Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Ostrov Mactan, Cebu, Filipíny 6015

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 239 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
7,6
Personál
8,8
Stav hotelu/čistota
8,6
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
7,5
Rodiny s malými dětmi (239)
Seřazeno podle:
Raquel D. Rodiny s malými dětmi Philippines, 21. května 2016
Great
5,7
Nice staff
Nahlásit hodnocení
Christopher L. Rodiny s malými dětmi Philippines, 14. května 2016
good location and nice lagoon
6,7
good for families with young kids
Nahlásit hodnocení
Silvia I. Rodiny s malými dětmi Philippines, 1. května 2016
Enjoyable stay
6
We enjoyed our stay in the resort - saltwater lagoons were clean, the kids enjoyed playgrounds and kids pool. Hotel staff were efficient and friendly. We will definitely come back again with my family :)
Nahlásit hodnocení
Silvio H. Rodiny s malými dětmi Switzerland, 27. dubna 2016
Great for family with small children, overpriced
5,7
Breakfast buffet: 950:Peso to expensive, poor vegetarien dishes.
Nahlásit hodnocení
Abdulla J. Rodiny s malými dětmi United Arab Emirates, 25. dubna 2016
Great
6
Just I want to say wonderful Every things inside
Nahlásit hodnocení
Maria T. Rodiny s malými dětmi Philippines, 17. dubna 2016
Great for family bonding
6,7
Definitely will be backed again....
Nahlásit hodnocení
Maria T. Rodiny s malými dětmi Philippines, 17. dubna 2016
Best Holiday with my Family
6,7
Surely will be backed soon!!!
Nahlásit hodnocení
Antonio J. Rodiny s malými dětmi Philippines, 13. dubna 2016
Great for family fet away
6
The facilities are little bit old already. Although, cleanliness is excellent as well as the staff.
Nahlásit hodnocení
Jannet G. Rodiny s malými dětmi Philippines, 9. dubna 2016
Perfect!
6,3
We were travelling with 2 kids (6 yrs old & a 9-month old). The most child-friendly resort we've been to. We all enjoyed. Very clean resort with courteous staff. We love the place!
Nahlásit hodnocení
Pedro D. Rodiny s malými dětmi Philippines, 28. března 2016
Fantastic
5
Great Experience
Nahlásit hodnocení
1 - 10 z 998 hodnocení
Plantation Bay Resort & Spa CebuPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Pokoj pro hostyPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazénPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VybaveníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VybaveníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - LobbyPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - HřištěPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - LázněPlantation Bay Resort & Spa Cebu - LázněPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazénPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VyhlídkaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VyhlídkaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - LázněPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Jídlo a nápojePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Jídlo a nápojePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Restaurace


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03