Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Patong Lodge Hotel

284/1 Prabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thajsko 83150 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Patong Lodge Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Patong Lodge Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Patong Lodge Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Patong Lodge Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Patong Lodge Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Patong Lodge Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Patong Lodge Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Patong Lodge Hotel Phuket - Exteriér hotelu Patong Lodge Hotel Phuket - Exteriér hotelu Patong Lodge Hotel Phuket - Exteriér hotelu Patong Lodge Hotel Phuket - Exteriér hotelu Patong Lodge Hotel Phuket - Exteriér hotelu Patong Lodge Hotel Phuket - Exteriér hotelu Patong Lodge Hotel Phuket - Exteriér hotelu Patong Lodge Hotel Phuket - Exteriér hotelu Patong Lodge Hotel Phuket - Exteriér hotelu
Patong Lodge Hotel Phuket - Exteriér hotelu Patong Lodge Hotel Phuket - Exteriér hotelu Patong Lodge Hotel Phuket - Exteriér hotelu Patong Lodge Hotel Phuket - Bazén Patong Lodge Hotel Phuket - Bazén Patong Lodge Hotel Phuket - Bazén Patong Lodge Hotel Phuket - Bazén Patong Lodge Hotel Phuket - Bazén Patong Lodge Hotel Phuket - Bazén Patong Lodge Hotel Phuket - Bazén Patong Lodge Hotel Phuket - Bazén Patong Lodge Hotel Phuket - Bazén
Oblast: Patong Počet pokojů: 130

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,7

na základě 275 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
6,9
Personál
6,6
Stav hotelu/čistota
6,7
Pokojový komfort/standard
6,6
Jídlo/stolování
6,3
Všechna hodnocení (275)
Seřazeno podle:
Vaclav S. Jednotlivci Czech Republic, 4. dubna 2011
Příjemný hotel

Hotel blízko moře, blízko centra, příjemný personál.
6
Příjemný hotel s přáteskou atmosferou, pokoje by už pořebovaly rekonstrukci, hlavně koupelny. Ne příliš napadité snídaně formou jakýchsi švédských stolů,stále stejná skladba - nebrat. Naopak vynikající kuchyně na objednávku, mohu doporučit i hovězí steaky - dokonalé dle přání well-done, medium,rare a za velmi příjemné ceny.
William B. Páry Australia, 19. května 2015
Great Stay

Location, value for money and the friendly staff.
8,7
WE stayed at this Resort for six nights. Enjoyed our stay and will stay there again. Friendly staff.
Christal H. Páry Malaysia, 20. dubna 2015
Value for Money - Except for Staff Performance

Location & Room Rate
7,7
It was all good, except the staff attitude. Not all though, some is really with a sour face all day long. English language proficiency is perhaps needed some improvement. They cause us lost of THB 250 to the rental of motorbike. It was obviously the miscommunication between morning shift personnel with the afternoon one or perhaps from ourself. Another thing to highlight is when i book, from the internet page it shows with bathtub but ended up it wasn't. Perhap changes need to to be done to the room description. Apart from that, it's real value for money.
Madelane L. Skupiny Philippines, 13. ledna 2015
Nice affordable good stay.

It's accessible to the beach, restaurants and the party life which makes it nice to stay ..
8,7
Nice place to stay I'll be back at this hotel for my next Phuket vacation ..
Wahi A. Skupiny Malaysia, 25. prosince 2014
A good place to stay that worth yr money.

Accomodation, cleanliness & cosiness
7,3
Everything was great and fun except the hotel staff should be more efficient handling room bookings and attaining customers problem.
Matee V. Páry Thailand, 12. prosince 2014
clean hotel Clean rooms delicious

clean hotel Clean rooms delicious
6
Unfortunately I booked into this hotel for a couple of nights over Christmas. We arrived on Christmas Eve and we were served by a miserable woman who didn't even say hello. My children and I were so disappointed. The room was very basic, but I really don't think it would have mattered so much had we felt more welcome. We...
Jimmy J. Skupiny Indonesia, 30. listopadu 2014
Bad
2,3
Very bad hotel and service
Sagar B. Páry Bangladesh, 8. května 2014
Overall Its good

Value for money close to beach, hotel receptionist helping attitude can improve more.
8
Good very quite I like the pool and surrounding very close to beach.
Joanne L. Páry Australia, 19. dubna 2014
Excellent hotel, second stay will stay again.

Location
9
Manwai L. Jednotlivci Malaysia, 25. března 2014
Bad service hotel

Nothing best in this hotel
2
Bad service,no free wifi in hotel,if want use wifi hotel need to pay it,from this hotel to anywhere in patong area need pay 200baht for tuk tuk,I'll never book this bad hotel anymore!!

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Patong Lodge Hotel PhuketPatong Lodge Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Lodge Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Lodge Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Lodge Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Lodge Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Lodge Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Lodge Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Lodge Hotel Phuket - Exteriér hoteluPatong Lodge Hotel Phuket - Exteriér hoteluPatong Lodge Hotel Phuket - Exteriér hoteluPatong Lodge Hotel Phuket - Exteriér hoteluPatong Lodge Hotel Phuket - Exteriér hoteluPatong Lodge Hotel Phuket - Exteriér hoteluPatong Lodge Hotel Phuket - Exteriér hoteluPatong Lodge Hotel Phuket - Exteriér hoteluPatong Lodge Hotel Phuket - Exteriér hoteluPatong Lodge Hotel Phuket - Exteriér hoteluPatong Lodge Hotel Phuket - Exteriér hoteluPatong Lodge Hotel Phuket - Exteriér hoteluPatong Lodge Hotel Phuket - BazénPatong Lodge Hotel Phuket - BazénPatong Lodge Hotel Phuket - BazénPatong Lodge Hotel Phuket - BazénPatong Lodge Hotel Phuket - BazénPatong Lodge Hotel Phuket - BazénPatong Lodge Hotel Phuket - BazénPatong Lodge Hotel Phuket - BazénPatong Lodge Hotel Phuket - BazénPatong Lodge Hotel Phuket - BazénPatong Lodge Hotel Phuket - LobbyPatong Lodge Hotel Phuket - LobbyPatong Lodge Hotel Phuket - LobbyPatong Lodge Hotel Phuket - LobbyPatong Lodge Hotel Phuket - LázněPatong Lodge Hotel Phuket - RestauracePatong Lodge Hotel Phuket - RestauracePatong Lodge Hotel Phuket - RestauracePatong Lodge Hotel Phuket - PlážPatong Lodge Hotel Phuket - PlážPatong Lodge Hotel Phuket - PlážPatong Lodge Hotel Phuket - PlážPatong Lodge Hotel Phuket - ZahradaPatong Lodge Hotel Phuket - Balkón/terasaPatong Lodge Hotel Phuket - Jídlo a nápojePatong Lodge Hotel Phuket - Jídlo a nápojePatong Lodge Hotel Phuket - Prostory pro setkáváníPatong Lodge Hotel Phuket - Prostory pro setkáváníPatong Lodge Hotel Phuket - BazénPatong Lodge Hotel Phuket - Exteriér hoteluPatong Lodge Hotel Phuket - RestauracePatong Lodge Hotel Phuket - Exteriér hoteluPatong Lodge Hotel Phuket - Exteriér hoteluPatong Lodge Hotel Phuket - BazénPatong Lodge Hotel Phuket - BazénPatong Lodge Hotel Phuket - Exteriér hoteluPatong Lodge Hotel Phuket - BazénPatong Lodge Hotel Phuket - Pokoj pro hostyPatong Lodge Hotel Phuket - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C04