Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Porcelain Hotel by JL Asia

48 Mosque Street, Chinatown, Singapur 059526 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hotelu Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Interiér hotelu Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Zahrada Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hotelu Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Lobby Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty
Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hosty
Oblast: Chinatown Počet pokojů: 138
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 7171 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,7
Poloha
8,7
Personál
6,9
Stav hotelu / čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (7171)
Seřazeno podle:
Alena S. Páry Czech Republic, 9. května 2013
Bezproblemove, prijemne misto na prespani.

vyhodna poloha/prijemny personal/rozumna cena
7,7
Velmi dobra lokalita z hlediska turistiky, prijemny a ochotny personal a relativne klidne misto v samem centru mesta.
Ludvik S. Páry Czech Republic, 2. února 2013
skvělá poloha, malé pokoje

těsně veldle centra čínské čtvrti, ale v klidném místě
7,7
Velmi dobře umístěný hotel v blízkosti metra, foodcourtu a obchůdků v čínské čtvrti. Velmi malé pokoje což je v této lokalitě standard. velikost pokoje v m2 je udávána včetně sprchy a toalety, některé pokoje nemají okno. snídaně není k dispozici, je ale lednice a varná konvice, čaj,káva, denně pitná lahvová voda. Příjemný personál, poměrně dobrý úklid, funkční klimatizace.
Restaurant Tip: neutrácejte přímo v čínské čtvrti, využijte foodcourt u východu z mětra na druhé straně hlavní silnice
Kenny L. Obchodní cestující Singapore, 21. května 2015
Fantastic Location

Very Good Location, in Chinatown vicinity, walking distance to Business District. Clean Rooms.
8,3
Very Nice.
Lars M. Jednotlivci United States of America, 19. května 2015
Good price - great value

Price, location, over all value
9,7
Nice, contemporary styled rooms. The very small rooms (space) are matched by very reasonable prices, for a very good value. I will definitely recommend it for my friends traveling solo or couples that do not have a problem staying together in a limited space. I will stay there again in the future.
Weeramol S. Jednotlivci Thailand, 19. května 2015
Good

Location , Mrt , Clean
8,3
Jack T. Jednotlivci China, 19. května 2015
It is the best small hotel for the budget range

Comfortable, privacy, bed is good, location is great in Chinatown near MRT and great good places nearby. The hotel room is compact, it comes with a kettle and cups and small deposit safe.
9,7
The room is very compact, I stayed in the Queen size room, cozy, all white decor. I used every corner of the room, it is a well thought out design. I placed my large suitcase on top of the white counter top on one side and there is still room on the counter top for a kettle and cups and your travel toiletries. Below the counter top is a small built in wardrobe and a bar stool which I pull out to place on the side wall to place my other things. The only two complaints I have is that the shower head is placed too low in the bathroom, you can't use it hands free to shower, you need to hold it in one hand and soap yourself with the other, very strange they put the shower head so low in the wall near your waist height. I stayed 5 nights, the hotel is generally quite but in the last two nights the neighbours next doors were very noisy, you can hear them talking through the walls, in the other room you can hear people having sex, the woman was moaning so loudly. Which means that the hotel would need to improve on the sound insulation. The hotel corridors are carpeted and dimly lit which makes it nice and cosy. I will come again because of the cleanliness, location, and it is quite quiet, other than those louder disturbing incidents described which affected my sleep. The staff is generally friendly and does the housekeeping on time, although they had to be reminded once to tidy the room, which they promptly attended to later. I give it a 4.5 out of 5, if not for the shower head and bad customers who let down the place with their loudness, I would give it a 4.8; after all it is quite good standard for a 3 star hotel, having stayed in 4 and 5 stars hotels, and having stayed in worse off 3 star hotels in many countries, this is quite a good 3 star hotel if you are looking for minimal fuzz and quite comfortable stay in convenient location.
Chzeehwa C. Páry Malaysia, 18. května 2015
everthing good

everthing good
7,7
everthing good
Jesseyln L. Skupiny Singapore, 17. května 2015
Great stay

bed
6,7
the bed was good and confortable but sadly the shelfs near the Tv area is very dusty and the refrigerator is not working.
Paknathida C. Skupiny Thailand, 17. května 2015
overall

good location. easy to travel and not far from subway
5,3
The room very small. Utility water need to be improved because it is very low level. Room not quite clean and towels need to be changed to the new lot
Tan H. Obchodní cestující Singapore, 16. května 2015
everything very good

near mrt near city easy find eating place
10
Very good nothing to say keep it up thankyou so much. .......

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Porcelain Hotel by JL Asia SingapurPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Interiér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - ZahradaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - LobbyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - RecepcePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Lázně


AS-AGWEB-3B04