Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Phuket Center Apartment

62/20 Rasada Road, Taladyai, Muang, Město Phuket, Phuket, Thajsko 83000 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Phuket Center Apartment Phuket - Pokoj pro hosty Phuket Center Apartment Phuket - Pokoj pro hosty Phuket Center Apartment Phuket - Pokoj pro hosty Phuket Center Apartment Phuket - Pokoj pro hosty Phuket Center Apartment Phuket - Koupelna Phuket Center Apartment Phuket - Koupelna Phuket Center Apartment Phuket - Pokoj pro hosty Phuket Center Apartment Phuket - Pokoj pro hosty Phuket Center Apartment Phuket - Pokoj pro hosty Phuket Center Apartment Phuket - Koupelna Phuket Center Apartment Phuket - Koupelna Phuket Center Apartment Phuket - Pokoj pro hosty Phuket Center Apartment Phuket - Pokoj pro hosty Phuket Center Apartment Phuket - Pokoj pro hosty Phuket Center Apartment Phuket - Pokoj pro hosty Phuket Center Apartment Phuket - Pokoj pro hosty
Phuket Center Apartment Phuket - Koupelna Phuket Center Apartment Phuket - Recepce Phuket Center Apartment Phuket - Lobby Phuket Center Apartment Phuket - Lobby Phuket Center Apartment Phuket - Vybavení Phuket Center Apartment Phuket - Exteriér hotelu Phuket Center Apartment Phuket - Exteriér hotelu Phuket Center Apartment Phuket - Zahrada
Oblast: Město Phuket Počet pokojů: 68

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 618 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,3
Personál
7,4
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (618)
Seřazeno podle:
Marek O. Páry Czech Republic, 31. března 2011
Skvělé umístění, vše podstané je dostupné je pěšky

Skvělé umístění pro ty co přijedou busem na Phuket
6,7
po té co jsme přijeli busem na phuket jsme ocenili, že hotel byl umístěn "pouze" 800m od bus station. kdo nechce přeplatit taxi, může jít pěšky nebo poodejít od bud station a ceny taxi či tuk-tuk jsou rázem jiné. vzhledem k tomu, že co jsme přijeli, dva dny pršelo, ocenili jsme různé malé restaurace a masážní salony hned u hotelu, včetně skvěle zásobeného obchodu hned naproti hotelu. hotel byl čistý, personál příjmený, jen na pokoji, ve které jsme spali, nebyly okna a židle. postel velmi nízká, prakticky u země. jinak není co vytknout. umístění vyvážilo tyto nedostatky, které v podstatě nejsou tak závažné.
Restaurant Tip: Hned u hotelu jsou příjemné restaurace, hotel je také v blízkosti trhu, kde si můžete nakoupit cokoliv čerstvého.
Nahlásit hodnocení
Madli T. Páry Estonia, 29. ledna 2016
apartment

Big rooms, friendly staff, good location
10
Our stay was very pleasant. We liked big apartment space. We feeled welcomed.
Nahlásit hodnocení
Karsten K. Jednotlivci Germany, 15. ledna 2016
Clean rooms without windows

Good location in city center
7
It is a cheap and clean place for one night but do not expect any stylish comfort.
Nahlásit hodnocení
Maria A. Páry Philippines, 31. prosince 2015
Great hotel

Cleanliness, Location, Big rooms
9,3
Nahlásit hodnocení
Alexandru P. Jednotlivci Australia, 31. prosince 2015
Excellent all around

Everything
9,7
I love Phuket Center Apartment. The rooms are very comfortable, staff super friendly and the location is excellent.
Nahlásit hodnocení
Lu H. Páry China, 27. prosince 2015
A nick hotel

coffee, service, clean
8,3
Good, this apartment is clean and tidy, stuff could speak Chinese, there are free wifi. breakfast is good, coffee is better than other hotel. anyway, this hotel is worthing with its price
Nahlásit hodnocení
Peter K. Rodiny s malými dětmi Australia, 8. prosince 2015
A superb location to explore Phuket Town

Location, service and cleanliness
10
We had a brilliant stay at the apartment: the unit was sparkling clean, the apartment is centrally located close to memorable eats, there is a small convenience store near by and within a 15 min walking radius there is a bigger shopping centre with bakery and supermarket etc. The staff was a real gem, helping with suggestions on where to eat and what to taste and how to get to tourist attractions. They were also able to book us a taxi to the airport. We highly recommend this apartment and we will be back next time we are in Phuket! Thank you for looking after us!!!
Nahlásit hodnocení
Viet T. Obchodní cestující Vietnam, 6. prosince 2015
Kazovn

Comfortable, friendly, good location
7,7
Comfortable
Nahlásit hodnocení
Goh S. Páry Malaysia, 19. října 2015
Great location,valu for money

Good location,room big,price
8
Nahlásit hodnocení
Rebecca F. Páry United Kingdom, 23. července 2015
clean

aircon, location, staff
9,3
very nice stay great aircon
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Phuket Center Apartment PhuketPhuket Center Apartment Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Center Apartment Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Center Apartment Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Center Apartment Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Center Apartment Phuket - KoupelnaPhuket Center Apartment Phuket - KoupelnaPhuket Center Apartment Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Center Apartment Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Center Apartment Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Center Apartment Phuket - KoupelnaPhuket Center Apartment Phuket - KoupelnaPhuket Center Apartment Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Center Apartment Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Center Apartment Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Center Apartment Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Center Apartment Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Center Apartment Phuket - KoupelnaPhuket Center Apartment Phuket - RecepcePhuket Center Apartment Phuket - LobbyPhuket Center Apartment Phuket - LobbyPhuket Center Apartment Phuket - VybaveníPhuket Center Apartment Phuket - Exteriér hoteluPhuket Center Apartment Phuket - Exteriér hoteluPhuket Center Apartment Phuket - Zahrada


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02