nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Peninsula Excelsior Hotel

5 Coleman Street, Marina Bay, Singapur 179805 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Excelsior
Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Koupelna Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Koupelna Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Koupelna Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Bazén Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Lobby Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pub/lounge Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Executive Lounge Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Vyhlídka Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Vyhlídka Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Vyhlídka Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Vyhlídka
Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Vyhlídka Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Vyhlídka Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Bazén Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Bazén Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Restaurace Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Taneční sál Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Fitness prostory
Oblast: Marina Bay Počet pokojů: 600
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 6932 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,7
Personál
7,4
Stav hotelu / čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (6932)
Seřazeno podle:
Pavla J. Skupiny Czech Republic, 26. února 2013
Skvělé umístění hotelu, dobré snídaně, malé pokoje

Výborná lokalita a velmi dobré snídaně
6,7
hotel byl umístěn ve velmi dobré lokalitě. personál byl příjemný, ale celkový dojem z hotelu nebyl moc dobrý. v pokojích to bylo zatuchlé (z koberců). celkově hotel působil starým dojmem. jinak služby a snídaně byly výborné
Neill P. Obchodní cestující New Zealand, 31. srpna 2014
Stress Free Stay in Singapore choose Peninsula Exc

Location, Services,Good Room
9,3
Very pleasant as usual. See you next year
Nattasorn G. Páry Thailand, 31. srpna 2014
Small room not clean and so expensive

Staff good ,helpful
4
I stayed 1 night and the air condition doesnt work and i have to change the room in the middle of the night then the room i got is smaller than my last and also cheaper than i pay for. Breakfast was terrible uneatable i went to resturant at 9.30 am and already gone no one come and add more food customer just walk aroud fine something to eat. I woludn't recommened this hotel for anyone and i never ever back to this hotel again.
Muhammad B. Jednotlivci Singapore, 31. srpna 2014
Nice.Simple yet comfortable.

Location.Comfortable.Friendly staffs.
10
I love the view from the window.Thanks for getting a top floor room.The room is simply designed except for a few faulty things but I dont use them anyway.
Pay C. Páry Malaysia, 30. srpna 2014
Great Location, ease access to MRT and shopping

Great Location, easy access to MRT and Shopping
6
This hotel is located in Marina Square Area, easy access to MRT and shopping complex, nice swimming pool. Walking distance to mlion park and Sand Casino...
Ahmad F. Páry Malaysia, 30. srpna 2014
disappointing

central location, close to clarke quay
5,3
Disappointed with the service provided by front desk, very curt and not at all interested in the customer. Also when I called operator/front desk from the room, no one picked up the phone, even though I tried many times.
Joselito E. Obchodní cestující United States of America, 29. srpna 2014
Peninsula Excelsior

location is close to Clarke Quay, closeby restaurants,
7
Mostly Ok but not a hotel for business travellers. The quality of the wifi/internet access is poor. Probably good enough for vacationers.
Prabakar P. Obchodní cestující India, 29. srpna 2014
Well managed old hotel

Taxi accessibility, business centers and malls
8,3
Shirley H. Páry Australia, 28. srpna 2014
Good hotel for a few days

CLEANLINESS, COURTESY & HELPFUL
7,7
Apart from being taken to the Excelsior hotel the taxi man kept taking us to the PENINSULA &we had to walk around. Apart from that we had a pleasant stay at the hotel. Very pleased with the shower facilities.
Lou S. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 28. srpna 2014
I paid more than it worth

The location
5
Only once n enough

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Peninsula Excelsior Hotel SingapurPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokoj pro hostyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - KoupelnaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - KoupelnaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - KoupelnaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BazénPeninsula Excelsior Hotel Singapur - LobbyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pub/loungePeninsula Excelsior Hotel Singapur - Executive LoungePeninsula Excelsior Hotel Singapur - VyhlídkaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - VyhlídkaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - VyhlídkaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - VyhlídkaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - VyhlídkaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - VyhlídkaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BazénPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BazénPeninsula Excelsior Hotel Singapur - RestauracePeninsula Excelsior Hotel Singapur - Taneční sálPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Fitness prostory


AS-AGWEB-3B05