nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Pattaya Discovery Beach Hotel

489 North Pattaya, Banglamung, Pattaya Beach Road, Pattaya, Thajsko 20150 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hosty Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hosty Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hosty Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hosty Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hosty Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Koupelna Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Koupelna Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hosty Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hosty Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hosty Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hosty Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hosty Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hosty Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hosty Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Koupelna Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hosty
Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hosty Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hosty Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hosty Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Koupelna Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Koupelna Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Koupelna Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hosty Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hosty Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hosty Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hosty Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Koupelna Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hosty
Oblast: Pattaya Beach Road Počet pokojů: 168
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 4069 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,5
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
7,4
Všechna hodnocení (4069)
Seřazeno podle:
Jaroslav P. Jednotlivci Czech Republic, 14. července 2013
Pohodlný hotel poblíž centra dění

Skvělá poloha, bazén, pěkný pokoj
8,7
Dobrá, i když ne nejlepší kombinace kvality a ceny v dané lokalitě. Hotel je přímo na plážové ulici, kde vás za 10THB taxíci zavezou přímo na Walking street. Pohodlíčko, bazének, kolem spousta restaurací a barů, prostě dovolená jak má být
Katerina S. Páry Czech Republic, 19. prosince 2012
Ideální místo k nakupování a blízkost pláže

Výborná snídaně, pěkný bazén a cena
8,7
Příjemné prostředí, čistota, pěkný bazén a milý personál.
Ales B. Jednotlivci Czech Republic, 11. listopadu 2012
Velmi kvalitni hotel

Vyhodna poloha pobliz centra nocniho zivota, u plaze.
10
Kdo chce uzivat zivota bez omezeni, pro toho je tento hotel idealni...
Nightlife Tip: Nocni zivot v Pattayi, uzivani more pres den...
Charlene V. Páry United States of America, 21. prosince 2014
Pattaya stayed

Location, view and cleaningness.
9
Relaxing.
Mahmudur R. Rodiny s malými dětmi Bangladesh, 21. prosince 2014
Lovely hotel in great location

Clean room, Good breakfast, Nice location
9,7
Wonderful hotel, friendly stuffs, nice beach, good foods, lovely atmosphere and what not !! Everything of this hotel is fine and attracts us a lot. We enjoyed our two nights in this beautiful hotel and wish to come again and again whenever we get a chance.
Charlene V. Páry United States of America, 17. prosince 2014
Sun bathing in Pattaya

Beautiful sunset view, close to the beach and within walking distance to Walking Street.
9
Relaxing, love the room with ocean view.
Wing L. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 16. prosince 2014
Old Hotel

A little seaviw from my room, Close to Central, Have bathtube
3,7
Hotel and its equipment are very old. I booked five nights at this hotel but once I get inside the room I want to move out immediately. Furniture and fixtures are old made us a very bad feeling. Even though its washroom has been redecorated but warm water supply is very difficult to adjust and almost hurt my wife and kid by hot water. I never saw any smile from all staff also make me uncomfortable when I stay in this hotel. Compare with its room rate I have too many choices in Pattaya. I will never live in this hotel again and also not recommend to everybody.
Jusak S. Páry Indonesia, 13. prosince 2014
Amazing

location, nice valule for money
7,3
Christopher B. Skupiny United Kingdom, 4. prosince 2014
Poor staff

Location
5
The location was great the hotel wasnt it's very dated and staff are not very helpful had a ladies bag which was a present pinched from my room to where I got no communication just a I don't understand yet they understand when they try to get me a taxi for 2000 baht to airport wen actually its only 1200 baht full place is a scam tho so suppose not just this hotel but 4 star no way more like a 2 only plus was locations of hotel
Ananta B. Rodiny se staršími dětmi India, 29. listopadu 2014
it's a beautiful hotel located on the beach

gr8 breakfast, great location and great service
8,7
Great time.I will remember it for rest of life

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Pattaya Discovery Beach Hotel PattayaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hostyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hostyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hostyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hostyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hostyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - KoupelnaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - KoupelnaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hostyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hostyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hostyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hostyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hostyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hostyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hostyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - KoupelnaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hostyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hostyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hostyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hostyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - KoupelnaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - KoupelnaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - KoupelnaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hostyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hostyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hostyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hostyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - KoupelnaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokoj pro hostyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - BazénPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - BazénPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - BazénPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - BazénPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - BazénPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - BazénPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - BazénPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - BazénPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - BazénPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - RestauracePattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - RestauracePattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - RestauracePattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Obchod s kávou / kavárnaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Interiér hoteluPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Interiér hoteluPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Interiér hoteluPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Interiér hoteluPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Interiér hoteluPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - RestauracePattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - BazénPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Fitness prostoryPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Prostory pro setkáváníPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Prostory pro setkáváníPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Prostory pro setkáváníPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Prostory pro setkáváníPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Prostory pro setkáváníPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Prostory pro setkáváníPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Prostory pro setkáváníPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Obchodní centrumPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - LobbyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - LobbyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - LobbyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - LobbyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - LobbyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - LobbyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - LobbyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - LobbyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - LobbyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - LobbyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - LobbyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - LobbyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - LobbyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - RestauracePattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3A08