nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Printemp Hotel Apartment

112 Chun Yeung Street, North Point, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : 112 Apartments
Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Pokoj pro hosty Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Pokoj pro hosty Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Pokoj pro hosty Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Pokoj pro hosty Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Pokoj pro hosty Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Pokoj pro hosty Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Pokoj pro hosty Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Pokoj pro hosty Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Pokoj pro hosty Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Pokoj pro hosty Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Pokoj pro hosty Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Pokoj pro hosty Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Pokoj pro hosty Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Pokoj pro hosty Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Interiér hotelu Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Koupelna
Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Koupelna Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Recepce Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Recepce Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Vyhlídka Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Vyhlídka Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Interiér hotelu Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Interiér hotelu Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Interiér hotelu Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Vchod Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Exteriér hotelu Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Restaurace Printemp Hotel Apartment Hong Kong - Restaurace
Oblast: North Point Počet pokojů: 91
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,7

na základě 271 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
7,0
Personál
7,0
Stav hotelu / čistota
6,7
Pokojový komfort/standard
6,6
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (271)
Seřazeno podle:
Jack W. Obchodní cestující United States of America, 20. září 2014
Printemp Hotel Apartment
2,7
This hotel apartment, which is due to be shut down for renovation in one week of time .it's dirty, noisy and does not even meet the standard of a one-star hotel. In fact, on my second night of stay, a big cockroach invited itself to climb up the wall right next to my bed.
Hsinyi L. Obchodní cestující Taiwan, 18. září 2014
Accident Stay

big space, hongkong traditional atmosphere and location wise
6,7
lovely stay but can feel all equipments are getting old.
Phoosith R. Jednotlivci Thailand, 25. srpna 2014
Great Value.

Great Value, Room size
7,7
Room is big, but the cleanliness need improvement. Hair all over the place like bedside, bathroom
Miryung K. Páry South Korea, 24. srpna 2014
Ok for a short stay

Close to the subway station
6
Hotels in HK are expensive especially on weekends. Can't really expect a lot spending just 100bucks per night. Ok for a short stay.
Vera C. Páry China, 24. srpna 2014
The second live here, a lot of terrible variation

Printemp Hotel Apartment
3,7
1.No shampoo, no conditioner, no shower gel, only one towel but we booked double room. When we checked this with the front desk, he tell us OOS, then gave us a small bottle of shampoo. 2.The fire alarm rang at 1:00am and when we call the front desk to ask, a staff with very bad attitude tell us it's a false alarm. 3.The breakfast looks very very poor, especially I lived here three month ago and enjoy a hearty breakfast. 4.The second day morning, we did not check out and still stay in our room, someone open the door with out our authorization and no apologies. I guess maybe she/he is the room clean staff but she/he also make us scared and bring us very bad feeling.
Ka Y. Páry Hong Kong, 23. srpna 2014
nice location, little old facilities

provide breakfast, convenient for transportation
8
Its convenient to take the tram and buses. However, they seem like didnt change the bed sheet everyday for us.
Loo Y. Obchodní cestující Malaysia, 22. srpna 2014
A very dirty location

Near to market
5,3
Location not good , very dirty and dark at night.
Eddy L. Obchodní cestující Hong Kong, 19. srpna 2014
Good for a night stay

Location, island hop, solo traveler
6,7
Amrith P. Páry India, 17. srpna 2014
Small rooms

nothing
5,7
not bad
Yasutaka I. Páry Japan, 16. srpna 2014
shrimp

breakfast, location,
8

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Printemp Hotel Apartment Hong KongPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Pokoj pro hostyPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Pokoj pro hostyPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Pokoj pro hostyPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Pokoj pro hostyPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Pokoj pro hostyPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Pokoj pro hostyPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Pokoj pro hostyPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Pokoj pro hostyPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Pokoj pro hostyPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Pokoj pro hostyPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Pokoj pro hostyPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Pokoj pro hostyPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Pokoj pro hostyPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Pokoj pro hostyPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Interiér hoteluPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - KoupelnaPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - KoupelnaPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - RecepcePrintemp Hotel Apartment Hong Kong - RecepcePrintemp Hotel Apartment Hong Kong - VyhlídkaPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - VyhlídkaPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Interiér hoteluPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Interiér hoteluPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Interiér hoteluPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - VchodPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Exteriér hoteluPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - RestauracePrintemp Hotel Apartment Hong Kong - RestauracePrintemp Hotel Apartment Hong Kong - LobbyPrintemp Hotel Apartment Hong Kong - Lobby


AS-AGWEB-3A04