Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Park Hill Hotel Mactan

Matumbo Road Pusok, Lapu-Lapu City, Mactan Island, Cebu, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Park Hill Hotel Mactan Cebu - Okolí Park Hill Hotel Mactan Cebu - Okolí Park Hill Hotel Mactan Cebu - Exteriér hotelu Park Hill Hotel Mactan Cebu - Exteriér hotelu Park Hill Hotel Mactan Cebu - Exteriér hotelu Park Hill Hotel Mactan Cebu - Recepce Park Hill Hotel Mactan Cebu - Lobby Park Hill Hotel Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Park Hill Hotel Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Park Hill Hotel Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Park Hill Hotel Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Park Hill Hotel Mactan Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 24

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 809 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
7,9
Personál
6,8
Stav hotelu/čistota
6,6
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
5,8
Všechna hodnocení (809)
Seřazeno podle:
Miroslav P. Páry Czech Republic, 27. března 2014
Park Hill Hotel

blízko letiště
6
Pokoj jsme si vybrali pouze z důvodu, že je blízko letiště.Na pokoji bylo čisto a je skutečně určen na přespání z důvodu dalšího přesunu ... Pokoj odpovídá tomu, jak je nabízen.
Jana P. Páry Czech Republic, 25. května 2013
na přenocování výborný

blízko letiště,čistý,levný
8,7
David K. Jednotlivci Czech Republic, 2. srpna 2011
Klidný hotel blízko letiště

blízko letiště
9
Přenocoval jsem zde noc před odletem... Vyspal jsem se tu dobře... akorát wi-fi zrovna nefungovala... Snídani objednanou den předem, dostanete v domluvený čas na pokoj...
Cj Y. Jednotlivci Australia, 24. června 2015
Cheap and great place

Affordable convenient and really nice staff !
8
Great ?
Bradley B. Jednotlivci United States of America, 10. června 2015
overrated, HOT

location
4,7
checked into our 1st floor room and found the window lock was broken. the air con didn't work well too. and the bed coverings where stained and had holes. the staff moved us to another room, but with the same problem except the window lock worked. very poor aircon, a fan would have cooled better.mold in the bathroom tiles. overrated. not a good value. did not use the restaurant.
Lisa-Marie N. Jednotlivci Sweden, 6. června 2015
Dirty, unfriendly ant-crawling hotel in mactan.
2,7
Ok, because i know what i was paying for, which was something cheap. But the staff was unfriendly, rooms full of bugs, noisy aircons, broken sheets etc. Would not recommend. You can do so much better in mactant!
David W. Jednotlivci United Kingdom, 3. června 2015
Convenient, comfortable and reasonable

Convenient, comfortable and reasonable
6,3
I wanted a hotel that was close to Cebu airport, so that I could return a hie car without having to drive through the city. This hotel if very close to the airport, only about 5 mins drive, and had it's own parking facilities. The location is also good for last minute shopping at a nearby mall, and several restaurants are nearby. The location is a little difficult to find and I had to ask directions! Google maps took me to a blocked off roar. The room was very comfortable, with everything needed, though the A/C was a little noisy!
Yoav P. Páry Israel, 14. května 2015
Close to the airport

WiFi was good, very close to the airport, taxi came on time
7
We wanted a hotel near the airport for an early flight and that's what we've got. Air con was good, WiFi was OK, staff was friendly and helped with the taxi.
Meneleo M. Jednotlivci United States of America, 27. dubna 2015
comfortable hotel

clean room, staffs are great, close to everything
8
nice and comfortable and enjoyable.
Peter R. Jednotlivci Australia, 8. dubna 2015
just what was needed

location to mactan airport, front desk staff and taxi came on time for an early flite
9,3
we booked on line, so you never really know what to expect and reviews were a bit mixed, but I chose it for its location for a 6am flite the next morning, after a late ferry from Bohol. could not have been better - great front office staff, check in easy, short walk to eat at some great local places to finish off a great break, comfortable room, good shower, and the taxi came on time at 4.30 am...and one second check out...will be back next time I am thru.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Park Hill Hotel Mactan CebuPark Hill Hotel Mactan Cebu - OkolíPark Hill Hotel Mactan Cebu - OkolíPark Hill Hotel Mactan Cebu - Exteriér hoteluPark Hill Hotel Mactan Cebu - Exteriér hoteluPark Hill Hotel Mactan Cebu - Exteriér hoteluPark Hill Hotel Mactan Cebu - RecepcePark Hill Hotel Mactan Cebu - LobbyPark Hill Hotel Mactan Cebu - Pokoj pro hostyPark Hill Hotel Mactan Cebu - Pokoj pro hostyPark Hill Hotel Mactan Cebu - Pokoj pro hostyPark Hill Hotel Mactan Cebu - Pokoj pro hostyPark Hill Hotel Mactan Cebu - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Park Hill Hotel Mactan, Cebu

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02