Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Phuket Graceland Resort & Spa

190 Thaweewong Road, Patong, Phuket, Thajsko (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Zahrada Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazén Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazén Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazén Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazén Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazén Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Exteriér hotelu Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Exteriér hotelu Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazén Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Vyhlídka Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Balkón/terasa Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Fitness prostory Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Vybavení
Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Vybavení Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Vybavení Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazén Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Vybavení Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty
Oblast: Patong Počet pokojů: 600

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 755 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,4
Personál
7,7
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
7,8
Všechna hodnocení (755)
Seřazeno podle:
Matthew C. Rodiny s malými dětmi Ireland, 1. září 2015
Dated but worth money

Breakfast, Staff, Location
9
Checking was good, staff were perfect. hotel rooms were looking a bit dated but as we were leaving they were in the process of repainting the rooms in my building. The pool has a few tiles need replacing as it left sharp edges which for small children was not good. Belgium bar worth a visit other food place i felt were a bit over priced but not more than you would expect at any hotel. Nice drinks in the Pool. Would look to go back.
Nahlásit hodnocení
Kaideen L. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 31. srpna 2015
Great Hotel with Great Service

Location, room & food
10
Nahlásit hodnocení
Chi P. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 28. srpna 2015
Nice environment

Nice view nice pool nice environment
8
Nahlásit hodnocení
Anoop K. Jednotlivci India, 28. srpna 2015
It was nice

Swimming pool gym and restaurant
8,7
It was nice and great the staffs r nice for family its nice I enjoyed my trip
Nahlásit hodnocení
Ehab A. Jednotlivci Jordan, 25. srpna 2015
Average Hotel

pool location food
8
Nahlásit hodnocení
Geoffrey R. Rodiny se staršími dětmi Australia, 24. srpna 2015
Our stay

The pools,location,staff
9,7
It was very enjoyable and relaxing except the security man with the whistle out side our windows all night was annoying but over all we would recommend your resort to friends and family
Nahlásit hodnocení
Anjelika E. Páry Italy, 23. srpna 2015
Loved the place, amazing value for money

Prime Beach location , very nice hotel , awsome swimming pools
9,7
Would recommend the hotel to my friends for sure, would definitely stay there again if I travel to Phuket, I would strongly recommend to book delux pool view room with pool access
Nahlásit hodnocení
Shun Y. Skupiny China, 23. srpna 2015
Thanks

food , location , friendly
8,3
Thanks all the staff help me celebrate my friends birthday , we have a wonderful trip in here ...
Nahlásit hodnocení
Samuel C. Jednotlivci United Kingdom, 20. srpna 2015
Sams review

Pool bar, Belgian beer bar and the room
10
great
Nahlásit hodnocení
Farah A. Skupiny Singapore, 17. srpna 2015
Great location

Location, cleanliness
7,7
Great except the staffs are not customer friendly.. needs more training and needs to be more polite.. they were half the time rude..
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Phuket Graceland Resort & Spa PhuketPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - ZahradaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazénPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazénPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazénPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazénPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazénPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Exteriér hoteluPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Exteriér hoteluPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazénPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - VyhlídkaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Balkón/terasaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Fitness prostoryPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - VybaveníPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - VybaveníPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - VybaveníPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazénPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - VybaveníPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Exteriér hoteluPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Balkón/terasaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Půdorysy


AS-AGWEB-3B03