Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

POP! Hotel Denpasar Teuku Umar

Jl Teuku Umar No. 74, Denpasar, Bali, Indonésie 80113 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Vchod POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Recepce POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Exteriér hotelu POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Pokoj pro hosty POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Interiér hotelu POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Vybavení POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Lobby POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Prostory pro setkávání POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Exteriér hotelu POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Recepce
Oblast: Denpasar Počet pokojů: 146

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 811 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,5
Personál
7,5
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (811)
Seřazeno podle:
Vicente L. Jednotlivci Timor-Leste, 10. prosince 2015
A nice 2 start hotel

Location, room comfort & value for money
5,7
A nice hotel located at very busy street.
Nahlásit hodnocení
Yogi H. Páry Indonesia, 17. srpna 2015
Acceptable

Strategic location in denpasar, affordable rate,
6
Overall is fine. The room, wifi signal, foods are good. One of the bad thing is you must go downstair (lobby level) when you need hot drinkable water.
Nahlásit hodnocení
Albert C. Obchodní cestující Indonesia, 12. července 2015
Convenient

Food, Location & Price
7,7
It was good & pleasant.
Nahlásit hodnocení
Albert C. Obchodní cestující Indonesia, 8. července 2015
Nice Hotel

Location, Price & Service
7,7
Good place to stay
Nahlásit hodnocení
Albert C. Obchodní cestující Indonesia, 6. července 2015
Convenient

Price, location & service
6,3
Good location & price affordable
Nahlásit hodnocení
Fransiskus R. Obchodní cestující Indonesia, 22. června 2015
Nice place clean

Clean cheap good
7,3
Nahlásit hodnocení
Farid J. Páry Australia, 22. června 2015
bad
2,3
Was bad
Nahlásit hodnocení
Mario P. Jednotlivci Indonesia, 17. června 2015
Amazing

Clean,tidy,friendly staff
7,7
It's a valuable hotel with a great service
Nahlásit hodnocení
Angelina S. Páry Indonesia, 2. května 2015
loss of quality

location, price, breakfast
5
This is my second time here. I booked here because I only spent a few hours before moving out to another place so I thought why not stay here. I had a good time when I stayed here last year. But this time, the quality of the hotel is declining. Water is leaking from everywhere! So many small cockroaches inside the room! And overall it's a bit dirty. The room floor has this sticky/oily feeling (you don't get hotel sandal too). I hope they're improving their cleanliness in the future. Everything is good except that one.
Nahlásit hodnocení
Elly S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 30. dubna 2015
Good Value for Money Hotel

Nice room, friendly staff
7
We love the environment of the hotel, very comfortable. Starbucks is just around the corner.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

POP! Hotel Denpasar Teuku Umar BaliPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - VchodPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - RecepcePOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Exteriér hoteluPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Pokoj pro hostyPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Interiér hoteluPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - VybaveníPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - LobbyPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Prostory pro setkáváníPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Exteriér hoteluPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Recepce


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B01