nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Park Lane Hotel

310 Gloucester Road, Causeway Bay, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Park Lane Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Park Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Lane Hotel Hong Kong - Koupelna Park Lane Hotel Hong Kong - Apartmá Park Lane Hotel Hong Kong - Executive Lounge Park Lane Hotel Hong Kong - Pub/lounge Park Lane Hotel Hong Kong - Bufet Park Lane Hotel Hong Kong - Bufet Park Lane Hotel Hong Kong - Bufet Park Lane Hotel Hong Kong - Restaurace Park Lane Hotel Hong Kong - Restaurace Park Lane Hotel Hong Kong - Restaurace Park Lane Hotel Hong Kong - Fitness prostory
Park Lane Hotel Hong Kong - Fitness prostory Park Lane Hotel Hong Kong - Taneční sál Park Lane Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Park Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Lane Hotel Hong Kong - Lobby Park Lane Hotel Hong Kong - Lobby Park Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Park Lane Hotel Hong Kong - Fitness prostory Park Lane Hotel Hong Kong - Obchodní centrum
Oblast: Causeway Bay Počet pokojů: 826
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 606 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
9,1
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
7,4
Všechna hodnocení (606)
Seřazeno podle:
Bee L. Skupiny Singapore, 28. září 2014
superb location

great location, service and comfortable
8,7
Five star service, great location and accessible to lots of good shopping and food choices. Will definitely stay here again next time.
Yulia G. Páry Indonesia, 23. září 2014
bug mite

location very near to MTR shopping and food
7,7
i have mug mite maybe on the sheets and has itchiness on my feet
Lai F. Obchodní cestující Hong Kong, 23. září 2014
Nearly Perfect

Shopping area, Food outlet, Easy transport
8
It's my second home. I have nothing to add.
Yolanda U. Páry Philippines, 21. září 2014
k

accessible to all, nice location and hotel
5,3
good
John P. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 20. září 2014
Upgraded rooms

Spacious rooms, comfortable beds, good service
7,7
Our rooms were upgraded to the family-sized rooms on our arrival at the hotel. The rooms are really nice and spacious - one single bed, a queen-sized bed, and a sofa bed. The view isn't much since we spent most of the time outside the hotel. Service is a little slow and the rooms are sometimes not cleaned up even in the afternoon.
Sabina H. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 19. září 2014
Park lane hotel means real hospitality !

people , location , garden view
8,7
As comfortable as staying home !
Kai C. Obchodní cestující Hong Kong, 19. září 2014
old and expensive

good location and food
5,3
Chan Y. Páry Hong Kong, 14. září 2014
High valued for money !

Good Good Good
8,7
I had very good experience staying in this hotel. The staff gives me early check-in and free upgrade on room type. The room is spacious and free wifi is available too. The view out of the window is the Victoria Park. It is full of various types of restaurants and shops downstairs. I love this hotel !
Maruli T. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 9. září 2014
Wonderful memory at ParkLane Hongkong

Good location. Easy access to MTR (subway)
9,3
Good memorable stay in ParkLane. The hotel is conveniently located Hong kong MTR (subway) Causeway Bay Station. Easy to find local Chinese Food
Kit M. Obchodní cestující Hong Kong, 4. září 2014
Good location

Good location, tidy & clean hotel
8,3
The hotel is location at the centre of Causeway Bay , Can reach everywhere by all public transportation, veriour food just few steps. It's a very good hotel for businessman or family holiday.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Park Lane Hotel Hong KongPark Lane Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - KoupelnaPark Lane Hotel Hong Kong - ApartmáPark Lane Hotel Hong Kong - Executive LoungePark Lane Hotel Hong Kong - Pub/loungePark Lane Hotel Hong Kong - BufetPark Lane Hotel Hong Kong - BufetPark Lane Hotel Hong Kong - BufetPark Lane Hotel Hong Kong - RestauracePark Lane Hotel Hong Kong - RestauracePark Lane Hotel Hong Kong - RestauracePark Lane Hotel Hong Kong - Fitness prostoryPark Lane Hotel Hong Kong - Fitness prostoryPark Lane Hotel Hong Kong - Taneční sálPark Lane Hotel Hong Kong - Interiér hoteluPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - LobbyPark Lane Hotel Hong Kong - LobbyPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - Fitness prostoryPark Lane Hotel Hong Kong - Obchodní centrumPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníPark Lane Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluPark Lane Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaPark Lane Hotel Hong Kong - Pub/loungePark Lane Hotel Hong Kong - KoupelnaPark Lane Hotel Hong Kong - KoupelnaPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPark Lane Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3A02