Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Patong Bay Garden Resort

33/1 Thaweewongse Road, Kathu, Patong, Phuket, Thajsko (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Patong Bay Garden Resort Phuket - Interiér hotelu Patong Bay Garden Resort Phuket - Exteriér hotelu Patong Bay Garden Resort Phuket - Vyhlídka Patong Bay Garden Resort Phuket - Bazén Patong Bay Garden Resort Phuket - Lobby Patong Bay Garden Resort Phuket - Okolí Patong Bay Garden Resort Phuket - Pokoj pro hosty Patong Bay Garden Resort Phuket - Bazén Patong Bay Garden Resort Phuket - Bazén Patong Bay Garden Resort Phuket - Pokoj pro hosty Patong Bay Garden Resort Phuket - Pokoj pro hosty Patong Bay Garden Resort Phuket - Pokoj pro hosty Patong Bay Garden Resort Phuket - Koupelna Patong Bay Garden Resort Phuket - Koupelna Patong Bay Garden Resort Phuket - Pokoj pro hosty Patong Bay Garden Resort Phuket - Pokoj pro hosty
Patong Bay Garden Resort Phuket - Pokoj pro hosty Patong Bay Garden Resort Phuket - Pokoj pro hosty Patong Bay Garden Resort Phuket - Pokoj pro hosty Patong Bay Garden Resort Phuket - Lobby Patong Bay Garden Resort Phuket - Lobby Patong Bay Garden Resort Phuket - Bazén Patong Bay Garden Resort Phuket - Pokoj pro hosty Patong Bay Garden Resort Phuket - Pokoj pro hosty Patong Bay Garden Resort Phuket - Pokoj pro hosty Patong Bay Garden Resort Phuket - Lázně Patong Bay Garden Resort Phuket - Interiér hotelu Patong Bay Garden Resort Phuket - Půdorysy
Oblast: Patong Počet pokojů: 71
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 1415 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
8,9
Personál
6,9
Stav hotelu/čistota
6,8
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (1415)
Seřazeno podle:
Monika M. Páry Czech Republic, 21. prosince 2010
great location, fuggy room

in the heart of Patong, 3minutes from Bangla street and 5minutes from shoping Jungceylon, beach hotel, breakfest
4,7
Umístění v srdci Patongu - skvělé pro nakupování i noční život. Personál standardně hotelově profesionální, ani o chlup navíc.Měli jsme rezervovány tři pokoje City a bez příplatku nám sami nabídli dva s balkónem do "zahrady" s bazénem. Pokoj veliký nicméně velmi zatuchlý, s nízkým stropem, celkově opoužívaný, stísněný.Pokojské po sobě nezasunuli postel na místo a nastavily nám klimatizaci na 30 st, což jsme zjistili až nad ránem. Pěkný žertík.Příjemná snídaně nad mořem. Hotelová lehátka na pláži za úplatu pro dva. V tuto dobu neuvěřitelně přelidněná pláž a vlastně celý Patong. Už sem nikdy nepojedu.
Selcuk T. Rodiny s malými dětmi Turkey, 23. června 2015
Just the Location

Location, Location, Location
6,7
The best highlight of this resort is, there location. The room was ok, but the bathroom needs a renovation. Swimmingpool is clean. An advise to the reception staff; For smiling needs to use just 3 muscles of your face and not 36 to look serious.
Tan S. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 17. června 2015
Very good location on the beach.

Location, beach front, pool, convenient
8,3
We were there during monsoon. Will be good if they can offer cheap laundry service/self service laundrette. I has to hang out wet clothes in the room but they don't seems to dry
Ramachandra R. Rodiny s malými dětmi India, 17. června 2015
Worst hotel with central location

Location, Beach, Walking street
6,3
I am really not satisfied with the hotel, as the rooms are old with very old tiles and power fluctuations. Best part is next to a clean beach and central location. Very reachable to walking street (Main attraction for Bachelors). Hotel is in very bad state except the reception and lobby (who lives reception & lobby)... Not at all satisfied with this hotel.
Alex L. Páry Malaysia, 11. června 2015
More than 5 stays here

Location, price and convenience
6,7
The hotel has always been one of my favorites and I cannot recall how many times I have stayed here even before the Tsunami. This is easily my seventh or eight stay over 15years before the pharmacy was built and there was still a carpark. However, I am truly disappointed that a hotel with one of the best locations has not been properly maintained or renovated over so many years. My recent stay was in a beachfront studio (4102) which I always book, but the condition of the room has really deteriorated since I was last there. The shower handles and taps were old and faulty as well as poor toilet flushing. The mattress and bed linen were really old and turning yellow. I hope the management would really look into renovating and renewing the entire property as I look forward to going back again next year.
John C. Páry Ireland, 3. června 2015
5 star location & 3 star hotel excellent beach bar

location, beach bar, clean rooms
8
i like it have stayed before and will stay again, but a little honesty about the hotel would be better, it is a solid 3 start hotel, to be 4 start it needs a good investment notan;ly in the room fittings and furniture...
Florian A. Páry Germany, 30. května 2015
One night in Patong Bay Garden Resort

Location
5,7
Hotel old and worn-out. Location Perfect!
Duncan U. Páry Australia, 25. května 2015
Great stay

location to beach, dining on beach & staff
8,3
we stayed there for 2 nights. You can have a drink or dine right on the beach, beautiful spot. Central to Bangla Rd if you want that. Breakfast was good, plenty of options. Staff we're friendly & helpful. Rooms are a bit dated but large, clean & tidy Would definitely stay there again.
Nour M. Páry Jordan, 24. května 2015
Nice stay

By the beach, near to the town and the nightlife attractions
7,7
Ng T. Skupiny Malaysia, 19. května 2015
good location but old furniceture

location
6,3
Still ok

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Patong Bay Garden Resort PhuketPatong Bay Garden Resort Phuket - Interiér hoteluPatong Bay Garden Resort Phuket - Exteriér hoteluPatong Bay Garden Resort Phuket - VyhlídkaPatong Bay Garden Resort Phuket - BazénPatong Bay Garden Resort Phuket - LobbyPatong Bay Garden Resort Phuket - OkolíPatong Bay Garden Resort Phuket - Pokoj pro hostyPatong Bay Garden Resort Phuket - BazénPatong Bay Garden Resort Phuket - BazénPatong Bay Garden Resort Phuket - Pokoj pro hostyPatong Bay Garden Resort Phuket - Pokoj pro hostyPatong Bay Garden Resort Phuket - Pokoj pro hostyPatong Bay Garden Resort Phuket - KoupelnaPatong Bay Garden Resort Phuket - KoupelnaPatong Bay Garden Resort Phuket - Pokoj pro hostyPatong Bay Garden Resort Phuket - Pokoj pro hostyPatong Bay Garden Resort Phuket - Pokoj pro hostyPatong Bay Garden Resort Phuket - Pokoj pro hostyPatong Bay Garden Resort Phuket - Pokoj pro hostyPatong Bay Garden Resort Phuket - LobbyPatong Bay Garden Resort Phuket - LobbyPatong Bay Garden Resort Phuket - BazénPatong Bay Garden Resort Phuket - Pokoj pro hostyPatong Bay Garden Resort Phuket - Pokoj pro hostyPatong Bay Garden Resort Phuket - Pokoj pro hostyPatong Bay Garden Resort Phuket - LázněPatong Bay Garden Resort Phuket - Interiér hoteluPatong Bay Garden Resort Phuket - Půdorysy


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C06