Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Pearl Farm Beach Resort

Kaputian, Island Garden City of Samal, Oblast Kaputian - Ostrov Samal, Davao, Filipíny 8119 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Dříve : Pearl Farm Hotel
Pearl Farm Beach Resort Davao - Obchody Pearl Farm Beach Resort Davao - Pláž Pearl Farm Beach Resort Davao - Pláž Pearl Farm Beach Resort Davao - Vyhlídka Pearl Farm Beach Resort Davao - Prostory pro setkávání Pearl Farm Beach Resort Davao - Vybavení Pearl Farm Beach Resort Davao - Vyhlídka Pearl Farm Beach Resort Davao - Obchodní centrum Pearl Farm Beach Resort Davao - Lázně Pearl Farm Beach Resort Davao - Recepce Pearl Farm Beach Resort Davao - Vyhlídka Pearl Farm Beach Resort Davao - Prostory pro setkávání Pearl Farm Beach Resort Davao - Pláž Pearl Farm Beach Resort Davao - Pláž Pearl Farm Beach Resort Davao - Obchody Pearl Farm Beach Resort Davao - Vyhlídka
Pearl Farm Beach Resort Davao - Koupelna Pearl Farm Beach Resort Davao - Vyhlídka Pearl Farm Beach Resort Davao - Bazén Pearl Farm Beach Resort Davao - Lázně Pearl Farm Beach Resort Davao - Okolí Pearl Farm Beach Resort Davao - Pláž Pearl Farm Beach Resort Davao - Vybavení Pearl Farm Beach Resort Davao - Vybavení Pearl Farm Beach Resort Davao - Pub/lounge Pearl Farm Beach Resort Davao - Sport a aktivity Pearl Farm Beach Resort Davao - Vyhlídka Pearl Farm Beach Resort Davao - Bazén
Oblast: Oblast Kaputian - Ostrov Samal Počet pokojů: 70

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,3

na základě 1069 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,7
Personál
8,5
Stav hotelu/čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,9
Všechna hodnocení (1069)
Seřazeno podle:
Hazel R. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 28. srpna 2015
fantastic

good service, beautiful resort , good food
9
It was fantastic
Nahlásit hodnocení
Jhoanna E. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 21. srpna 2015
Relaxing

Room, accommodation and staff
8,7
Nahlásit hodnocení
Kevin C. Páry United States of America, 18. srpna 2015
Worth the Experience

Location, Staff, and Food
8,7
Had an amazing over night stay at the Pearl Farm Resort. The staff was so nice and attentive. The greeting from off the boat was full of smiles and music and really set a positive tone for the rest of the stay. We waited two hours to check in so during that time we spent most of it in the two story tower on the end of the pier. The sea breeze was perfect and the views were great and the couches and chairs were comfortable. We took the coral tour and added the Taclobo tour also (Giant Clams). Coral tour was awesome and being our first time snorkeling was a good way to start. Our guides were helpful and made sure the rest of the group did not damage the coral while we all swam around. Our guide Jacob even took some of our better swimmers to the deeper water to let us dive as deep as possible and get a different view of the coral. The taclobos were also cool. I recommend using the life jacket if you are not going to be in the deeper water as treading water and not putting a fin on the clams was somewhat difficult. If you spend more time in the deeper areas then free swimming is the way to get close to the clams without any worries about putting a fin in their shells. The staff were really friendly and we got to talk with some of them late in the night. Don't forget to tip them some! They really work hard and many don't get vacations or personal leave time. I wish I had another day to spend there to experience the massage and other activities provided there. Oh, and Malipano island was also cool. We enjoyed the beach that looks toward pearl farm....super relaxing. Only downside was our hotel room had these little black specks that kept falling from the ceiling on the bed. If you have the cash, then Pearl Farm is the place for you! I'd love to go back one day!
Nahlásit hodnocení
Cielo F. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 14. srpna 2015
Friendly staff, good food

Scenic views, good food, friendly staff
9,3
Nahlásit hodnocení
Jerome L. Páry Philippines, 28. července 2015
Awesome!

