Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Porcelain Hotel by JL Asia

48 Mosque Street, Chinatown, Singapur 059526

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 8040 hodnocení

2 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
6,8
Poloha
8,8
Personál
6,9
Stav hotelu/čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (8040)
Seřazeno podle:
Alena S. Páry Czech Republic, 9. května 2013
Bezproblemove, prijemne misto na prespani.

vyhodna poloha/prijemny personal/rozumna cena
7,7
Velmi dobra lokalita z hlediska turistiky, prijemny a ochotny personal a relativne klidne misto v samem centru mesta.
Nahlásit hodnocení
Ludvik S. Páry Czech Republic, 2. února 2013
skvělá poloha, malé pokoje

těsně veldle centra čínské čtvrti, ale v klidném místě
7,7
Velmi dobře umístěný hotel v blízkosti metra, foodcourtu a obchůdků v čínské čtvrti. Velmi malé pokoje což je v této lokalitě standard. velikost pokoje v m2 je udávána včetně sprchy a toalety, některé pokoje nemají okno. snídaně není k dispozici, je ale lednice a varná konvice, čaj,káva, denně pitná lahvová voda. Příjemný personál, poměrně dobrý úklid, funkční klimatizace.
Restaurant Tip: neutrácejte přímo v čínské čtvrti, využijte foodcourt u východu z mětra na druhé straně hlavní silnice
Nahlásit hodnocení
Tomas P. Páry United States of America, 3. května 2016
Chinatown Central
6
Love it when the hotel is close by to Chinatown with lots of shops, parks, restaurants, street foods, public transportation, and helpful customer service.
Nahlásit hodnocení
Yoke F. Páry Singapore, 2. května 2016
Cosy Hotel With Good Location
4,3
Hot upgraded to a room with Jacuzzi although I booked Deluxe only. The room was big but one big problem is that they was no curtain and the room was extremely bright in the morning thus, not able to rest. Travellers who like to sleep late might want to take note. Otherwise cosy room and the location was good.
Nahlásit hodnocení
Kanokporn S. Jednotlivci Thailand, 1. května 2016
Small but Worth the Pay
5
Room is a bit dark for the first floor with no window. Comfy bed and enough facilities. Easy access to MRT, shopping and dining places
Nahlásit hodnocení
Esther N. Páry Malaysia, 30. dubna 2016
air con no good
4,7
1) Air con not v strong and noisy 2) towels have a lot holes
Nahlásit hodnocení
Winston S. Obchodní cestující Singapore, 30. dubna 2016
Cramped, small, poorly designed room;
3,3
The double room that I stayed in was small and have little space to move around. There wasn't even enough floor space lay down my luggage and open it. When mentioned about the small room, the staff suggested that I upgraded by paying $20 to a bigger room. Then, he showed me the room sizes; my current was 12-16 sq m, and the "bigger" room was 14 sq m. I am supposed to pay to upgrade to a "bigger" room that could even smaller than my current one. I don't know who came out with the idea of having a toilet seat right under the shower. Japanese hotel rooms may be small, but the designs are well thought out. Here, it just appears that they are trying to cramp as much as possible into as small as possible space, so that they can create more rooms to make money. Well, although the location is great, the other aspects far outweighs that. I have stayed in another hotel in the locality which also small, didn't make me feel claustrophobic. Adding to that, some of the staff cannot even speak/understand simple English! This is outrageous.
Nahlásit hodnocení
Yih-Luen H. Obchodní cestující Taiwan, 29. dubna 2016
Good Hotel
6,3
Good Hotel
Nahlásit hodnocení
Jiing H. Páry Singapore, 28. dubna 2016
Stay at Porcelain
5,3
Stay was great and cosy.
Nahlásit hodnocení
Chan P. Páry Malaysia, 28. dubna 2016
convinience
6,3
near to mrt station
Nahlásit hodnocení
1 - 2 z 2 hodnocení
Porcelain Hotel by JL Asia SingapurPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - ZahradaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - LobbyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - RecepcePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - LázněPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokoj pro hostyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Exteriér hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Interiér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B07