Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Prudential Hotel

222 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong 00852

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 5460 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
9,0
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (5460)
Seřazeno podle:
Vojtech K. Obchodní cestující Czech Republic, 17. září 2014
OK pro business cestování

Dobrá lokalita, dostupnost k metru, čistota, prostorné pokoje
7,7
Nahlásit hodnocení
Yee O. Páry Hong Kong, 20. května 2016
Good
6
Good
Nahlásit hodnocení
Chee O. Obchodní cestující Malaysia, 18. května 2016
Very good location
5,7
Best location
Nahlásit hodnocení
Chai K. Páry Singapore, 18. května 2016
Elevator access isn't good for travelling with lar
5,3
Access from MTR is via almost 4 floors of elevators. No signages informing how to access the hotel from MTR.
Nahlásit hodnocení
Hei T. Páry Hong Kong, 18. května 2016
good
5,7
convenient
Nahlásit hodnocení
Chiang S. Páry Malaysia, 18. května 2016
Neat and tidy room
4
Clean and comfortable room
Nahlásit hodnocení
Alson W. Jednotlivci United States of America, 18. května 2016
Nice room and great location!
6
I really enjoy the hotel as its clean and modern. I love the location as the subway station is right underneath the hotel. Many good restaurants in the area also.
Nahlásit hodnocení
Lim X. Rodiny s malými dětmi Singapore, 17. května 2016
Excellent location and great staff, but cleanlines
5,7
The location of Prudential hotel is excellent as if just right above Jordan MTR stations. The exit signs were clear and indicated as "Prudential Hotel". From there, just take the escalator up and you will reach the hotel lobby. The staffs are friendly and we are very pleased with them. The cleanliness however needs to be improved as it seems to us they only clean visible spots. My one year old Daughter likes to throw stuffs around and we often needs to go under the beds, behind the table to retrieve our staffs. We can see thick layers of dust in those area. Perhaps because of the dust, my one year old Daughter keep coughing during our stay. We will strongly recommend this hotel to adult Travellers whom are not allergic to dust!
Nahlásit hodnocení
Fiona S. Páry Singapore, 17. května 2016
Good good good
6,7
Good location, value for money and comfortable stay!
Nahlásit hodnocení
Norehan B. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 17. května 2016
Very good location
6,3
So easy to get MTR, mall, shopping area. Friendly staff.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Prudential Hotel Hong KongPrudential Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPrudential Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPrudential Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPrudential Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPrudential Hotel Hong Kong - KoupelnaPrudential Hotel Hong Kong - KoupelnaPrudential Hotel Hong Kong - ApartmáPrudential Hotel Hong Kong - ApartmáPrudential Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPrudential Hotel Hong Kong - VybaveníPrudential Hotel Hong Kong - VybaveníPrudential Hotel Hong Kong - VybaveníPrudential Hotel Hong Kong - Obchodní centrumPrudential Hotel Hong Kong - Obchodní centrumPrudential Hotel Hong Kong - LobbyPrudential Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluPrudential Hotel Hong Kong - ApartmáPrudential Hotel Hong Kong - ApartmáPrudential Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluPrudential Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPrudential Hotel Hong Kong - ApartmáPrudential Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPrudential Hotel Hong Kong - Obchodní centrumPrudential Hotel Hong Kong - BazénPrudential Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPrudential Hotel Hong Kong - RestauracePrudential Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPrudential Hotel Hong Kong - KoupelnaPrudential Hotel Hong Kong - VchodPrudential Hotel Hong Kong - KoupelnaPrudential Hotel Hong Kong - Taneční sálPrudential Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPrudential Hotel Hong Kong - RestauracePrudential Hotel Hong Kong - Taneční sálPrudential Hotel Hong Kong - ApartmáPrudential Hotel Hong Kong - Fitness prostoryPrudential Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPrudential Hotel Hong Kong - ApartmáPrudential Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPrudential Hotel Hong Kong - KoupelnaPrudential Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPrudential Hotel Hong Kong - RestauracePrudential Hotel Hong Kong - Taneční sálPrudential Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPrudential Hotel Hong Kong - Bazén


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C04