Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Pousada Marina Infante Hotel

Avenida Marginal Flor de Lotus, Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Pousada Marina Infante Hotel Macao - Exteriér hotelu Pousada Marina Infante Hotel Macao - Pokoj pro hosty Pousada Marina Infante Hotel Macao - Pokoj pro hosty Pousada Marina Infante Hotel Macao - Koupelna Pousada Marina Infante Hotel Macao - Apartmá Pousada Marina Infante Hotel Macao - Apartmá Pousada Marina Infante Hotel Macao - Koupelna Pousada Marina Infante Hotel Macao - Bufet Pousada Marina Infante Hotel Macao - Fitness prostory Pousada Marina Infante Hotel Macao - Exteriér hotelu Pousada Marina Infante Hotel Macao - Restaurace Pousada Marina Infante Hotel Macao - Bazén Pousada Marina Infante Hotel Macao - Interiér hotelu Pousada Marina Infante Hotel Macao - Pokoj pro hosty Pousada Marina Infante Hotel Macao - Apartmá Pousada Marina Infante Hotel Macao - Koupelna
Pousada Marina Infante Hotel Macao - Apartmá Pousada Marina Infante Hotel Macao - Restaurace Pousada Marina Infante Hotel Macao - Apartmá Pousada Marina Infante Hotel Macao - Recepce Pousada Marina Infante Hotel Macao - Pokoj pro hosty Pousada Marina Infante Hotel Macao - Exteriér hotelu Pousada Marina Infante Hotel Macao - Pokoj pro hosty Pousada Marina Infante Hotel Macao - Pokoj pro hosty Pousada Marina Infante Hotel Macao - Koupelna Pousada Marina Infante Hotel Macao - Restaurace Pousada Marina Infante Hotel Macao - Lobby Pousada Marina Infante Hotel Macao - Vchod
Oblast: Cotai Počet pokojů: 312

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 1678 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
7,2
Personál
7,2
Stav hotelu/čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (1678)
Seřazeno podle:
Yuk L. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 1. ledna 2016
disappointing

Good pool, good staff at the pool and good to play table tennis
5,7
We have booked a non-smoking suite with breakfast for one night. When check-in, staff claimed that we have only booked a twin bed room. Furthermore, no more non-smoking room available. Asked her to check carefully but was told that the price we paid was so low(around HKD 2300) of course not a price for suite. Only asked her to check clearly when we eventually got what we have booked. Yet, the room claimed to be non-smoking but only for half a floor!!! So bad smoking smell.
Nahlásit hodnocení
Raymond T. Jednotlivci Hong Kong, 28. prosince 2015
Pretty good experience

Good location, ok price, free breakfast
6,7
Nahlásit hodnocení
Tai K. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 27. prosince 2015
will not come back again
2
poor location hard to get taxi expensive
Nahlásit hodnocení
Fu L. Obchodní cestující China, 26. prosince 2015
Pousada Marina Infante Hotel
7,7
Tento zákazník pouze ohodnotil hotel a neuvedl žádné poznámky.
Nahlásit hodnocení
Edmund L. Páry Singapore, 21. prosince 2015
Excellent location so so hotel

Location location location
7,3
Excellent location, just opposite the Galaxy Dated rooms and decor with poor breakfast Staff speak limited English Suitable for travellers wanting to visit the Galaxy on a budget
Nahlásit hodnocení
Tsz N. Jednotlivci Hong Kong, 7. prosince 2015
Very good

Food, service all good
6,7
Nahlásit hodnocení
Zi S. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 7. prosince 2015
Very bad breakfast

bad breakfast, average room, good location
5,3
Everything are average. Location is quite good. Walking distance to the taxi and bus stations (just opposite the hotel at Galaxy Macau). The only thing that I would like to criticize is the breakfast. The bacon is hard to bite. Foods are cold, hotdog, bacon and ham were all cold, not warm it's cold! I only ate the eggs and porridge in the end. They didn't allow us to take photo in the restaurant food serving area, LOL! So nonsense!
Nahlásit hodnocení
Steve N. Jednotlivci Australia, 6. prosince 2015
Poor property,run down,appalling service/attitude
2,7
My stay was bad from check in to check out and every place in between. The place is so run down and faded and dim I wondered if it was still operating. The check in staff were extremely unenthusiastic and unwelcoming. The odour in the lobby and throughout is damp and musty, all paint is peeling and faded, carpets are well worn. The lift to the rooms must be 50 years old. The room was extremely worn and was actually a smoking room when I requested non-smoking. The bed was extremely hard, all furniture chipped and scarred badly from years of abuse, the TV was very old with a very fuzzy signal and no international channels. I called room service and staff were very abrupt and rude and not interested at all about serving the customers. When I left next morning the counter staff were both asleep, one in the desk, the other leaning back in a chair, and not interested at all in helping me leave a bag to pick up later. I feel very disappointed and ripped off.
Nahlásit hodnocení
Lai Y. Páry Hong Kong, 22. listopadu 2015
Pousada Marina Infante Hotel

