nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

POP! Hotel Kuta Beach

Jl. Kubu Bene, Legian, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

POP! Hotel Kuta Beach Bali - Pokoj pro hosty POP! Hotel Kuta Beach Bali - Exteriér hotelu POP! Hotel Kuta Beach Bali - Vchod POP! Hotel Kuta Beach Bali - Recepce POP! Hotel Kuta Beach Bali - Lobby POP! Hotel Kuta Beach Bali - Interiér hotelu POP! Hotel Kuta Beach Bali - Rekreační zařízení POP! Hotel Kuta Beach Bali - Rekreační zařízení POP! Hotel Kuta Beach Bali - Rekreační zařízení POP! Hotel Kuta Beach Bali - Interiér hotelu POP! Hotel Kuta Beach Bali - Interiér hotelu POP! Hotel Kuta Beach Bali - Interiér hotelu POP! Hotel Kuta Beach Bali - Interiér hotelu POP! Hotel Kuta Beach Bali - Bazén POP! Hotel Kuta Beach Bali - Bazén POP! Hotel Kuta Beach Bali - Bazén
Oblast: Legian Počet pokojů: 222
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 971 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
7,2
Personál
7,4
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (971)
Seřazeno podle:
Emma F. Skupiny United Kingdom, 7. září 2014
Immaculate clean. FANTASTIC staff.

Staff, cleanliness, room service daily
8,3
Andre A. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 5. září 2014
a nice and cheap hotel

location, room and cheap
8,3
Wyellinee M. Jednotlivci Malaysia, 30. srpna 2014
bad
3
Fair,
Gary H. Obchodní cestující Australia, 29. srpna 2014
Great Position

Position, New, Value
8
I would find I hard to fault anything considering it costs $30 per night includes breakfast and is central to everything - a couple of 100m to the beach/poppy's lane.
Aditya L. Obchodní cestující Indonesia, 28. srpna 2014
worst hotel i ever live in bali

location
4
worst experience, no hot water, broken bidet, capsule like bathroom(OMG !!!)
Felix B. Páry Indonesia, 27. srpna 2014
value for money

clean, good value, good location
8
Wun S. Jednotlivci Malaysia, 22. srpna 2014
i like that place

rate, staff, room
7,3
Reasonable the rate n food quite ok n room also nice design.
Depenses D. Páry Indonesia, 21. srpna 2014
best location for budget hotel

location, price, staff performance
7,3
in the center of kuta, huge parking spot, access road to the hotel was pretty small though, ok food, the staff were very helpful
Artha E. Jednotlivci Indonesia, 19. srpna 2014
Min service

Min Service, food
4
Melanie C. Páry United Kingdom, 17. srpna 2014
Amazing location

Location, room layout, price
9
Generally great. The staff were friendly and helpful and the location was perfect! Just 3 minutes to Kuta Beach. Only problem was noise on the Friday night... We were on the 2nd floor above reception and were woken up continuously by other guests running around, screaming at each other etc. I'm not the kind of person who's easily woken up or bothered by noise normally so you can gather how loud people were! Didn't have this problem when I stayed on the 6th floor before, so I'd recommend asking for a room on a higher floor.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

POP! Hotel Kuta Beach BaliPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Pokoj pro hostyPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Exteriér hoteluPOP! Hotel Kuta Beach Bali - VchodPOP! Hotel Kuta Beach Bali - RecepcePOP! Hotel Kuta Beach Bali - LobbyPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interiér hoteluPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Rekreační zařízeníPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Rekreační zařízeníPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Rekreační zařízeníPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interiér hoteluPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interiér hoteluPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interiér hoteluPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interiér hoteluPOP! Hotel Kuta Beach Bali - BazénPOP! Hotel Kuta Beach Bali - BazénPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Bazén


AS-AGWEB-3A06