nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

POP! Hotel Kuta Beach

Jl. Kubu Bene, Legian, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

POP! Hotel Kuta Beach Bali - Pokoj pro hosty POP! Hotel Kuta Beach Bali - Exteriér hotelu POP! Hotel Kuta Beach Bali - Vchod POP! Hotel Kuta Beach Bali - Recepce POP! Hotel Kuta Beach Bali - Lobby POP! Hotel Kuta Beach Bali - Interiér hotelu POP! Hotel Kuta Beach Bali - Rekreační zařízení POP! Hotel Kuta Beach Bali - Rekreační zařízení POP! Hotel Kuta Beach Bali - Rekreační zařízení POP! Hotel Kuta Beach Bali - Interiér hotelu POP! Hotel Kuta Beach Bali - Interiér hotelu POP! Hotel Kuta Beach Bali - Interiér hotelu POP! Hotel Kuta Beach Bali - Interiér hotelu POP! Hotel Kuta Beach Bali - Bazén POP! Hotel Kuta Beach Bali - Bazén POP! Hotel Kuta Beach Bali - Bazén
Oblast: Legian Počet pokojů: 222
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 982 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
7,2
Personál
7,5
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
5,8
Všechna hodnocení (982)
Seřazeno podle:
Siu Y. Páry Hong Kong, 20. září 2014
Highly recommended

Close to the beach, nice swimming pool, wifi access is very good
8,7
Cinthya C. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 16. září 2014
Need more safety, on the way to your Hotel

Cheaper
4
Hening I. Páry Indonesia, 15. září 2014
Best nasi Bali for breakfast

Cool, affordable, clean
10
Syarfa D. Páry Malaysia, 14. září 2014
Comfortable & Walking Distance

Location, Environment & Hospitality
7,3
we arrived on 11 Sept 2014 around 4pm, Check-In without any problems. The breakfast for the next day was so-so but still can digest.Everytime, we went out.we'll surely drop off our room access card reception, but got 1 day at nite.we reached hotel and ask for our room card access. one fo the staff searching for it...and suddenly he told us. (madam, sorry your access card not with us) our heart pounding 100zillion times. we immediately double check, yeah..we already drop it off at the reception. i felt so weird and suddenly 1 of the staff.just issue another access card and advise us the previous card will be blocked. i keep wondering and why your hotel reception can loose the card? 1 more thing, please keep the access card inside locked drawer is better, rather than put on top of the table people can surely snap/grab. the location just ok and nice but have to walk a bit maybe can add more lights for both directions. other that, we are happy.
Hedy L. Obchodní cestující Indonesia, 12. září 2014
good and affordable hotel

simple, affordable and clean
6,7
It is nice good hotel and good services
Emma F. Skupiny United Kingdom, 7. září 2014
Immaculate clean. FANTASTIC staff.

Staff, cleanliness, room service daily
8,3
Andre A. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 5. září 2014
a nice and cheap hotel

location, room and cheap
8,3
Wyellinee M. Jednotlivci Malaysia, 30. srpna 2014
bad
3
Fair,
Gary H. Obchodní cestující Australia, 29. srpna 2014
Great Position

Position, New, Value
8
I would find I hard to fault anything considering it costs $30 per night includes breakfast and is central to everything - a couple of 100m to the beach/poppy's lane.
Aditya L. Obchodní cestující Indonesia, 28. srpna 2014
worst hotel i ever live in bali

location
4
worst experience, no hot water, broken bidet, capsule like bathroom(OMG !!!)

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

POP! Hotel Kuta Beach BaliPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Pokoj pro hostyPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Exteriér hoteluPOP! Hotel Kuta Beach Bali - VchodPOP! Hotel Kuta Beach Bali - RecepcePOP! Hotel Kuta Beach Bali - LobbyPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interiér hoteluPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Rekreační zařízeníPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Rekreační zařízeníPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Rekreační zařízeníPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interiér hoteluPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interiér hoteluPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interiér hoteluPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interiér hoteluPOP! Hotel Kuta Beach Bali - BazénPOP! Hotel Kuta Beach Bali - BazénPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Bazén


AS-AGWEB-3C07