nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Park Hotel Hong Kong

61-65 Chatham Road South, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Recepce Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Recepce Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/lounge Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkávání Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Taneční sál Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/lounge
Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurace Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Fitness prostory Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Bufet Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Exteriér hotelu Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkávání Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Bufet Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Lobby Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkávání
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 347
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 4111 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,7
Personál
8,0
Stav hotelu / čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (4111)
Seřazeno podle:
Yau H. Páry Hong Kong, 28. února 2015
good

comfortable, clean, staff performance
8,3
good
Norashikin I. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 22. února 2015
Good location

1.prime location 2.comfortable 3.reasonable price
8,7
It was a pleasant stay in park hotel. The location in the middle of the city makes it very convenient to move around.everything is just a walking distance away.there are a lot of restaurants like kfc,mc d and halal food reataurants is just 10 mins walk away.
Kit I. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 19. února 2015
Good

Very good place
9
Neng C. Jednotlivci Cambodia, 16. února 2015
Good accommodation for business traveller.

Location, cleanliness, and great services
9
My favorite hotel in T.S.T area.
Jana W. Páry China, 15. února 2015
n/a

n/a
8,3
Peamlap J. Obchodní cestující Thailand, 15. února 2015
สุดยอดโรงแรม

free smart phone with free international call, big room with reasonable price
8,7
Good location with 5 minutes walk to shopping area in Tsim san jui. We can book deluxe room with price only 4000B. Good wifi. Free smart phone with free internet and free international call to 5 countries including Thailand. Great deal super recommended.
Choy H. Páry Australia, 11. února 2015
Luxury Hotel with rude staff at check-in

Clean, Convenient, Good Facilities
4,7
When I arrived they did not find my name in their system and were very rude about it. I had to spend a good 30 mins proving that I had purchased the room on Agoda. They finally found my booking and the inexperienced staff were embarrassed but still defiant and unapologetic.
Rachel D. Rodiny se staršími dětmi Australia, 10. února 2015
Location & Comfort

location, friendly staff, cleaniness and room comfort
9,3
Xiaoyan W. Obchodní cestující China, 8. února 2015
Service

Service
8
My feel best stay at the hotel
Zhiyu H. Páry Malaysia, 8. února 2015
Nice

good location, comfy bed , provide international charger
7,3

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Park Hotel Hong Kong Hong KongPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluPark Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepcePark Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepcePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/loungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/loungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkáváníPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Taneční sálPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/loungePark Hotel Hong Kong Hong Kong - RestauracePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Fitness prostoryPark Hotel Hong Kong Hong Kong - BufetPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Exteriér hoteluPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkáváníPark Hotel Hong Kong Hong Kong - BufetPark Hotel Hong Kong Hong Kong - LobbyPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkáváníPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Vybavení


AS-AGWEB-3A06