Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Ostrov Mactan, Cebu, Filipíny 6015

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 987 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,4
Personál
8,8
Stav hotelu/čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (987)
Seřazeno podle:
John L. Páry United Kingdom, 3. května 2016
Couple reciew
5,3
Lakes in need of a more regular cleaning, not as clean as the last visit, overall a fantastic place, recommend to visit.my girlfriend says"More clean please cosI don't like it if I saw dirty things floating in the water also under the water."
Nahlásit hodnocení
Naoki Y. Páry Philippines, 1. května 2016
Anniversary
6,7
it was good to stay in Plantation bay. I want to come back
Nahlásit hodnocení
Silvia I. Rodiny s malými dětmi Philippines, 1. května 2016
Enjoyable stay
6
We enjoyed our stay in the resort - saltwater lagoons were clean, the kids enjoyed playgrounds and kids pool. Hotel staff were efficient and friendly. We will definitely come back again with my family :)
Nahlásit hodnocení
Oliver B. Páry Germany, 29. dubna 2016
Great ,but food can improve
6,3
Allover great stay for 2 days. But food is not 5 star.
Nahlásit hodnocení
Grace T. Páry Philippines, 27. dubna 2016
Superb
6,7
Plantation Bay exceeded our expection. The staffs are courteous, they don't get tired smiling and greeting us. The place is very cozy. We will go back to Plantation if we ever have the chance.
Nahlásit hodnocení
Silvio H. Rodiny s malými dětmi Switzerland, 27. dubna 2016
Great for family with small children, overpriced
5,7
Breakfast buffet: 950:Peso to expensive, poor vegetarien dishes.
Nahlásit hodnocení
Abdulla J. Rodiny s malými dětmi United Arab Emirates, 25. dubna 2016
Great
6
Just I want to say wonderful Every things inside
Nahlásit hodnocení
Maria T. Páry Philippines, 17. dubna 2016
Best honeymoon resort
6,7
Will be backed again
Nahlásit hodnocení
Maria T. Rodiny s malými dětmi Philippines, 17. dubna 2016
Great for family bonding
6,7
Definitely will be backed again....
Nahlásit hodnocení
Maria T. Rodiny s malými dětmi Philippines, 17. dubna 2016
Best Holiday with my Family
6,7
Surely will be backed soon!!!
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Plantation Bay Resort & Spa CebuPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Pokoj pro hostyPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazénPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VybaveníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VybaveníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - LobbyPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - HřištěPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - LázněPlantation Bay Resort & Spa Cebu - LázněPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazénPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VyhlídkaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VyhlídkaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - LázněPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Jídlo a nápojePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Jídlo a nápojePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Restaurace


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A05