Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Patong Merlin Hotel

44, Thaveewong Road, Kathu District, Patong, Phuket, Thajsko (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Patong Merlin Hotel Phuket - Bazén Patong Merlin Hotel Phuket - Bazén Patong Merlin Hotel Phuket - Bazén Patong Merlin Hotel Phuket - Bazén Patong Merlin Hotel Phuket - Zahrada Patong Merlin Hotel Phuket - Dětský klub Patong Merlin Hotel Phuket - Pub/lounge Patong Merlin Hotel Phuket - Lázně Patong Merlin Hotel Phuket - Restaurace Patong Merlin Hotel Phuket - Restaurace Patong Merlin Hotel Phuket - Lázně Patong Merlin Hotel Phuket - Rekreační zařízení Patong Merlin Hotel Phuket - Fitness prostory Patong Merlin Hotel Phuket - Exteriér hotelu Patong Merlin Hotel Phuket - Bazén Patong Merlin Hotel Phuket - Bazén
Patong Merlin Hotel Phuket - Bazén Patong Merlin Hotel Phuket - Lobby Patong Merlin Hotel Phuket - Hřiště Patong Merlin Hotel Phuket - Restaurace Patong Merlin Hotel Phuket - Dětský klub Patong Merlin Hotel Phuket - Bazén Patong Merlin Hotel Phuket - Prostory pro setkávání Patong Merlin Hotel Phuket - Bazén Patong Merlin Hotel Phuket - Lobby Patong Merlin Hotel Phuket - Lobby Patong Merlin Hotel Phuket - Lobby Patong Merlin Hotel Phuket - Restaurace
Oblast: Patong Počet pokojů: 448

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 440 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
8,7
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (440)
Seřazeno podle:
Luzviminda M. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 23. prosince 2015
Nice hotel

Location. Food. Big rooms. Big pool
9,7
Helpful staff. Happy to see filipino trainees in reception area always with a smile Roomboys not so helpful. Need to clean swimming pools much earlier. Lots of insects coz of so much plants
Nahlásit hodnocení
Lee C. Skupiny Malaysia, 9. prosince 2015
all are satisfied only breakfast everyday same

Bigest pool very nice, room clean and comfort and nice staff
8,3
good location and 4 star hotel especially the swimming pool
Nahlásit hodnocení
Sharen A. Jednotlivci Australia, 7. prosince 2015
Loved it

Pools and location
10
They had issues with the AC while we were there but other than that everything was perfect. We will return
Nahlásit hodnocení
Sharen A. Jednotlivci Australia, 7. prosince 2015
Paradise

amazing pools, staff are friendly and always accomodating and the buffet breakfast is to die for
10
We stay here every year and it never disappoints. They had problems with the air conditioning which went in for a couple of days but had it fixed as quickly as they could. Would highly recommend the Patong Merlin to anyone.
Nahlásit hodnocení
Lars N. Páry Sweden, 27. října 2015
Patong Merlin First stay

Service, cleanliness, location
9,3
Nahlásit hodnocení
Noel M. Páry Australia, 27. října 2015
Great Location

Location , Close to Shopping and Beach
8
I would come back again
Nahlásit hodnocení
Shaune B. Páry Australia, 25. října 2015
Best Holiday Ever!!

Service, Food & Location
10
Had the best time ever!! will be differently staying at Patong Merlin Hotel next year, food was amazing, people were so friendly love Patong Merlin. Thank you for everything was the best time!!
Nahlásit hodnocení
Lyn S. Páry Australia, 13. října 2015
merlin

swimmimg pools/location/foyer area and breakfast area very good and rooms overlooking the pools are lovely.
8,3
We had a great stay. I believe some money should be put into new decking and balconies could be updated with new furniture. We enjoyed our room and balcony views of the pool and would request a room overlooking the pool on each stay at the Merlin.
Nahlásit hodnocení
Laura A. Rodiny se staršími dětmi Australia, 28. září 2015
Review

Staff were very friendly. Good was great. Good atmosphere at hotel loby. Great location
9
Excellent. We loved it and would definetly come back
Nahlásit hodnocení
Carol G. Páry Australia, 27. září 2015
Our Stay September 2015

The wide selection of foods for breakfast, the closeness to shopping and the beach, the three great swimming pools
8,3
We have stayed at the Patong Merlin many times since 1997, the staff are very friendly and helpful. The rooms are regularly being repaired or upgraded, any reported problems are fixed quickly.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Patong Merlin Hotel PhuketPatong Merlin Hotel Phuket - BazénPatong Merlin Hotel Phuket - BazénPatong Merlin Hotel Phuket - BazénPatong Merlin Hotel Phuket - BazénPatong Merlin Hotel Phuket - ZahradaPatong Merlin Hotel Phuket - Dětský klubPatong Merlin Hotel Phuket - Pub/loungePatong Merlin Hotel Phuket - LázněPatong Merlin Hotel Phuket - RestauracePatong Merlin Hotel Phuket - RestauracePatong Merlin Hotel Phuket - LázněPatong Merlin Hotel Phuket - Rekreační zařízeníPatong Merlin Hotel Phuket - Fitness prostoryPatong Merlin Hotel Phuket - Exteriér hoteluPatong Merlin Hotel Phuket - BazénPatong Merlin Hotel Phuket - BazénPatong Merlin Hotel Phuket - BazénPatong Merlin Hotel Phuket - LobbyPatong Merlin Hotel Phuket - HřištěPatong Merlin Hotel Phuket - RestauracePatong Merlin Hotel Phuket - Dětský klubPatong Merlin Hotel Phuket - BazénPatong Merlin Hotel Phuket - Prostory pro setkáváníPatong Merlin Hotel Phuket - BazénPatong Merlin Hotel Phuket - LobbyPatong Merlin Hotel Phuket - LobbyPatong Merlin Hotel Phuket - LobbyPatong Merlin Hotel Phuket - RestauracePatong Merlin Hotel Phuket - Restaurace


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03