nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Park Lane Hotel

310 Gloucester Road, Causeway Bay, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Park Lane Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Park Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Lane Hotel Hong Kong - Koupelna Park Lane Hotel Hong Kong - Apartmá Park Lane Hotel Hong Kong - Executive Lounge Park Lane Hotel Hong Kong - Pub/lounge Park Lane Hotel Hong Kong - Bufet Park Lane Hotel Hong Kong - Bufet Park Lane Hotel Hong Kong - Bufet Park Lane Hotel Hong Kong - Restaurace Park Lane Hotel Hong Kong - Restaurace Park Lane Hotel Hong Kong - Restaurace Park Lane Hotel Hong Kong - Fitness prostory
Park Lane Hotel Hong Kong - Fitness prostory Park Lane Hotel Hong Kong - Taneční sál Park Lane Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Park Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Lane Hotel Hong Kong - Lobby Park Lane Hotel Hong Kong - Lobby Park Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Lane Hotel Hong Kong - Fitness prostory Park Lane Hotel Hong Kong - Obchodní centrum
Oblast: Causeway Bay Počet pokojů: 826
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 574 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
9,1
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
7,4
Všechna hodnocení (574)
Seřazeno podle:
Yun L. Obchodní cestující China, 24. srpna 2014
Nice service, good location

Nice service, good location,cleaning
9
very good..................................
Yun L. Rodiny s malými dětmi China, 24. srpna 2014
nice service

good location,nice services,cleaning room
9,3
good ................
Lai F. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 8. srpna 2014
Shopping hotel

Shopping area, fine dining, friendly staff
8
This is our very first time in Hong Kong. Our friend booked us into this hotel where we enjoyed our stay in the panoramic Victoria Park view room. Although we are more fond of the TST hotels, we will consider staying at the Park Lane in our next visit.
Alexandra S. Jednotlivci Indonesia, 8. srpna 2014
Excellent hotel in Causeway Bay

Location, location, value
8,3
We stayed at the deluxe harbour and park view room for 4 nights, and we enjoyed our stay - but wish that the room lighting could be brighter. The hotel is at heart of Causeway Bay. Many shops, resto and a supermarket are within walking distance. Will consider staying here again.
Jiwon C. Jednotlivci South Korea, 3. srpna 2014
very nice.

clean room, kind staff and location.
9
I am definetly gonna stay this hotel again. The location was very nice to hang out and shopping. Also, all staff was really friendly.
Hendra S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 1. srpna 2014
Great Hotel in Great location

the location is close to the airport, comfortable and clean room, friendly staff
8
The hotel is conveniently located near the shopping area and MTR station, make it easy to go around. The room is comfortable and staffs are friendly. Great place to stay
Vincent M. Skupiny Philippines, 31. července 2014
Very good location and superb staff

Staff, location, large room
8,7
The room was big and clean but you can see that time has taken its toll on the rooms. Old expensive hotels tend to have this look. Great location and very easy access to public transportation and shopping areas.
Lai F. Obchodní cestující Hong Kong, 30. července 2014
Convenience

Center of shopping area, easy transport, fine dining
7,7
We've stayed at this hotel for numerous times. Needless to say, perfect.
Rina H. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 30. července 2014
Nice Location

Location, Near Sogo shopping Mall, Near MTR
6,7
Like it a lot.
Rina H. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 30. července 2014
Nice Location

Good location, a lot of entertainment nearby, walking distance to MTR
7
My family love this hotel

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Park Lane Hotel Hong KongPark Lane Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - KoupelnaPark Lane Hotel Hong Kong - ApartmáPark Lane Hotel Hong Kong - Executive LoungePark Lane Hotel Hong Kong - Pub/loungePark Lane Hotel Hong Kong - BufetPark Lane Hotel Hong Kong - BufetPark Lane Hotel Hong Kong - BufetPark Lane Hotel Hong Kong - RestauracePark Lane Hotel Hong Kong - RestauracePark Lane Hotel Hong Kong - RestauracePark Lane Hotel Hong Kong - Fitness prostoryPark Lane Hotel Hong Kong - Fitness prostoryPark Lane Hotel Hong Kong - Taneční sálPark Lane Hotel Hong Kong - Interiér hoteluPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - LobbyPark Lane Hotel Hong Kong - LobbyPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - Fitness prostoryPark Lane Hotel Hong Kong - Obchodní centrumPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníPark Lane Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluPark Lane Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaPark Lane Hotel Hong Kong - Pub/loungePark Lane Hotel Hong Kong - KoupelnaPark Lane Hotel Hong Kong - KoupelnaPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C01