Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Ostrov Mactan, Ostrov Mactan, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Fitness prostory Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Rekreační zařízení Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Bazén Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Rekreační zařízení Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Vybavení Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Vybavení Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Lobby Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Fitness prostory
Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Hřiště Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Lázně Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Lázně Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Rekreační zařízení Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Rekreační zařízení Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Bazén Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Vyhlídka Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Vyhlídka Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivity Plantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivity
Oblast: Ostrov Mactan Počet pokojů: 256
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 205 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
7,5
Personál
8,7
Stav hotelu/čistota
8,6
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
7,5
Rodiny s malými dětmi (205)
Seřazeno podle:
Meshari A. Rodiny s malými dětmi Saudi Arabia, 19. července 2015
Meshari

Staff, pools, lots of activites
9,7
Excellent
Nahlásit hodnocení
Janssen H. Rodiny s malými dětmi Philippines, 19. července 2015
nice place to unwind

food, facilities, friendly staff
8,7
Nahlásit hodnocení
Dhiren V. Rodiny s malými dětmi Canada, 16. července 2015
Relaxing Place

Layout, Rooms concept, Food
9,7
Very nice. The first time I went to Plantation Bay was 1997. I was so impressed that the nanagement were able to keep it in place and even better.
Nahlásit hodnocení
Young H. Rodiny s malými dětmi South Korea, 15. června 2015
Best vacation

Good to family with young children
8,7
Nahlásit hodnocení
Ma. S. Rodiny s malými dětmi Philippines, 14. června 2015
Memorable plantation bay vacation

Efficient and hospitable staff; first class amenities; sent back watch which we left in the room.
9,3
It was very pleasant and most enjoyable! Kids were able to go on their own. Plenty of things to do with staff always ready to assist.
Nahlásit hodnocení
Win S. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 5. června 2015
Wonderful stay at the Plantation Bay

Fiji Restaurant, Fishes by the Galapagos Beach, excellent staff
10
Fun-filled activities with well-maintained facilities in a secure environment. Stay was excellent. Highly recommended. "There is everything in this hotel".
Nahlásit hodnocení
Roberto B. Rodiny s malými dětmi Philippines, 9. května 2015
Vacationing in Cebu

Pool, Friendly and accommodating staff and the room
9
It was a great vacation. The kids loved the pool and the food at the Fiji Restaurant was good. Price was surprisingly reasonable. I strongly recommend this place to families with kids.
Nahlásit hodnocení
Daimler M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 2. května 2015
Had a blast with my family!

the staff, the facilities, the beach...
9
it was awesome and we can't wait to come back again...
Nahlásit hodnocení
Virginia B. Rodiny s malými dětmi Philippines, 25. dubna 2015
Excellent for me

Location, cleanliness , staff
10
It is so amazing. No time to be bored. I like the staff they are all so polite in all the area that i've been . The food is okay, the facilities. Oveeall points to the gen manager and all the staffs . I think per record this is our 4th or 5th time in cebu plantAtion .
Nahlásit hodnocení
Jennyfer A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 21. dubna 2015
Plantation bay is not what it was used to be

The best 3 things are the staff, the amenities, the service.
8,3
It was our second time at plantation bay, the first time was in 2008 and it was very very nice. But now the pool water was not that clean, they didn't upgrade their pool amenities. The room was not that cozy anymore. But the staff was very friendly and accomodating. We were ai excited to eat at Fuji Restaurant but it was close. We ate at Kilimanjaro the food was so so. I suggest that they should upgrade their pool amenities.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Plantation Bay Resort & Spa Ostrov MactanPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Fitness prostoryPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - BazénPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - VybaveníPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - VybaveníPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - LobbyPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Fitness prostoryPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - HřištěPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - LázněPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - LázněPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Rekreační zařízeníPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - BazénPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - VyhlídkaPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - VyhlídkaPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Sport a aktivityPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - LázněPlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Jídlo a nápojePlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Jídlo a nápojePlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - RestauracePlantation Bay Resort & Spa Ostrov Mactan - Restaurace


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C08