nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Park Lane Hotel

310 Gloucester Road, Causeway Bay, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Park Lane Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Park Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Lane Hotel Hong Kong - Koupelna Park Lane Hotel Hong Kong - Apartmá Park Lane Hotel Hong Kong - Executive Lounge Park Lane Hotel Hong Kong - Pub/lounge Park Lane Hotel Hong Kong - Bufet Park Lane Hotel Hong Kong - Bufet Park Lane Hotel Hong Kong - Bufet Park Lane Hotel Hong Kong - Restaurace Park Lane Hotel Hong Kong - Restaurace Park Lane Hotel Hong Kong - Restaurace Park Lane Hotel Hong Kong - Fitness prostory
Park Lane Hotel Hong Kong - Fitness prostory Park Lane Hotel Hong Kong - Taneční sál Park Lane Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Park Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Lane Hotel Hong Kong - Lobby Park Lane Hotel Hong Kong - Lobby Park Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Lane Hotel Hong Kong - Fitness prostory Park Lane Hotel Hong Kong - Obchodní centrum
Oblast: Causeway Bay Počet pokojů: 826
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 628 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
9,1
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
7,4
Všechna hodnocení (628)
Seřazeno podle:
Kah H. Obchodní cestující Singapore, 20. října 2014
Good location

Location, location, location
8
Good stay
Lai F. Jednotlivci Hong Kong, 20. října 2014
Shopping Hotel

Home feel, shopping spree, good food
8
When I am in Hong Kong, I only stay at this hotel, it's like my second home.
Ryan C. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 19. října 2014
very good

location
8
very good
Nico H. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 12. října 2014
Location wise is good

Closes to mrt
6
Was good
Lai F. Páry Hong Kong, 11. října 2014
Second home

Shopping area, Restaurants, Professional Staff
8,3
It is our second home in Hong Kong. Every time we visit Hong Kong we stay at the same hotel.
Michael C. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 6. října 2014
Convenience

Big rooms
9,7
Friendly staff nice rooms
Siok C. Skupiny Singapore, 6. října 2014
'Occupy Cimfortabky'

The location is good. Hotel front line staff is efficient. They can provide alternative very quickly when there was no two single sharing room.
7,7
The stay has been good despite the situation in Hong Kong. .
Dianne C. Páry New Zealand, 1. října 2014
BEWARE- make sure you book for the new side

location, close to malls, walking distance to convenient places
5,3
buyers beware- unaware of the renovations happening in this hotel, we were first taken to a room which looked like an old, smelly run down motel from the 1980s, brown electric hardware and old carpets, bathroom and furniture...it was very disappointing....and upon complaint, the staff notified us that the hotel was undergoing renovations and we didn't specify in our booking that we wanted to be put in the new part of the hotel....but after telling the staff that there wasn't an option to do so when we booked the hotel....after much hesitation, the staff changed us to a new room. their attitude was poor and we also found our that to use the gym, there are additional costs... which was not mentioned when we booked our stay also.
Lai F. Páry Hong Kong, 30. září 2014
Like a second home

Shopping, Dining, Sight seeing
8,3
Park view is our favourite room type.
Bee L. Skupiny Singapore, 28. září 2014
superb location

great location, service and comfortable
8,7
Five star service, great location and accessible to lots of good shopping and food choices. Will definitely stay here again next time.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Park Lane Hotel Hong KongPark Lane Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - KoupelnaPark Lane Hotel Hong Kong - ApartmáPark Lane Hotel Hong Kong - Executive LoungePark Lane Hotel Hong Kong - Pub/loungePark Lane Hotel Hong Kong - BufetPark Lane Hotel Hong Kong - BufetPark Lane Hotel Hong Kong - BufetPark Lane Hotel Hong Kong - RestauracePark Lane Hotel Hong Kong - RestauracePark Lane Hotel Hong Kong - RestauracePark Lane Hotel Hong Kong - Fitness prostoryPark Lane Hotel Hong Kong - Fitness prostoryPark Lane Hotel Hong Kong - Taneční sálPark Lane Hotel Hong Kong - Interiér hoteluPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - LobbyPark Lane Hotel Hong Kong - LobbyPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - Fitness prostoryPark Lane Hotel Hong Kong - Obchodní centrumPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníPark Lane Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluPark Lane Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaPark Lane Hotel Hong Kong - Pub/loungePark Lane Hotel Hong Kong - KoupelnaPark Lane Hotel Hong Kong - KoupelnaPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C06