Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Ostrov Mactan, Ostrov Mactan, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Fitness prostory Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Rekreační zařízení Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Bazén Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Rekreační zařízení Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Vybavení Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Vybavení Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Lobby Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Fitness prostory
Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Hřiště Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Lázně Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Lázně Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Rekreační zařízení Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Rekreační zařízení Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Bazén Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Vyhlídka Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Vyhlídka Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivity
Oblast: Ostrov Mactan Počet pokojů: 256
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 383 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,5
Personál
8,7
Stav hotelu/čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
7,6
Páry (383)
Seřazeno podle:
Jonathan W. Páry United States of America, 20. července 2015
just ok

swimming, swimming, swimming
7,3
Good. Expensive compared to other local resorts, but still nice, worth a visit
Nahlásit hodnocení
Maria T. Páry Philippines, 13. června 2015
Still the best place to stay and relax in Cebu

Service, value for money and quality standards
10
Still the best!! Will always ne my home in Cebu!!!
Nahlásit hodnocení
Mary V. Páry Philippines, 24. května 2015
nice stay.check out is queing

food . room very nice
6,3
we check in around 2pm.bt the staff told me check in is at 3pm.i requested for 2double bed.bt she can give one king size only.iwas frustating she should give what the customer requasted ,since they are a 5star hotel right.check out has very long queing
Nahlásit hodnocení
Rommel C. Páry Philippines, 16. května 2015
overall we had fun

rooms, service and surroundings
8,3
In general it was a fun and peaceful stay. Need to improve breakfast. All dish served were very salty
Nahlásit hodnocení
Maria K. Páry Philippines, 15. května 2015
great place for relaxation

staff, facililities, cleanliness.
8,7
Nahlásit hodnocení
Jonathan C. Páry Australia, 15. května 2015
awesome place

The pools the atmosphere and experience was fantastic
8,7
fantastic
Nahlásit hodnocení
Leilani C. Páry Philippines, 2. května 2015
holiday 2015

lagoon, food, surrounding
4
We don't have serious issue that we experienced. Every time we had a complain though it took time. They try their best to fix the problem. We hope that one day when we go back we will see a more cleaner lagoon. I saw rubbish on the side of the beach lagoon near to our room Xanadu and Valhalla area.
Nahlásit hodnocení
Nolan T. Páry Philippines, 27. dubna 2015
Need to do more...

Activities, comfort room, man-made beach
6,3
My stay in Plantation Bay Resort & Spa was good, however I got some comments for them. 1. Lobby needs improvement (very hot at day time specially noon time) 2. Check-out and check-in needs to be improved (I called early for checkout but they didn't do anything and some more staff are complaining while lining up) LATE!! 3. Room is very very noisy (I can even here foot steps from other rooms) 4. No signs in the place
Nahlásit hodnocení
Maria A. Páry United States of America, 17. dubna 2015
Excellent Service

Great service. Room: awesome. Food at Fiji was great.
10
It was a very pleasant and very comfortable stay. I would highly recommend the place. Thank you for making my stay special.
Nahlásit hodnocení
Irynne S. Páry United States of America, 26. března 2015
visit

location, staff friendliness & NO Tipping!!!
9,7
All the staff are very friendly & courteous especially Phroi from the restaurant.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Plantation Bay Resort & Spa Ostrov MactanPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Fitness prostoryPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - BazénPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - VybaveníPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - VybaveníPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - LobbyPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Fitness prostoryPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - HřištěPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - LázněPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - LázněPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - BazénPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - VyhlídkaPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - VyhlídkaPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - LázněPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Jídlo a nápojePlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Jídlo a nápojePlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - RestauracePlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Restaurace


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A04