Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Park Hill Hotel Mactan

Matumbo Road Pusok, Lapu-Lapu City, Ostrov Mactan, Ostrov Mactan, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Park Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - Okolí Park Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - Okolí Park Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - Exteriér hotelu Park Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - Exteriér hotelu Park Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - Exteriér hotelu Park Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - Recepce Park Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - Lobby Park Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Park Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Park Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Park Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Park Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty
Oblast: Ostrov Mactan Počet pokojů: 24

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 818 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
7,9
Personál
6,8
Stav hotelu/čistota
6,6
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
5,8
Všechna hodnocení (818)
Seřazeno podle:
Miroslav P. Páry Czech Republic, 27. března 2014
Park Hill Hotel

blízko letiště
6
Pokoj jsme si vybrali pouze z důvodu, že je blízko letiště.Na pokoji bylo čisto a je skutečně určen na přespání z důvodu dalšího přesunu ... Pokoj odpovídá tomu, jak je nabízen.
Nahlásit hodnocení
Jana P. Páry Czech Republic, 25. května 2013
na přenocování výborný

blízko letiště,čistý,levný
8,7
Nahlásit hodnocení
David K. Jednotlivci Czech Republic, 2. srpna 2011
Klidný hotel blízko letiště

blízko letiště
9
Přenocoval jsem zde noc před odletem... Vyspal jsem se tu dobře... akorát wi-fi zrovna nefungovala... Snídani objednanou den předem, dostanete v domluvený čas na pokoj...
Nahlásit hodnocení
Ehren R. Páry United States of America, 6. července 2015
Good for the money

Location, Price, Force Fields
6,3
Nahlásit hodnocení
Anne H. Páry Australia, 5. července 2015
Good couple nights stay near airport

Location, Cable TV, cleanliness
8
Very surprised how good this hotel was for budget hotel. Much better than other budget places we had stayed in Philippines. Very close to airport but worth a second night stay as very close to Mactan Mall and easy jeepney ride to a couple of nice beach areas although these beach areas belong to 5 star hotels and not public but we did go in and had swim. Staff nice, cafe on site and good meals. We are Australian and love Aussie rules footy but couldn't get Aust Plus channel at any other hotel but did here. Had pleasant afternoon of footy watching accompanied by couple beers that were available on site. Great stay. Thanks
Nahlásit hodnocení
Cj Y. Jednotlivci Australia, 24. června 2015
Cheap and great place

Affordable convenient and really nice staff !
8
Great ?
Nahlásit hodnocení
Bradley B. Jednotlivci United States of America, 10. června 2015
overrated, HOT

location
4,7
checked into our 1st floor room and found the window lock was broken. the air con didn't work well too. and the bed coverings where stained and had holes. the staff moved us to another room, but with the same problem except the window lock worked. very poor aircon, a fan would have cooled better.mold in the bathroom tiles. overrated. not a good value. did not use the restaurant.
Nahlásit hodnocení
Caesar L. Obchodní cestující Philippines, 7. června 2015
Nearest Mactan Airport

Location, good service, value for money
6
Nahlásit hodnocení
Lisa-Marie N. Jednotlivci Sweden, 6. června 2015
Dirty, unfriendly ant-crawling hotel in mactan.
2,7
Ok, because i know what i was paying for, which was something cheap. But the staff was unfriendly, rooms full of bugs, noisy aircons, broken sheets etc. Would not recommend. You can do so much better in mactant!
Nahlásit hodnocení
David W. Jednotlivci United Kingdom, 3. června 2015
Convenient, comfortable and reasonable

Convenient, comfortable and reasonable
6,3
I wanted a hotel that was close to Cebu airport, so that I could return a hie car without having to drive through the city. This hotel if very close to the airport, only about 5 mins drive, and had it's own parking facilities. The location is also good for last minute shopping at a nearby mall, and several restaurants are nearby. The location is a little difficult to find and I had to ask directions! Google maps took me to a blocked off roar. The room was very comfortable, with everything needed, though the A/C was a little noisy!
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Park Hill Hotel Mactan Ostrov MactanPark Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - OkolíPark Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - OkolíPark Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - Exteriér hoteluPark Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - Exteriér hoteluPark Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - Exteriér hoteluPark Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - RecepcePark Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - LobbyPark Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyPark Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyPark Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyPark Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyPark Hill Hotel Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Park Hill Hotel Mactan, Ostrov Mactan

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B07