Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Patong Beach Hotel

124 Taweewongse Road, Patong, Phuket, Thajsko

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 1170 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
9,1
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (1170)
Seřazeno podle:
Alexandros S. Jednotlivci Australia, 22. května 2016
Rip off and scammers
1,7
Tried to charge $60 for guests!
Nahlásit hodnocení
Nasar A. Skupiny Oman, 21. května 2016
Good Hotel
6
Every things good, except the door of room have to be isolated from the sound.
Nahlásit hodnocení
Mohd S. Jednotlivci Singapore, 17. května 2016
Good hotel
6,3
Not bad
Nahlásit hodnocení
Ted B. Páry Canada, 13. května 2016
Great Hotel, great location, great Breakfast
6,3
We love to stay here when in Patong, almost beside Bungla Road. very nice staff and nice rooms. great breakfast, location is perfect.
Nahlásit hodnocení
Matthew P. Páry United States of America, 10. května 2016
2 minute walk to the beach
6,3
Great location, 2 minute walk to the beach, 5 minute walk to the famous Bangla Road but the hotel is so close to all the night life that we were able to here music in our room late at night. Nice large pool with poolside food and drink services. Large well equipped gym. Breakfast buffet was OK, nothing special. We had a room on the top floor giving us a beautiful ocean view from our balcony, I would definitely recommend a room with an ocean view.
Nahlásit hodnocení
Hesham M. Skupiny United Arab Emirates, 9. května 2016
Excellent Experience
5,7
Mr.Bum was so friendly and helpful.
Nahlásit hodnocení
Elliot W. Jednotlivci United Kingdom, 7. května 2016
Just stayed
5,3
I stayed at this hote not long ago. It's a lovey hotel just the noise from one of the buildings is awful so if you have small children be carful due to some of the nightclubs and bars. I had to be moved once moved it was okay. I also had to chase my room being cleaned too other than this its a nice hotel and would stay again
Nahlásit hodnocení
Aida S. Páry Malaysia, 4. května 2016
Good location
6,3
Friendly staff
Nahlásit hodnocení
Michael H. Páry Australia, 30. dubna 2016
Fantastic
6,7
Great place to stay. Great facilities and very close to Bangla
Nahlásit hodnocení
Ng C. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 28. dubna 2016
worth n comfortable
6,7
worth n comfortable
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Patong Beach Hotel PhuketPatong Beach Hotel Phuket - KoupelnaPatong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Beach Hotel Phuket - VířivkaPatong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Beach Hotel Phuket - BazénPatong Beach Hotel Phuket - BazénPatong Beach Hotel Phuket - LobbyPatong Beach Hotel Phuket - Jídlo a nápojePatong Beach Hotel Phuket - Jídlo a nápojePatong Beach Hotel Phuket - Fitness prostoryPatong Beach Hotel Phuket - RestauracePatong Beach Hotel Phuket - RestauracePatong Beach Hotel Phuket - RestauracePatong Beach Hotel Phuket - RestauracePatong Beach Hotel Phuket - RestauracePatong Beach Hotel Phuket - RestauracePatong Beach Hotel Phuket - RestauracePatong Beach Hotel Phuket - Pub/loungePatong Beach Hotel Phuket - ObchodyPatong Beach Hotel Phuket - ObchodyPatong Beach Hotel Phuket - ObchodyPatong Beach Hotel Phuket - PůdorysyPatong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Beach Hotel Phuket - BazénPatong Beach Hotel Phuket - Bazén


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03