Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Pensiri House

112 Moo 5,Saku ,Naiyang Beach, Thalang, Naiyang, Phuket, Thajsko 83110

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 269 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
7,7
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (269)
Seřazeno podle:
Shirley L. Jednotlivci Canada, 10. března 2016
Nice spot close to the airport
5,7
A clean and pleasant hotel just 2 minutes from a great white-sand beach and crystal-clear ocean!
Nahlásit hodnocení
Ramona W. Rodiny s malými dětmi Austria, 24. února 2016
All fine.
6,3
Very friendly owner. Clean. Helpful.
Nahlásit hodnocení
Kateryna M. Rodiny se staršími dětmi Ukraine, 7. února 2016
Per

perfect place to stay
10
The hotel is just great! New clean room, all needed facilities, very pleasant and helpful owner. Highly recommended
Nahlásit hodnocení
Gregor G. Jednotlivci Germany, 6. února 2016
good airport hotel not far from the beach
6,3
breakfast costs extra.
Nahlásit hodnocení
Kaire L. Páry Estonia, 14. ledna 2016
Unreachable staff
5,3
It was impossible to get contact with the staff. They didn't answer to any of my emails, which means that I didn't get required information about the hotel. So I coulnd't stay in the hotel that I'd already booked. I also didn't get any of my money back. Haven't heard of them ever since...
Nahlásit hodnocení
Ilario L. Páry Canada, 20. prosince 2015
very clean, nice people running the place

price ,location, cleanliness
8
it was a very nice stay , good room and a good location
Nahlásit hodnocení
Queencess O. Páry Australia, 12. prosince 2015
VERY RUDE OWNER
3,7
The owner was very rude.
Nahlásit hodnocení
Zaw Z. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 24. listopadu 2015
Nice Place to Stay

Good facilities in the room, Cleanliness, Value for money
6,7
If you want to stay a nice and inexpensive place near Naiyang beach or airport this may be the one to recommend. The only thing a little bit of inconvenience was we had to take our shoes off at the entrance as this is actually operating out of a house !
Nahlásit hodnocení
Karen T. Rodiny se staršími dětmi Australia, 12. listopadu 2015
Great stay

The ease of location to the old city, everything within walking distance including great places to eat, shopping and bars
9,3
The staff were extremely friendly and polite, the premises were very clean with the pool being crystal clear. The only downfall was that we were in one of the rooms that had a very small balcony ( although didn't really hinder our enjoyment). The laneway where Pensiri is located was also very clean with cheap massage only steps away.
Nahlásit hodnocení
Joanne C. Jednotlivci Malaysia, 10. listopadu 2015
Cheap, near beach, near airport

Clean, location, cheap
7,7
Satisfied
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Pensiri House PhuketPensiri House Phuket - Pokoj pro hostyPensiri House Phuket - Pokoj pro hostyPensiri House Phuket - Pokoj pro hostyPensiri House Phuket - Pokoj pro hostyPensiri House Phuket - Pokoj pro hostyPensiri House Phuket - Pokoj pro hostyPensiri House Phuket - Exteriér hoteluPensiri House Phuket - Balkón/terasaPensiri House Phuket - Pokoj pro hostyPensiri House Phuket - Balkón/terasaPensiri House Phuket - VybaveníPensiri House Phuket - Pokoj pro hostyPensiri House Phuket - VchodPensiri House Phuket - Blízká atrakcePensiri House Phuket - VybaveníPensiri House Phuket - VybaveníPensiri House Phuket - OkolíPensiri House Phuket - Rekreační zařízeníPensiri House Phuket - RestauracePensiri House Phuket - Balkón/terasaPensiri House Phuket - OkolíPensiri House Phuket - LobbyPensiri House Phuket - Pokoj pro hostyPensiri House Phuket - VybaveníPensiri House Phuket - LobbyPensiri House Phuket - VybaveníPensiri House Phuket - VybaveníPensiri House Phuket - VybaveníPensiri House Phuket - Interiér hoteluPensiri House Phuket - KoupelnaPensiri House Phuket - KoupelnaPensiri House Phuket - Interiér hoteluPensiri House Phuket - VybaveníPensiri House Phuket - ObchodyPensiri House Phuket - VybaveníPensiri House Phuket - Pokoj pro hostyPensiri House Phuket - KoupelnaPensiri House Phuket - VybaveníPensiri House Phuket - OkolíPensiri House Phuket - KoupelnaPensiri House Phuket - RestauracePensiri House Phuket - Restaurace


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B08