Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Patong Hemingway's Hotel

179/95-98 Soi Sansabai, Patong, Phuket, Thajsko 83150

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 824 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,9
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (824)
Seřazeno podle:
Chu G. Jednotlivci Malaysia, 26. dubna 2016
For solo travelers
4,3
Good location, 7-11 just outside the corner. Cleanliness have to improve! Found three cockroach! !
Nahlásit hodnocení
Harold U. Jednotlivci United States of America, 19. dubna 2016
Nice location helpful staff
6
I enjoyed my stay during Songkran. Breakfast was simple and could have added one more entree to enhance but still good. Staff was great
Nahlásit hodnocení
Abu J. Skupiny Malaysia, 14. dubna 2016
Good
4,7
Good place and price...thumb up
Nahlásit hodnocení
Tihomir K. Jednotlivci Thailand, 7. dubna 2016
🌟🌟🌟🌟🌟
6,7
recommendations for everyone 👍
Nahlásit hodnocení
David S. Jednotlivci United Kingdom, 5. dubna 2016
Value for money.
6
The hotel is centrally located (5 minutes from Bangla road and 10 minutes from the beach). For what you pay, the rooms are very well equipped - air con, TV, safe, clean bed. The swimming pool is small but nice for a sundowner. Would and will stay again.
Nahlásit hodnocení
Errol M. Jednotlivci Australia, 31. března 2016
Staff remember me from a previous stay doing every
6
Rooms are large, are well equiped and good. Although could use a small modernisation touch up but suited me fine for my extended long stay.
Nahlásit hodnocení
Dirk C. Jednotlivci Belgium, 27. března 2016
Best value for money!
6,7
Great place to stay while in Patong/Phuket. Nice clean quiet rooms, A/C, rooftop pool, superb location & great staff!!!
Nahlásit hodnocení
Novrita I. Jednotlivci Indonesia, 14. března 2016
comfort room, great service

room, staffs, location
9
I really enjoy my stay here. It is smaller than I imagined but the location, room comfort, staffs are the best. Got problem with the door lock and they fixed it in 10min. This hotel is just what I need on the end of my holiday and I am very happy I stayed there. I will definitely return here!
Nahlásit hodnocení
Gerges I. Jednotlivci Australia, 10. března 2016
Request summary
3,3
Booked prior 4 months ago and still couldn't manage to follow my requests to keep all 4 rooms I booked on the same level ... Was not happy
Nahlásit hodnocení
Mohan A. Skupiny India, 4. března 2016
group travel
5,7
good stay
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Patong Hemingway’s Hotel PhuketPatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazénPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RecepcePatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RecepcePatong Hemingway’s Hotel Phuket - VířivkaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazénPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestauracePatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestauracePatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestauracePatong Hemingway’s Hotel Phuket - Jídlo a nápojePatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazénPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Jídlo a nápojePatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestauracePatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - KoupelnaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestauracePatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestauracePatong Hemingway’s Hotel Phuket - VyhlídkaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazénPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestauracePatong Hemingway’s Hotel Phuket - VybaveníPatong Hemingway’s Hotel Phuket - LobbyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazénPatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazénPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interiér hoteluPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interiér hoteluPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Exteriér hoteluPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interiér hoteluPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interiér hoteluPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Exteriér hoteluPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interiér hoteluPatong Hemingway’s Hotel Phuket - KoupelnaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interiér hoteluPatong Hemingway’s Hotel Phuket - KoupelnaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interiér hoteluPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interiér hoteluPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interiér hoteluPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interiér hoteluPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interiér hoteluPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interiér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B01