location, food , cleanliness
7,7
it is ok, but the shuttle bus services is not frequent enough, especially during 8am to 10am, , there is only 0815 and 10am . though it is not frequent used by hotel guest, I suppose the hotel should arrange it more frequently during grand prix event
Nahlásit hodnocení
Cheng N. Jednotlivci Malaysia, 7. listopadu 2015
convenient but not cheap

Near airport,free shuttle,opposite Galaxy
7,7
Good
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Pousada Marina Infante Hotel MacaoPousada Marina Infante Hotel Macao - Exteriér hoteluPousada Marina Infante Hotel Macao - Pokoj pro hostyPousada Marina Infante Hotel Macao - Pokoj pro hostyPousada Marina Infante Hotel Macao - KoupelnaPousada Marina Infante Hotel Macao - ApartmáPousada Marina Infante Hotel Macao - ApartmáPousada Marina Infante Hotel Macao - KoupelnaPousada Marina Infante Hotel Macao - BufetPousada Marina Infante Hotel Macao - Fitness prostoryPousada Marina Infante Hotel Macao - Exteriér hoteluPousada Marina Infante Hotel Macao - RestauracePousada Marina Infante Hotel Macao - BazénPousada Marina Infante Hotel Macao - Interiér hoteluPousada Marina Infante Hotel Macao - Pokoj pro hostyPousada Marina Infante Hotel Macao - ApartmáPousada Marina Infante Hotel Macao - KoupelnaPousada Marina Infante Hotel Macao - ApartmáPousada Marina Infante Hotel Macao - RestauracePousada Marina Infante Hotel Macao - ApartmáPousada Marina Infante Hotel Macao - RecepcePousada Marina Infante Hotel Macao - Pokoj pro hostyPousada Marina Infante Hotel Macao - Exteriér hoteluPousada Marina Infante Hotel Macao - Pokoj pro hostyPousada Marina Infante Hotel Macao - Pokoj pro hostyPousada Marina Infante Hotel Macao - KoupelnaPousada Marina Infante Hotel Macao - RestauracePousada Marina Infante Hotel Macao - LobbyPousada Marina Infante Hotel Macao - VchodPousada Marina Infante Hotel Macao - Pokoj pro hostyPousada Marina Infante Hotel Macao - VybaveníPousada Marina Infante Hotel Macao - Pokoj pro hostyPousada Marina Infante Hotel Macao - Pokoj pro hostyPousada Marina Infante Hotel Macao - Pokoj pro hostyPousada Marina Infante Hotel Macao - ApartmáPousada Marina Infante Hotel Macao - LobbyPousada Marina Infante Hotel Macao - Pokoj pro hostyPousada Marina Infante Hotel Macao - Pokoj pro hostyPousada Marina Infante Hotel Macao - Dopravní spojení v blízkostiPousada Marina Infante Hotel Macao - Pokoj pro hostyPousada Marina Infante Hotel Macao - Pokoj pro hostyPousada Marina Infante Hotel Macao - Pokoj pro hostyPousada Marina Infante Hotel Macao - RestauracePousada Marina Infante Hotel Macao - KoupelnaPousada Marina Infante Hotel Macao - LobbyPousada Marina Infante Hotel Macao - ApartmáPousada Marina Infante Hotel Macao - LobbyPousada Marina Infante Hotel Macao - KoupelnaPousada Marina Infante Hotel Macao - BazénPousada Marina Infante Hotel Macao - Fitness prostoryPousada Marina Infante Hotel Macao - Pokoj pro hostyPousada Marina Infante Hotel Macao - Pokoj pro hostyPousada Marina Infante Hotel Macao - Fitness prostoryPousada Marina Infante Hotel Macao - Pokoj pro hostyPousada Marina Infante Hotel Macao - Fitness prostoryPousada Marina Infante Hotel Macao - RestauracePousada Marina Infante Hotel Macao - RecepcePousada Marina Infante Hotel Macao - ApartmáPousada Marina Infante Hotel Macao - ApartmáPousada Marina Infante Hotel Macao - Bazén


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A04