Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Ostrov Mactan, Cebu, Filipíny 6015

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 998 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,4
Personál
8,8
Stav hotelu/čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (998)
Seřazeno podle:
Josephine G. Skupiny Philippines, 22. května 2016
Worth it!
6,7
The money was worth it.
Nahlásit hodnocení
Raquel D. Rodiny s malými dětmi Philippines, 21. května 2016
Great
5,7
Nice staff
Nahlásit hodnocení
Patrick D. Páry Philippines, 18. května 2016
Awesome
6,3
Amazing resort
Nahlásit hodnocení
Ma A. Páry Philippines, 17. května 2016
clean & nice place
6,3
Very relaxing place... Nice staff and great foods...
Nahlásit hodnocení
Irish M. Páry Philippines, 17. května 2016
Good place to relax
4,3
Highly recommended amenities. You'll have the option for fresh water or salt water pool or you can just jump in to the beach. Great experience too to have a bar in the middle of the pool. One flaw is you can't bring in food and drinks in the room and there's like 3-4 restaurants only you can choose from and it's kind of expensive. Also, we got disappointed with one of the staffs at Kilimanjaru. We decided to eat here for breakfast since it's the only one open during that time. I got up to get more food while my partner was left at the table. When I got back, my partner informed me that she got pissed off because when the waitress took the used plates we've set aside, it was on a stomped manner. It was really awful and it's not a good customer experience. A smile could have been better even if there's no tip policy.
Nahlásit hodnocení
Michael Z. Skupiny Philippines, 16. května 2016
GREAT location
6,7
good value, excellent service
Nahlásit hodnocení
Gerelean M. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 15. května 2016
Awesome R&R
6,7
The best rest and relaxation, the best staff, the best food! My stay at Plantation Bay is just beyond awesome!
Nahlásit hodnocení
Christopher L. Rodiny s malými dětmi Philippines, 14. května 2016
good location and nice lagoon
6,7
good for families with young kids
Nahlásit hodnocení
John L. Páry United Kingdom, 3. května 2016
Couple reciew
5,3
Lakes in need of a more regular cleaning, not as clean as the last visit, overall a fantastic place, recommend to visit.my girlfriend says"More clean please cosI don't like it if I saw dirty things floating in the water also under the water."
Nahlásit hodnocení
Naoki Y. Páry Philippines, 1. května 2016
Anniversary
6,7
it was good to stay in Plantation bay. I want to come back
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Plantation Bay Resort & Spa CebuPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Pokoj pro hostyPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazénPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VybaveníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VybaveníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - LobbyPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - HřištěPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - LázněPlantation Bay Resort & Spa Cebu - LázněPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazénPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VyhlídkaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VyhlídkaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - LázněPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Jídlo a nápojePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Jídlo a nápojePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Restaurace


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B04