Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Pardede International Hotel

Jalan. Ir. H. Juanda No. 14, Medan Polonia, Medan, Indonésie (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Pardede International Hotel Medan - Restaurace Pardede International Hotel Medan - Restaurace Pardede International Hotel Medan - Pokoj pro hosty Pardede International Hotel Medan - Bazén Pardede International Hotel Medan - Restaurace Pardede International Hotel Medan - Pokoj pro hosty Pardede International Hotel Medan - Pokoj pro hosty Pardede International Hotel Medan - Pub/lounge Pardede International Hotel Medan - Pokoj pro hosty Pardede International Hotel Medan - Restaurace Pardede International Hotel Medan - Prostory pro setkávání Pardede International Hotel Medan - Pokoj pro hosty Pardede International Hotel Medan - Exteriér hotelu Pardede International Hotel Medan - Restaurace Pardede International Hotel Medan - Restaurace Pardede International Hotel Medan - Pokoj pro hosty
Pardede International Hotel Medan - Pokoj pro hosty Pardede International Hotel Medan - Interiér hotelu Pardede International Hotel Medan - Interiér hotelu Pardede International Hotel Medan - Pokoj pro hosty Pardede International Hotel Medan - Bazén Pardede International Hotel Medan - Pokoj pro hosty
Oblast: Medan Polonia Počet pokojů: 117

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 159 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,1
Poloha
7,6
Personál
6,8
Stav hotelu/čistota
6,7
Pokojový komfort/standard
6,8
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (159)
Seřazeno podle:
Michal H. Skupiny Czech Republic, 31. března 2013
Hotel je velmi blízko letiště

Bazén, Bar, Pick Up z/na letiště zdarma (nutno zadat do zvláštního požadavku)
9,3
Pouze jedna noc k brzkému rannímu odletu. Pick Up z/na letiště po dohodě na recepci zdarma. Personál zaspal a nestihl nám připravit snídani :-))
Nahlásit hodnocení
Adzaham B. Páry Malaysia, 29. listopadu 2015
Clean comfortable room

Clean,comfortable,good location
6,3
Nahlásit hodnocení
Inderjit S. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 24. listopadu 2015
Budget Hotel

Affordable, Poor Service
6
The Hotel is not in the town centre. However there are dedicated rickshaws outside the hotel gates who ply the route from town to hotel and transportation is not a problem. Do check the rates with hotel staff and haggle with the rickshaws as they have tendency to overcharge. The services by the room keeping is very mediocre, they only provide 1 pillow for per guest and i had to go down to the receptionist to plead for an extra. The buffet breakfast spread selection is really simple, and i was shocked to be told by restaurant staff my request for the usual morning scrambled eggs would incur extra charge. Its only budget in price, services are not up to mark.
Nahlásit hodnocení
Inderjit S. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 24. listopadu 2015
Budget Hotel

Affordable, Poor Service
6
The Hotel is not in the town centre. However there are dedicated rickshaws outside the hotel gates who ply the route from town to hotel and transportation is not a problem. Do check the rates with hotel staff and haggle with the rickshaws as they have tendency to overcharge. The services by the room keeping is very mediocre, they only provide 1 pillow for per guest and i had to go down to the receptionist to plead for an extra. The buffet breakfast spread selection is really simple, and i was shocked to be told by restaurant staff my request for the usual morning scrambled eggs would incur extra charge. Its only budget in price, services are not up to mark.
Nahlásit hodnocení
Signe S. Páry Denmark, 16. června 2015
SO BAD.

possibility for in-room dining
3,3
Soooo many bad things about this hotel. First, the pool is very dirty. Looked like there was algae in it. The room looks okay but you can't control the temperature of the aircondition and the bed is wierd soft so when you lay 2 people in it, you roll down into the middle. In the bathroom there was 10-20 small cockroaches running around and the toilet was leaking water on the floor. We went for lunch in the restaurant, but also wanted to get dinner so we would like to have the bill put on the room. This took about half an hour to get the staff to understand! They said something like that you would have to make a deposit or something - come on, even small hotels knows how to do this... There was loud music/karaoke until 2 am. And at last when we check out in the morning and want to pay our bill it took the lady in reception half an hour to get the machine working! She even told us to go to the ATM but we did not have time for that since we had to catch a flight! Really really bad value for money!!! Would never stay here again.
Nahlásit hodnocení
Haiting J. Obchodní cestující China, 11. dubna 2015
good

Room reception location
10
Nahlásit hodnocení
Felix B. Obchodní cestující Indonesia, 13. prosince 2014
Good stay

Reasonable price, basic room, comfort
8
Nahlásit hodnocení
Ravind A. Páry Malaysia, 8. září 2014
Not bad at all, a cheap comfortable stay!

Location, service, breakface buffet.
6,3
Pleasent.
Nahlásit hodnocení
Fadhil A. Obchodní cestující Indonesia, 26. června 2014
okk

Pardede International Hotel
6
standard like the hotels most..
Nahlásit hodnocení
Ramdan S. Obchodní cestující Malaysia, 16. června 2014
the staff to be more humble to the customers

security more alert,reception service & other staff
7,7
so far so good, but this hotel so quiet suggestion more resonable price and discount for hotel rate.room to good view and more decoration.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Pardede International Hotel MedanPardede International Hotel Medan - RestauracePardede International Hotel Medan - RestauracePardede International Hotel Medan - Pokoj pro hostyPardede International Hotel Medan - BazénPardede International Hotel Medan - RestauracePardede International Hotel Medan - Pokoj pro hostyPardede International Hotel Medan - Pokoj pro hostyPardede International Hotel Medan - Pub/loungePardede International Hotel Medan - Pokoj pro hostyPardede International Hotel Medan - RestauracePardede International Hotel Medan - Prostory pro setkáváníPardede International Hotel Medan - Pokoj pro hostyPardede International Hotel Medan - Exteriér hoteluPardede International Hotel Medan - RestauracePardede International Hotel Medan - RestauracePardede International Hotel Medan - Pokoj pro hostyPardede International Hotel Medan - Pokoj pro hostyPardede International Hotel Medan - Interiér hoteluPardede International Hotel Medan - Interiér hoteluPardede International Hotel Medan - Pokoj pro hostyPardede International Hotel Medan - BazénPardede International Hotel Medan - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02