj pro hosty Panpen Bungalow Phuket - Interiér hotelu Panpen Bungalow Phuket - Pokoj pro hosty Panpen Bungalow Phuket - Pokoj pro hosty Panpen Bungalow Phuket - Pokoj pro hosty Panpen Bungalow Phuket - Pokoj pro hosty Panpen Bungalow Phuket - Pokoj pro hosty Panpen Bungalow Phuket - Koupelna Panpen Bungalow Phuket - Pokoj pro hosty Panpen Bungalow Phuket - Vchod Panpen Bungalow Phuket - Okolí
Panpen Bungalow Phuket - Interiér hotelu Panpen Bungalow Phuket - Interiér hotelu Panpen Bungalow Phuket - Pokoj pro hosty Panpen Bungalow Phuket - Exteriér hotelu Panpen Bungalow Phuket - Pláž Panpen Bungalow Phuket - Pláž Panpen Bungalow Phuket - Pláž Panpen Bungalow Phuket - Interiér hotelu Panpen Bungalow Phuket - Interiér hotelu Panpen Bungalow Phuket - Interiér hotelu Panpen Bungalow Phuket - Interiér hotelu Panpen Bungalow Phuket - Exteriér hotelu
Oblast: Naiyang / Naithon Počet pokojů: 17
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 257 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,3
Personál
7,8
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,3
Všechna hodnocení (257)
Seřazeno podle:
Guoheng L. Páry China, 22. července 2014
Panpen Bungalow

good
10
Mardijanto K. Skupiny Indonesia, 5. července 2014
a

Very near from the airport [within 10 minutes]
6,7
George L. Jednotlivci Australia, 4. května 2014
Short and sweet but I'm going back.

Airport pickup. Friendly staff. Good English
8
Mr Luan forgot to pick me up at the airport (so keep his Phone number handy). I only stayed one night because I was arriving late from Australia and he offers airport pickup. I rented a nice motorbike from him for my 27 day stay in Phuket at a good rate. I plan to stay there the night before I leave. *A good budget place*
Tsz C. Skupiny China, 24. dubna 2014
great location, poor service

location
5,7
The location is great, around 10 mins from airport to hotel. What made me disappointed is the hotel service. We had communicated well before we arrive and ensured the hotel staff will pick up us. However, we couldn't find anyone outside the arrival hall since our flight was delay 1 hour. We had to call the hotel TWICE and awaited over 45 mins in the midnight. We just got frustrated. The condition of the hotel is acceptable if you just stay for 1 night.
Vincent W. Obchodní cestující Singapore, 16. dubna 2014
Expensive for what it is.

Near airport, quiet
5
I wanted something near the airport. Paid significantly more for Panpen because of the promised free airport transfer which never happened because nobody picked me up from the airport. Pretty poor value otherwise
Erickson R. Rodiny s malými dětmi Philippines, 15. dubna 2014
Value for money

Airport transfer, beach transfer, taxi service
7,7
Very budget friendly, considering how much taxi service costs in Phuket, I wonder how the owner can still profit with all the transfers we have from the airport, to Nai Yang beach, and providing us a taxi service I've never imagined will be, a mid-size SUV. Very cool!
Charrinee W. Skupiny Thailand, 8. dubna 2014
Good hotel near the airport

Cleanliness, Free airport transfer, Big and confortable bed
7,7
Hoi M. Páry Hong Kong, 29. března 2014
Panpen Bungalow
6
Not good not bad
Guoheng L. Rodiny s malými dětmi China, 24. března 2014
Panpen Bungalow

good
10
Guoheng L. Rodiny se staršími dětmi China, 20. března 2014
good

good
10

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Panpen Bungalow PhuketPanpen Bungalow Phuket - Pokoj pro hostyPanpen Bungalow Phuket - Interiér hoteluPanpen Bungalow Phuket - Pokoj pro hostyPanpen Bungalow Phuket - Interiér hoteluPanpen Bungalow Phuket - KoupelnaPanpen Bungalow Phuket - Pokoj pro hostyPanpen Bungalow Phuket - Interiér hoteluPanpen Bungalow Phuket - Pokoj pro hostyPanpen Bungalow Phuket - Pokoj pro hostyPanpen Bungalow Phuket - Pokoj pro hostyPanpen Bungalow Phuket - Pokoj pro hostyPanpen Bungalow Phuket - Pokoj pro hostyPanpen Bungalow Phuket - KoupelnaPanpen Bungalow Phuket - Pokoj pro hostyPanpen Bungalow Phuket - VchodPanpen Bungalow Phuket - OkolíPanpen Bungalow Phuket - Interiér hoteluPanpen Bungalow Phuket - Interiér hoteluPanpen Bungalow Phuket - Pokoj pro hostyPanpen Bungalow Phuket - Exteriér hoteluPanpen Bungalow Phuket - PlážPanpen Bungalow Phuket - PlážPanpen Bungalow Phuket - PlážPanpen Bungalow Phuket - Interiér hoteluPanpen Bungalow Phuket - Interiér hoteluPanpen Bungalow Phuket - Interiér hoteluPanpen Bungalow Phuket - Interiér hoteluPanpen Bungalow Phuket - Exteriér hoteluPanpen Bungalow Phuket - Exteriér hoteluPanpen Bungalow Phuket - Interiér hoteluPanpen Bungalow Phuket - Interiér hoteluPanpen Bungalow Phuket - Exteriér hoteluPanpen Bungalow Phuket - Exteriér hoteluPanpen Bungalow Phuket - Exteriér hoteluPanpen Bungalow Phuket - Interiér hoteluPanpen Bungalow Phuket - Interiér hoteluPanpen Bungalow Phuket - Interiér hoteluPanpen Bungalow Phuket - Exteriér hoteluPanpen Bungalow Phuket - Interiér hoteluPanpen Bungalow Phuket - Interiér hoteluPanpen Bungalow Phuket - Exteriér hoteluPanpen Bungalow Phuket - Exteriér hoteluPanpen Bungalow Phuket - Interiér hoteluPanpen Bungalow Phuket - OkolíPanpen Bungalow Phuket - VchodPanpen Bungalow Phuket - RecepcePanpen Bungalow Phuket - RestauracePanpen Bungalow Phuket - OkolíPanpen Bungalow Phuket - OkolíPanpen Bungalow Phuket - OkolíPanpen Bungalow Phuket - RestauracePanpen Bungalow Phuket - Okolí


AS-AGWEB-3C01