nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Porcelain Hotel by JL Asia

48 Mosque Street, Chinatown / Tiong Bahru, Singapur 059526 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Vchod Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hotelu Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty
Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hotelu Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Interiér hotelu Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Interiér hotelu Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Lobby Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Vyhlídka Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Okolí Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Recepce Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Interiér hotelu Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hotelu Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hotelu Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hotelu
Oblast: Chinatown / Tiong Bahru Počet pokojů: 138
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 6537 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,7
Poloha
8,7
Personál
6,8
Stav hotelu / čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (6537)
Seřazeno podle:
Alena S. Páry Czech Republic, 9. května 2013
Bezproblemove, prijemne misto na prespani.

vyhodna poloha/prijemny personal/rozumna cena
7,7
Velmi dobra lokalita z hlediska turistiky, prijemny a ochotny personal a relativne klidne misto v samem centru mesta.
Ludvik S. Páry Czech Republic, 2. února 2013
skvělá poloha, malé pokoje

těsně veldle centra čínské čtvrti, ale v klidném místě
7,7
Velmi dobře umístěný hotel v blízkosti metra, foodcourtu a obchůdků v čínské čtvrti. Velmi malé pokoje což je v této lokalitě standard. velikost pokoje v m2 je udávána včetně sprchy a toalety, některé pokoje nemají okno. snídaně není k dispozici, je ale lednice a varná konvice, čaj,káva, denně pitná lahvová voda. Příjemný personál, poměrně dobrý úklid, funkční klimatizace.
Restaurant Tip: neutrácejte přímo v čínské čtvrti, využijte foodcourt u východu z mětra na druhé straně hlavní silnice
Chzeehwa C. Páry Malaysia, 27. listopadu 2014
very good

location n clean and cheaper
8
i like it
Soo Y. Obchodní cestující Malaysia, 27. listopadu 2014
good location, fast wifi

Location, cleaniness, wifi speed
4
Win T. Obchodní cestující Myanmar, 24. listopadu 2014
best services

good location / good hotel staffs / best price
9,7
perfect and satisfactory
Yun K. Rodiny s malými dětmi Australia, 24. listopadu 2014
very tiny room and poor night staff

location, Wi-Fi,
5,3
Wasn't impressed, even though it's a budget hotel, the staff we contacted at night was not friendly, did not seem to care and never picked up the phone. The day staff seemed nicer but we were always out and about during the day so never really made a lot of contact with them. The room was tiny and the bathroom had very squeaky doors. The towels looked quite old. There was a lizard in our bathroom, not that I was scared of them but I still didn't expect something in my room. Location was great, so close to lots of places to eat.
Siew C. Skupiny Malaysia, 23. listopadu 2014
Good location

Location and cleanliness
7,7
Good location and clean room
Michael L. Obchodní cestující Hong Kong, 23. listopadu 2014
Convenient and comfortable

location, price, bed
9
Wise choice
Kartini S. Páry Singapore, 22. listopadu 2014
Good and bad points

1. Friendly customer 2. Convenient area in chinatown 3. Room very clean
9,7
I got the 1st floor hotel room, but when visitor walking down the aisle i can hear footsteps from the platform. Neighbour staying next right to me, i can hear clearly their speech, dragging chairs and etc.. Very irritating when sleeping with so much noise.. Anyway the hotel is still among the best👍👍👍
Shaun F. Páry New Zealand, 22. listopadu 2014
An average stay at an average hotel

The room was clean, the location is good, open 24/7
4,7
As it says in the title, our stay was pretty average. Some of the staff were cold and at times quite rude, especially when we 'took up their time' with simple things like asking for a taxi to be called or asking questions about the surrounding area. Not attitudes you want from hotel service staff. We booked an executive room which turned out to be tiny. We looked it up on their website after we got there, as we were sure it should've been bigger. Our 'executive' room, looked EXACTLY like a deluxe (which is a cheaper room type) and looked very different than the pictures they had up for the Executive. When we questioned this they told us that it was a 'different type' of executive because it's on the ground floor, though I got the impression that they had just put us in a smaller room as they had over booked. Hard to say for sure. The room itself was clean and the decor decent, just tiny. The bed was also quite short, so at 5'11" I was far too tall for the bed. Not normally a problem as I let my feet dangle off the end, but with this bed there was a wooden board at the end so my feet had nowhere to go. Doesn't make for a comfortable sleep for a taller guest. The best thing about the hotel is its location, in the heart of China Town and very close to the markets, yet far enough away to not be noisy. There are many restaurants in the area and an MRT station close by. Also there is a cat cafe right across the street. So a mixed bag really, I doubt I would ever stay there again.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Porcelain Hotel by JL Asia SingapurPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - VchodPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Interiér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Interiér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - LobbyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - VyhlídkaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - OkolíPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - RecepcePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Interiér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - ZahradaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Interiér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - LobbyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B07