Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Patong Hemingway's Hotel

179/95-98 Soi Sansabai, Patong, Phuket, Thajsko 83150

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 827 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,9
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (827)
Seřazeno podle:
Paul W. Jednotlivci United Kingdom, 21. května 2016
Very Good Hotel
5
Everything was excellent however 2 bad points were :I was late for breakfast one morning . So I decided to pay for a breakfast . The breakfast was brought out cold . Then re cooked and still parts were cold . Insects in bathroom and running around in room
Craig B. Jednotlivci Australia, 5. května 2016
Good value
6,7
Good location and value for money,good food that is priced well,all in all I enjoyed my stay only complaint would be the bed is pretty hard.
Paul T. Jednotlivci United Kingdom, 30. dubna 2016
Fantastic Hotel
6,7
This is a real Gem, its location, staff and cleanliness of the Hotel is top drawer, I have stayed at this Hotel many times now and really does feel like home from home.
Chu G. Jednotlivci Malaysia, 26. dubna 2016
For solo travelers
4,3
Good location, 7-11 just outside the corner. Cleanliness have to improve! Found three cockroach! !
Harold U. Jednotlivci United States of America, 19. dubna 2016
Nice location helpful staff
6
I enjoyed my stay during Songkran. Breakfast was simple and could have added one more entree to enhance but still good. Staff was great
Abu J. Skupiny Malaysia, 14. dubna 2016
Good
4,7
Good place and price...thumb up
Tihomir K. Jednotlivci Thailand, 7. dubna 2016
🌟🌟🌟🌟🌟
6,7
recommendations for everyone 👍
David S. Jednotlivci United Kingdom, 5. dubna 2016
Value for money.
6
The hotel is centrally located (5 minutes from Bangla road and 10 minutes from the beach). For what you pay, the rooms are very well equipped - air con, TV, safe, clean bed. The swimming pool is small but nice for a sundowner. Would and will stay again.
Errol M. Jednotlivci Australia, 31. března 2016
Staff remember me from a previous stay doing every
6
Rooms are large, are well equiped and good. Although could use a small modernisation touch up but suited me fine for my extended long stay.
Dirk C. Jednotlivci Belgium, 27. března 2016
Best value for money!
6,7
Great place to stay while in Patong/Phuket. Nice clean quiet rooms, A/C, rooftop pool, superb location & great staff!!!
1 z 1 hodnocení
Patong Hemingway’s Hotel PhuketPatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazénPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RecepcePatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RecepcePatong Hemingway’s Hotel Phuket - VířivkaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazénPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestauracePatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestauracePatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestauracePatong Hemingway’s Hotel Phuket - Jídlo a nápojePatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazénPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Jídlo a nápojePatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestauracePatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - KoupelnaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestauracePatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestauracePatong Hemingway’s Hotel Phuket - VyhlídkaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazénPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestauracePatong Hemingway’s Hotel Phuket - VybaveníPatong Hemingway’s Hotel Phuket - LobbyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazénPatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazénPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interiér hoteluPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interiér hoteluPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Exteriér hoteluPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interiér hoteluPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interiér hoteluPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Exteriér hoteluPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interiér hoteluPatong Hemingway’s Hotel Phuket - KoupelnaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interiér hoteluPatong Hemingway’s Hotel Phuket - KoupelnaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interiér hoteluPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interiér hoteluPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interiér hoteluPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interiér hoteluPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interiér hoteluPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interiér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C01