Friendly and professional staff, great atmosphere and food.
9,3
Awesome! Great everything from staff to food and ambiance.
Nahlásit hodnocení
Ruben M. Jednotlivci United States of America, 26. července 2015
relaxing vacation

gym, pool, food
8
met my expectations of a relaxing vacation
Nahlásit hodnocení
Alvinfred H. Páry Philippines, 25. července 2015
Excellent

Best beach, nice staff, good service
10
It was my second time to visit pearl farm and for me it's still the best resort I've been. Everything was excellent, that's all i can say.
Nahlásit hodnocení
Helena S. Skupiny Philippines, 21. července 2015
Sunset room

Ideal room for groups
8
Nahlásit hodnocení
Janina R. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 13. července 2015
Best resort in Davao!

The beach, the service and the location
9
Nahlásit hodnocení
Leonarda T. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 14. června 2015
Naturally Beautifiul

Scenery, Food, Accomodation
8
Nice and Easy
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Pearl Farm Beach Resort DavaoPearl Farm Beach Resort Davao - ObchodyPearl Farm Beach Resort Davao - PlážPearl Farm Beach Resort Davao - PlážPearl Farm Beach Resort Davao - VyhlídkaPearl Farm Beach Resort Davao - Prostory pro setkáváníPearl Farm Beach Resort Davao - VybaveníPearl Farm Beach Resort Davao - VyhlídkaPearl Farm Beach Resort Davao - Obchodní centrumPearl Farm Beach Resort Davao - LázněPearl Farm Beach Resort Davao - RecepcePearl Farm Beach Resort Davao - VyhlídkaPearl Farm Beach Resort Davao - Prostory pro setkáváníPearl Farm Beach Resort Davao - PlážPearl Farm Beach Resort Davao - PlážPearl Farm Beach Resort Davao - ObchodyPearl Farm Beach Resort Davao - VyhlídkaPearl Farm Beach Resort Davao - KoupelnaPearl Farm Beach Resort Davao - VyhlídkaPearl Farm Beach Resort Davao - BazénPearl Farm Beach Resort Davao - LázněPearl Farm Beach Resort Davao - OkolíPearl Farm Beach Resort Davao - PlážPearl Farm Beach Resort Davao - VybaveníPearl Farm Beach Resort Davao - VybaveníPearl Farm Beach Resort Davao - Pub/loungePearl Farm Beach Resort Davao - Sport a aktivityPearl Farm Beach Resort Davao - VyhlídkaPearl Farm Beach Resort Davao - BazénPearl Farm Beach Resort Davao - BazénPearl Farm Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyPearl Farm Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyPearl Farm Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyPearl Farm Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyPearl Farm Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyPearl Farm Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyPearl Farm Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyPearl Farm Beach Resort Davao - BazénPearl Farm Beach Resort Davao - Sport a aktivityPearl Farm Beach Resort Davao - PlážPearl Farm Beach Resort Davao - Sport a aktivityPearl Farm Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyPearl Farm Beach Resort Davao - Rekreační zařízeníPearl Farm Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyPearl Farm Beach Resort Davao - RestauracePearl Farm Beach Resort Davao - PlážPearl Farm Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyPearl Farm Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyPearl Farm Beach Resort Davao - OkolíPearl Farm Beach Resort Davao - RecepcePearl Farm Beach Resort Davao - BazénPearl Farm Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyPearl Farm Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyPearl Farm Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyPearl Farm Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyPearl Farm Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyPearl Farm Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyPearl Farm Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyPearl Farm Beach Resort Davao - Sport a aktivityPearl Farm Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyPearl Farm Beach Resort Davao - PlážPearl Farm Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyPearl Farm Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyPearl Farm Beach Resort Davao - Rekreační zařízeníPearl Farm Beach Resort Davao - RecepcePearl Farm Beach Resort Davao - PlážPearl Farm Beach Resort Davao - Bazén


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C03