Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

POP! Hotel Kuta Beach

Jl. Kubu Bene, Legian, Bali, Indonésie 80361

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 1164 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
7,3
Personál
7,5
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (1164)
Seřazeno podle:
Thenry P. Obchodní cestující Indonesia, 23. května 2016
Overall good
5
Good location, value for money, modern hotel, swimming pool in front of lobby hotel/ receptionist, breakfast must order one day before and the taste so so, i'm afraid because in my second night someone knocks my bedroom door 3/4 times every 2/3 hours and so crowded.. If you wanna go in group i think this hotes could be a good optional but not for couples 😊
Afdal A. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 11. května 2016
Good location and value
6
The price is very good considering the location and service you get. But the 24 hours store should be bigger with more choices and the pool should have more lights at night
Arsalan K. Skupiny United Kingdom, 10. května 2016
Taaaa
6
Taaaaa
Tamara J. Jednotlivci Canada, 4. května 2016
Good but needs a bit of clean
5,3
Good place for the price. However could be cleaner. Walls very dirty, shower smelled mildew-y. Very poor wifi in my room. Good bed and decent space for one person. Friendly staff. Decent breakfast. Nice pool area.
Khathoon R. Obchodní cestující Maldives, 19. dubna 2016
Right choice !
6,7
Staff were very helpful and informative. Super clean rooms. Good breakfast. Close to beach.
Williem W. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 18. dubna 2016
Good
5,7
Not me staying, but heard from the guests that they quite satisfied
Maria P. Skupiny Philippines, 15. dubna 2016
bicol winners
6,7
food was good, clean sheets. very cozy hotel
Anton T. Jednotlivci Indonesia, 13. dubna 2016
good
5,7
Good price good location...
Kim I. Rodiny s malými dětmi Australia, 10. dubna 2016
Great place to stay
4,7
Great staff. Great communal area, pool etc. V central. I'll be back!
Irawan N. Obchodní cestující Indonesia, 22. března 2016
Not at the road side
5,3
Room oke, quite clean, location oke
1 z 1 hodnocení
POP! Hotel Kuta Beach BaliPOP! Hotel Kuta Beach Bali - VyhlídkaPOP! Hotel Kuta Beach Bali - BazénPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Exteriér hoteluPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Pokoj pro hostyPOP! Hotel Kuta Beach Bali - VchodPOP! Hotel Kuta Beach Bali - RecepcePOP! Hotel Kuta Beach Bali - LobbyPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interiér hoteluPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Rekreační zařízeníPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Rekreační zařízeníPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Rekreační zařízeníPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interiér hoteluPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interiér hoteluPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interiér hoteluPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interiér hoteluPOP! Hotel Kuta Beach Bali - BazénPOP! Hotel Kuta Beach Bali - BazénPOP! Hotel Kuta Beach Bali - BazénPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Bazén


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B05