Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Mactan Island, Cebu, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Fitness prostory Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízení Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Pokoj pro hosty Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazén Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízení Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Vybavení Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Vybavení Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Lobby Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Fitness prostory
Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Hřiště Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Lázně Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Lázně Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízení Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízení Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazén Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Vyhlídka Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Vyhlídka Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivity
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 256
WiFi zdarma

Podívejte se na ceny a dostupnost

Chceme, abyste platili nejnižší možnou cenu za svůj pokoj. Pokud jste si zarezervovali hotelový pokoj s Agodou, a poté nám dokážete, že máte možnost zarezervovat stejný pokoj na stejná data za nižší cenu, kterou je možné vidět a rezervovat na jiné webové stránce, snížíme buď cenu na tuto nižší, nebo ji ještě překonáme. Více informací získáte po kliknutí na tento odkaz.
Příjezd: Nocí: Odjezd

Odjezd:

Kalendář

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 97 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
7,5
Personál
8,6
Stav hotelu / čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
7,5
Rodiny se staršími dětmi (97)
Seřazeno podle:
Girly B. Rodiny se staršími dětmi Australia, 27. května 2015
Awesome place

Courteous staff
9,3
Fantastic
Librado B. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 25. května 2015
a wonderfull summer vacation

The hotel is location and set-up is nicely done, my family enjoyed a lot, the lagoon, the pool, we played tennis, went to the shooting range and did archery. it was a fantastic summer break
9,7
Fantastic
Ronaldo J. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 22. května 2015
Beautiful and relaxing hotel to stay

Nice amenities, courteous staff, perfect place to relax
7,7
I enjoyed my stay in plantation bay
Ana J. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 9. května 2015
A very relaxing and pleasant vacation

1) customer service 2) huge swimming lagoon and sprawling first class facilities 3) cleanliness
8,7
It was very relaxing. Despite the huge number of guests, the large expanse and design of the resort enabled our family to have adequate space for quiet fun and privacy. We love the design of the accommodation and the lagoon and pools. Rooms were wonderful, spacious and with verandah. Food was delicious with enough variety to choose from. Customer service was excellent. The only downside is we had a long wait time during check-in. Despite booking and paying three weeks in advance for 3 rooms, the resort only alloted us rooms at the last minute. We arrived at 11:00 a.m. and only got our rooms at 4 p.m.. After 3 p.m. we were told they cannot guarantee us what time they will have rooms available. It was only after we made a complaint to the manager that they started taking action to find us clean rooms. In the end, we got three rooms, although they were in three different buildings. To their credit, the manager gave us free pass for use of spa facilities.
Mutya C. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 26. dubna 2015
Fine Nice place to Relax and Unwind

Facilities, Food and Service
7,7
Had a great time! Everything is nice and clean and food is good
Leni M. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 19. dubna 2015
Luxury at affordable price

Wide area of lagoon, friendly staff, nice view
7,7
Jeano B. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 3. března 2015
1 bedroom suite.

3 adults + 2 children under 17,got 1 bedroom suite with no additional cost.
9,7
(I worked in US and has been to Hawaii 3x, also went for a 8-night cruise to the Caribbean once and so on.) We were a party of 5, 3 adults and 2 17 and under, Plantation Bay was my choice since children 17 and under stays for free! No other resort offers that. The resort was clean, staff we're helpful and friendly. Front desk open 24hrs to assist guest leaving early morning flights.
Tracey S. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 27. ledna 2015
one of the best resort

ambiance, locations and lagoon .
8,7
The best
Tracey S. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 27. ledna 2015
one of the best....

lagoon, foods and staff
8,3
Relaxing place but expensine
Brilla Z. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 20. ledna 2015
Plantation Bay Holiday

the rooms are fantastic, the service is great, the restaurant serves good food
10
Restful.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Plantation Bay Resort & Spa CebuPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Fitness prostoryPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Pokoj pro hostyPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazénPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VybaveníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VybaveníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - LobbyPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Fitness prostoryPlantation Bay Resort & Spa Cebu - HřištěPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - LázněPlantation Bay Resort & Spa Cebu - LázněPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazénPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VyhlídkaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VyhlídkaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - LázněPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Jídlo a nápojePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Jídlo a nápojePlantation Bay Resort & Spa Cebu - RestauracePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Restaurace


AS-AGWEB-3A05