nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Park Hill Hotel Mactan

Matumbo Pusok, Lapu-Lapu City, Mactan Island, Cebu, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Park Hill Hotel Mactan Cebu - Okolí Park Hill Hotel Mactan Cebu - Okolí Park Hill Hotel Mactan Cebu - Exteriér hotelu Park Hill Hotel Mactan Cebu - Exteriér hotelu Park Hill Hotel Mactan Cebu - Exteriér hotelu Park Hill Hotel Mactan Cebu - Recepce Park Hill Hotel Mactan Cebu - Lobby Park Hill Hotel Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Park Hill Hotel Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Park Hill Hotel Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Park Hill Hotel Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Park Hill Hotel Mactan Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 24

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 796 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
7,9
Personál
6,8
Stav hotelu / čistota
6,6
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
5,8
Všechna hodnocení (796)
Seřazeno podle:
Miroslav P. Páry Czech Republic, 27. března 2014
Park Hill Hotel

blízko letiště
6
Pokoj jsme si vybrali pouze z důvodu, že je blízko letiště.Na pokoji bylo čisto a je skutečně určen na přespání z důvodu dalšího přesunu ... Pokoj odpovídá tomu, jak je nabízen.
Jana P. Páry Czech Republic, 25. května 2013
na přenocování výborný

blízko letiště,čistý,levný
8,7
David K. Jednotlivci Czech Republic, 2. srpna 2011
Klidný hotel blízko letiště

blízko letiště
9
Přenocoval jsem zde noc před odletem... Vyspal jsem se tu dobře... akorát wi-fi zrovna nefungovala... Snídani objednanou den předem, dostanete v domluvený čas na pokoj...
Peter R. Jednotlivci Australia, 8. dubna 2015
just what was needed

location to mactan airport, front desk staff and taxi came on time for an early flite
9,3
we booked on line, so you never really know what to expect and reviews were a bit mixed, but I chose it for its location for a 6am flite the next morning, after a late ferry from Bohol. could not have been better - great front office staff, check in easy, short walk to eat at some great local places to finish off a great break, comfortable room, good shower, and the taxi came on time at 4.30 am...and one second check out...will be back next time I am thru.
Mary P. Páry Canada, 31. března 2015
Has the essentials; feels gross

Close to Airport; Staff calls taxi; Running water
4,7
The sink didn't drain properly. It didn't have a low budget clean feel. It just felt mucky. Don't expect a lot if you're used to a certain level of luxury.
Noel Q. Rodiny s malými dětmi Philippines, 8. března 2015
peacefull & quiet

price, location, staff
5,3
Everything went fine except for one korean lobf stayer who shouts evrytime
Ann F. Páry United Kingdom, 25. února 2015
Location Lovely quaint little hotel Excellent lic

Location Comfort
9,3
Eric Y. Páry China, 26. listopadu 2014
Very very close to the Airport

Location, Location, Location
8
Nice and pretty near to the airport, which was what we need only.
Carmen M. Jednotlivci Spain, 17. listopadu 2014
Fair just to sleep while connecting flights

location veery close to the airport, perfect taxi service to the airport super early and kind staff
7
when you get a metrered taxi from airport the taxi men always complain and ask for an increased rate, since this hotel and some others are too close from the airport...it was not the case with the taxi service requested thru the Hotel. It was at 4:00am, they called me 10 mins before to the room and the taxi only asked for the amount showed in the metrered screen... Very professional!
Meneleo M. Jednotlivci United States of America, 10. listopadu 2014
park stay

clean, courteous staff, helpful.
8,3
It was comfortable and pleasant. The staff we're very courteous too. Unfortunately, you can't go outside and do your walking.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Park Hill Hotel Mactan CebuPark Hill Hotel Mactan Cebu - OkolíPark Hill Hotel Mactan Cebu - OkolíPark Hill Hotel Mactan Cebu - Exteriér hoteluPark Hill Hotel Mactan Cebu - Exteriér hoteluPark Hill Hotel Mactan Cebu - Exteriér hoteluPark Hill Hotel Mactan Cebu - RecepcePark Hill Hotel Mactan Cebu - LobbyPark Hill Hotel Mactan Cebu - Pokoj pro hostyPark Hill Hotel Mactan Cebu - Pokoj pro hostyPark Hill Hotel Mactan Cebu - Pokoj pro hostyPark Hill Hotel Mactan Cebu - Pokoj pro hostyPark Hill Hotel Mactan Cebu - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Park Hill Hotel Mactan, Cebu

AS-AGWEB-3C07