Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Porcelain Hotel by JL Asia

48 Mosque Street, Chinatown, Singapur 059526 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hotelu Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Interiér hotelu Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Zahrada Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hotelu Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Lobby Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty
Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty
Oblast: Chinatown Počet pokojů: 138
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 7451 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,7
Poloha
8,7
Personál
6,9
Stav hotelu/čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (7451)
Seřazeno podle:
Alena S. Páry Czech Republic, 9. května 2013
Bezproblemove, prijemne misto na prespani.

vyhodna poloha/prijemny personal/rozumna cena
7,7
Velmi dobra lokalita z hlediska turistiky, prijemny a ochotny personal a relativne klidne misto v samem centru mesta.
Nahlásit hodnocení
Ludvik S. Páry Czech Republic, 2. února 2013
skvělá poloha, malé pokoje

těsně veldle centra čínské čtvrti, ale v klidném místě
7,7
Velmi dobře umístěný hotel v blízkosti metra, foodcourtu a obchůdků v čínské čtvrti. Velmi malé pokoje což je v této lokalitě standard. velikost pokoje v m2 je udávána včetně sprchy a toalety, některé pokoje nemají okno. snídaně není k dispozici, je ale lednice a varná konvice, čaj,káva, denně pitná lahvová voda. Příjemný personál, poměrně dobrý úklid, funkční klimatizace.
Restaurant Tip: neutrácejte přímo v čínské čtvrti, využijte foodcourt u východu z mětra na druhé straně hlavní silnice
Nahlásit hodnocení
Kevin H. Obchodní cestující Malaysia, 1. září 2015
Convenient stay near MRT

Convenient location, near chinatown for reasonably priced food
6,3
Nothing to shout about but no complaints either
Nahlásit hodnocení
Sunthara N. Jednotlivci Thailand, 28. srpna 2015
Good place

location, room style, service
7,3
good location in chinatown, clean, and easy to shopping and eating
Nahlásit hodnocení
Ivan S. Jednotlivci Singapore, 23. srpna 2015
Noisy hotel

LocAtion
3,7
To call porcelain a hotel is highly over hyped! It should best be called a hostel! Rooms are ridiculously small! Clever use of dark colours in the bathroom hide the actual filth of the place! The soundproofing of the whole place is as horrendous! Can you imagine, you can even hear people talking at 3-4 am in the morning from the eatery opposite the hotel?? It doesn't help when most people that patronise this eatery are from the notorious "big land" or "central country" who are infamous for their in excessive loud noises! The sounds of car engines and the closing of doors and boots can be heard 3 storeys up! The "spa" in the hotel advertises massage at $58 per hour, only to charge visitors $68 per hour, citing that the $58 per hour is for member package that requires you to sign up for a package that costs $600! Utter seedy business! Indeed a disgrace to cosmopolitan Singapore!
Nahlásit hodnocení
Waraphorn K. Skupiny Thailand, 23. srpna 2015
Good Location but a tiny Executive room

Location, Cleanliness, Modern
7,7
I had booked the two executive rooms for two nights. the rooms were so tiny and should not be called executive room but the rooms were clean so I thought it was overprice. No breakfast but it was easy to find something for breakfast because its location was close to Chinatown. On the last day, I asked the receptionist for late check out (about an hour), but he said I must be charged 23 SGD/hour, so My group and I were in hurry to pack our lugguages. (We joined the Tom and Jerry run in the early morning on that day and had the breakfast that's why we did not have much time to pack our things. Anyway, I liked the hotel's location. Next time, if I go to Singapore, I may stay this hotel again but will not book a executive room.
Nahlásit hodnocení
Waraphorn K. Skupiny Thailand, 23. srpna 2015
Good Location

Location, Cleanliness, Modern
7,7
A single room was big enough for one person. The room was clean and modern style. The hotel's location is good to go everywhere, close to MRT, Chinatown, temples, restaurant, and the shopping malls.
Nahlásit hodnocení
Ai Y. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 23. srpna 2015
Please upgrade

Location is convenient
6,3
Room too dark and corridor too, water flow is slow and bed is uncomfortable, towel looks very old and use by many people.
Nahlásit hodnocení
Nanthiya P. Skupiny Thailand, 22. srpna 2015
Great location to stay

Location, intelligently architecture and cleanliness
7,7
Hotel itself is located in Chinatown, tourist attraction, which conveniently travel whithin its interesting zone; variety of food, historical buildings and many attractive area. The hotel is 100-200 meters distance from MRT so that it's pretty much accessible to wherever we want.
Nahlásit hodnocení
Phat A. Skupiny Thailand, 19. srpna 2015
Best location near MRT

Location, Staff, Value
5,7
It's a good place that awesome location near MRT Chinatown. The room that i stay have some smell at first go in side.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Porcelain Hotel by JL Asia SingapurPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Interiér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - ZahradaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - LobbyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - RecepcePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Lázně


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C08