nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Mactan Island, Cebu, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Pláž Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazén Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízení Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazén Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazén Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Pokoj pro hosty Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Dětský klub Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízení Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Vířivka Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Exteriér hotelu Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Lobby Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Pokoj pro hosty Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Balkón/terasa Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízení Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Vyhlídka Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízení
Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízení Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Jídlo a nápoje Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Lázně Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Pláž Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Vyhlídka Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazén Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Vybavení Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Pláž
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 256
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,1

na základě 143 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
7,4
Personál
8,6
Stav hotelu / čistota
8,6
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
7,4
Rodiny s malými dětmi (143)
Seřazeno podle:
Veronica S. Rodiny s malými dětmi Philippines, 22. srpna 2014
Happy Camper

Facilities, Dining, Entertainment
8
We are very happy. My children enjoyed it. The place is so serene and relaxing, just the kind that we need to bond after being separated for quite a while. There are so many choices of where we can dine. The place however is quite far out from the city. Thank you.
Joachim W. Rodiny s malými dětmi Germany, 31. května 2014
Hotel nice for holiday, bad transport.

friendlu stuff, beautifull garden
6,7
all in all ok
Mendel A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 31. května 2014
relaxing

nature friendly, staff friendly
7,7
Raquel R. Rodiny s malými dětmi Philippines, 28. května 2014
Can't get enough...

Comfort, Relaxing, Service
8
...a must come back for a family vacation holiday!
Johnavel A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 26. května 2014
great and kids had a real fun

nice view, child friendly swimming pool & friendly staff
8,3
Joselitoang A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 13. května 2014
Excellent, impressive service from the whole staff

EXCELLENT Facilities Ambiance Staff
9
Best experience ever! Superb facilities, ambiance Well,trained, professional, the best so far staff
Catherine B. Rodiny s malými dětmi Philippines, 9. května 2014
great staff; excellent customer service

fun activities; superb customer service; surroundings
7,3
My kids and I loved the place. Location is very far from the city but ok because my kids never want to leave the resort. we will come back next summer!
Ji H. Rodiny s malými dětmi South Korea, 4. května 2014
Great pool. All good except restautant

Pool/ message/ aqua ride
8
Clean cozy local mood but not modern. Still pretty good..
Conrado V. Rodiny s malými dětmi Philippines, 3. května 2014
Great, relaxing and fun.

pool, food & ambiance.
7,7
we're all having fun but got disappointed on our last day when we discovered that there was a summer promo for local residents where you can get a free night stay if you get a 2 night package. this was not disclosed to us when we made the reservation. Tried arranging for it so we can extend our stay but I was informed at first that there was no more room available. Tried checking again and I finally got a room but I was informed that the promo is only applicable if book directly with Plantation Bay. Tried explaining that we inititially tried to make a direct reservtion but we had a challenge on the schedule. Anyway, we booked through Agoda for we saw an open schedule so we took it but my point was, it was not mentioned not even once. What's more disapponting was when we discovered that they were offering 50% discount in all the restaurants if you use your BDO credit card. I could have saved a lot if they have informed me before I settled everything.
Takahiro I. Rodiny s malými dětmi Japan, 1. května 2014
Kindly Hotel

staff ,meal ,pool
6,7
This hotel has very kindly staff. When my child got sick,they took us to the hospital quickly.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Plantation Bay Resort & Spa CebuPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PlážPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazénPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazénPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazénPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Pokoj pro hostyPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Dětský klubPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VířivkaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Exteriér hoteluPlantation Bay Resort & Spa Cebu - LobbyPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Pokoj pro hostyPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Balkón/terasaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VyhlídkaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Jídlo a nápojePlantation Bay Resort & Spa Cebu - LázněPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PlážPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VyhlídkaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazénPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VybaveníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PlážPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Balkón/terasaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Pokoj pro hostyPlantation Bay Resort & Spa Cebu - LázněPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VyhlídkaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VyhlídkaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VyhlídkaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VyhlídkaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Balkón/terasaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Fitness prostoryPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Pokoj pro hostyPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazénPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazénPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivity


AS-AGWEB-3C05