Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Porcelain Hotel by JL Asia

48 Mosque Street, Chinatown, Singapur 059526 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hotelu Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Interiér hotelu Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Zahrada Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hotelu Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Lobby Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty
Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty
Oblast: Chinatown Počet pokojů: 138
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 7275 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,7
Poloha
8,7
Personál
6,9
Stav hotelu / čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (7275)
Seřazeno podle:
Alena S. Páry Czech Republic, 9. května 2013
Bezproblemove, prijemne misto na prespani.

vyhodna poloha/prijemny personal/rozumna cena
7,7
Velmi dobra lokalita z hlediska turistiky, prijemny a ochotny personal a relativne klidne misto v samem centru mesta.
Ludvik S. Páry Czech Republic, 2. února 2013
skvělá poloha, malé pokoje

těsně veldle centra čínské čtvrti, ale v klidném místě
7,7
Velmi dobře umístěný hotel v blízkosti metra, foodcourtu a obchůdků v čínské čtvrti. Velmi malé pokoje což je v této lokalitě standard. velikost pokoje v m2 je udávána včetně sprchy a toalety, některé pokoje nemají okno. snídaně není k dispozici, je ale lednice a varná konvice, čaj,káva, denně pitná lahvová voda. Příjemný personál, poměrně dobrý úklid, funkční klimatizace.
Restaurant Tip: neutrácejte přímo v čínské čtvrti, využijte foodcourt u východu z mětra na druhé straně hlavní silnice
Zi Q. Páry Singapore, 28. června 2015
Room for inprovement

Easy access, unique design for room and cozy
7
The room was very dusty but the stay was alright
Chanokkon C. Páry Thailand, 26. června 2015
The best location

1. Location 2. Service 3. Clean
8
I feel nice this here
Yy C. Jednotlivci Malaysia, 25. června 2015
Great location

Central location, easy to move about
6,3
Can't really say as I had to cxl my trip at the last minute but I know the location of the hotel which is very convenient for my business
Isra R. Jednotlivci Thailand, 25. června 2015
Nice little hotel in the heart of Chinatown.

Location,surrounding area,easy to find sth to eat
7,3
Nice cozy enough for one or couple stay,not recommended for the family with children.overall satisfied
Parinya B. Skupiny Thailand, 22. června 2015
Hotel review

Location, interior design and worthiness
6,7
Kian H. Rodiny s malými dětmi Singapore, 22. června 2015
Nice location and decor

Location, friendly staff and near train station
8,3
This hotel has a nice decor and friendly staff. The room is small (not expecting much because of the high property prices in Singapore). Everything was fine and working. The only downside was that the carpet in the room was slightly sticky. Probably due to previous guests wearing their shoes in the room. Other than that, a great place to stay.
Suk C. Páry Malaysia, 22. června 2015
See Below for my review.

Location & price.
7,7
Just a few concern i have when i visited my parents at the hotel. I feel that they shouldn't give my parents the handicapped room because non of them are disabled/ handicapped. There's no window at all in the guestroom although the door is fire-rated door. If there's really fire, anyone who stays in this room (including the handicapped people) will be trapped inside which is seriously life-threatening. Replenishment of the water bottles are kept strictly at x2 bottles per day for guest who stayed there. When my parents asked for additional bottle, the request was rejected by the front desk. I just feel that you should be more flexible in this. It just water, how much will it costs for a hotel especially when you ordered in bulk? These are a few things i noticed when i was there for an hour or two & i hope you will at least take note and some action into this matter as we are not the first time staying here in Porcelain.
Wuttipat A. Páry Thailand, 21. června 2015
Review from couple

Location , Staff and Price
9
its very nice hotel. highly recomend

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Porcelain Hotel by JL Asia SingapurPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Interiér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - ZahradaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - LobbyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - RecepcePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Lázně


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B07