Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Mactan Island, Cebu, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Fitness prostory Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízení Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Pokoj pro hosty Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazén Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízení Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Vybavení Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Vybavení Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Lobby Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Fitness prostory
Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Hřiště Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Lázně Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Lázně Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízení Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízení Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazén Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Vyhlídka Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Vyhlídka Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivity
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 256
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 878 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,4
Personál
8,7
Stav hotelu/čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (878)
Seřazeno podle:
Ruby R. Skupiny Philippines, 28. června 2015
Great place to chill out and have fun

Friendly staff, comfortable beds, breathtaking view
8,7
Great
Cynthia A. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 16. června 2015
Visiting the Plantation

The room is amazing its big and cozy! The beach is nice lots of fish but the beach front should be regularly maintained coz there is lots of trash and sea algae and moss! the staff is very polite.
8,7
It is great our kids enjoyed the stay even if it's a one day stay. Lots of activities to endulged with. One thing that we didn't enjoy is the food it's too costly and few choices. They need to improve on that aspect. With regards to the accessibility I suggest that a taxi should be readily available if the guest wants to go around outside the bay. But over all it's a good experience. This is our first time to travel local we always travel outside the country! But this time we tried local beaches!
Young H. Rodiny s malými dětmi South Korea, 15. června 2015
Best vacation

Good to family with young children
8,7
Ma. S. Rodiny s malými dětmi Philippines, 14. června 2015
Memorable plantation bay vacation

Efficient and hospitable staff; first class amenities; sent back watch which we left in the room.
9,3
It was very pleasant and most enjoyable! Kids were able to go on their own. Plenty of things to do with staff always ready to assist.
Win S. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 5. června 2015
Wonderful stay at the Plantation Bay

Fiji Restaurant, Fishes by the Galapagos Beach, excellent staff
10
Fun-filled activities with well-maintained facilities in a secure environment. Stay was excellent. Highly recommended. "There is everything in this hotel".
Tavitah F. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 4. června 2015
Worth it

Place, people, food
10
Maria T. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 31. května 2015
Still Cebu's finest resort!

Comfort, efficient service and value for money
10
Will be back soon....
Girly B. Rodiny se staršími dětmi Australia, 27. května 2015
Awesome place

Courteous staff
9,3
Fantastic
Librado B. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 25. května 2015
a wonderfull summer vacation

The hotel is location and set-up is nicely done, my family enjoyed a lot, the lagoon, the pool, we played tennis, went to the shooting range and did archery. it was a fantastic summer break
9,7
Fantastic
Mary V. Páry Philippines, 24. května 2015
nice stay.check out is queing

food . room very nice
6,3
we check in around 2pm.bt the staff told me check in is at 3pm.i requested for 2double bed.bt she can give one king size only.iwas frustating she should give what the customer requasted ,since they are a 5star hotel right.check out has very long queing

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Plantation Bay Resort & Spa CebuPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Fitness prostoryPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Pokoj pro hostyPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazénPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VybaveníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VybaveníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - LobbyPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Fitness prostoryPlantation Bay Resort & Spa Cebu - HřištěPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - LázněPlantation Bay Resort & Spa Cebu - LázněPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazénPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VyhlídkaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - VyhlídkaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Cebu - LázněPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Jídlo a nápojePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Jídlo a nápojePlantation Bay Resort & Spa Cebu - RestauracePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Restaurace


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A02