Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Park Hill Hotel Mactan

Matumbo Road Pusok, Lapu-Lapu City, Mactan, Ostrov Mactan, Filipíny 6015

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 835 hodnocení

3 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
7,9
Personál
6,8
Stav hotelu/čistota
6,6
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
5,8
Všechna hodnocení (835)
Seřazeno podle:
Miroslav P. Páry Czech Republic, 27. března 2014
Park Hill Hotel

blízko letiště
6
Pokoj jsme si vybrali pouze z důvodu, že je blízko letiště.Na pokoji bylo čisto a je skutečně určen na přespání z důvodu dalšího přesunu ... Pokoj odpovídá tomu, jak je nabízen.
Nahlásit hodnocení
Jana P. Páry Czech Republic, 25. května 2013
na přenocování výborný

blízko letiště,čistý,levný
8,7
Nahlásit hodnocení
David K. Jednotlivci Czech Republic, 2. srpna 2011
Klidný hotel blízko letiště

blízko letiště
9
Přenocoval jsem zde noc před odletem... Vyspal jsem se tu dobře... akorát wi-fi zrovna nefungovala... Snídani objednanou den předem, dostanete v domluvený čas na pokoj...
Nahlásit hodnocení
Douglas E. Páry United States of America, 5. února 2016
Simple

Simple clean nice bathroom
10
Superlative perfect for a layover
Nahlásit hodnocení
Hug M. Páry Switzerland, 26. prosince 2015
2 Star hotel

Price, close to the airport, bed
5,3
Good for one overnight stay after a long jurney
Nahlásit hodnocení
Elaine D. Jednotlivci Philippines, 24. prosince 2015
Very good transient hotel

location, staff, comfort
9,7
i stayed here to stay overnight for my early flight the next day. really fast check-in even if i arrived past midnight. they even hailed a cab for going to the airport.
Nahlásit hodnocení
Dylanna B. Jednotlivci Philippines, 22. listopadu 2015
pleasant 8 hour stay

Location, language, staff
8,7
I like how quick on their feet the staff was to help me find a taxi. I stayed for a brief period just to wait overnight for my 6am flight. Location is great. It's super close to the airport.
Nahlásit hodnocení
Richard S. Páry Philippines, 21. listopadu 2015
More like a motel. No soap. Dirty.
5
Not good. Toilet flash is broken. No toiletries.
Nahlásit hodnocení
Meneleo M. Páry United States of America, 8. listopadu 2015
close to airport

clean room, clean hotel, close to airport
8,3
Not close to night life and no lights on the streets when walking to get drinks and food. No access to pedestrian for walking safe. Small road which shares with transportation.
Nahlásit hodnocení
Chien C. Jednotlivci United States of America, 23. října 2015
Great location for a short stay close to the airpo

Location, quiet, walk to airport
6,7
Nahlásit hodnocení
1 - 3 z 3 hodnocení
Park Hill Hotel Mactan Ostrov MactanPark Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - OkolíPark Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - OkolíPark Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - Exteriér hoteluPark Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - Exteriér hoteluPark Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - Exteriér hoteluPark Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - RecepcePark Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - LobbyPark Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyPark Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyPark Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyPark Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyPark Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A05