Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Prudential Hotel

222 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong 00852

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 5383 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
9,0
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (5383)
Seřazeno podle:
Vojtech K. Obchodní cestující Czech Republic, 17. září 2014
OK pro business cestování

Dobrá lokalita, dostupnost k metru, čistota, prostorné pokoje
7,7
Nahlásit hodnocení
Nathamon R. Rodiny se staršími dětmi Thailand, 26. dubna 2016
Good location, easy to travel around.
4,7
I requested for non-smoking room, but got room on 14th floor with heavy smell of smoking even the whole floor, the pillow was to hard and high for me, so I couldn't sleep on the first night. I should have ask to change at the first stage, but it was late night so I let it pass till the next day. I moved to a new room on 11th floor which was OK. I would suggest if the hotel could have 2 pillows for each person thick/soft and thin so this can serve all kind of clients.
Nahlásit hodnocení
Hsiuh F. Obchodní cestující Singapore, 26. dubna 2016
Convenient location
5,7
Just next to train station. This is what I want. It was so convenient overall.
Nahlásit hodnocení
Li C. Páry Malaysia, 24. dubna 2016
Location
6,7
Excellent location
Nahlásit hodnocení
Sunantha J. Rodiny se staršími dětmi Thailand, 24. dubna 2016
Good location and clean
4,3
Booked this hotel because of the location, near Jordan MTR. Room is clean and tidy. The staff who help with check-in speak poor Mandarin Chinese ( as they mix Cantonese and Mandarin together) and it's hard to understand, better use English. Superior room come with bathtub, but bathtub stopper was broken so couldn't use it.
Nahlásit hodnocení
Chin W. Obchodní cestující Malaysia, 22. dubna 2016
The location is great.
5,3
Not really worth for money as some time the rate is too high.
Nahlásit hodnocení
Low C. Páry Singapore, 22. dubna 2016
Good location
4,7
Location was good. But there is no lift to the hotel lobby. You have to take escalator 2 storey up to the lobby. The escalator is very narrow so if you are carry a big luggage there is a problem. Overall is still very good.
Nahlásit hodnocení
Wong L. Páry Singapore, 22. dubna 2016
Additional feedback
4,7
Hotel has completed some renovation so facilities are better...e.g. aircon and bathroom.
Nahlásit hodnocení
Philip T. Obchodní cestující Philippines, 22. dubna 2016
Hotel is good except for the front desk
5,7
Perfect location, big rooms, clean and good food, front desk personel did not engage with anything, poor in communication. No elevetor going to the lobby wichnis located at the 3rd floor.
Nahlásit hodnocení
Chen H. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 20. dubna 2016
Hong Kong Visit 14-20 Apr
5,7
1 staff (Ms Chan) is very helpful and polite for helping guest for check-in.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Prudential Hotel Hong KongPrudential Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPrudential Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPrudential Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPrudential Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPrudential Hotel Hong Kong - KoupelnaPrudential Hotel Hong Kong - KoupelnaPrudential Hotel Hong Kong - ApartmáPrudential Hotel Hong Kong - ApartmáPrudential Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPrudential Hotel Hong Kong - VybaveníPrudential Hotel Hong Kong - VybaveníPrudential Hotel Hong Kong - VybaveníPrudential Hotel Hong Kong - Obchodní centrumPrudential Hotel Hong Kong - Obchodní centrumPrudential Hotel Hong Kong - LobbyPrudential Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluPrudential Hotel Hong Kong - ApartmáPrudential Hotel Hong Kong - ApartmáPrudential Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluPrudential Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPrudential Hotel Hong Kong - ApartmáPrudential Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPrudential Hotel Hong Kong - Obchodní centrumPrudential Hotel Hong Kong - BazénPrudential Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPrudential Hotel Hong Kong - RestauracePrudential Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPrudential Hotel Hong Kong - KoupelnaPrudential Hotel Hong Kong - VchodPrudential Hotel Hong Kong - KoupelnaPrudential Hotel Hong Kong - Taneční sálPrudential Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPrudential Hotel Hong Kong - RestauracePrudential Hotel Hong Kong - Taneční sálPrudential Hotel Hong Kong - ApartmáPrudential Hotel Hong Kong - Fitness prostoryPrudential Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPrudential Hotel Hong Kong - ApartmáPrudential Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPrudential Hotel Hong Kong - KoupelnaPrudential Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPrudential Hotel Hong Kong - RestauracePrudential Hotel Hong Kong - Taneční sálPrudential Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyPrudential Hotel Hong Kong - Bazén


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A07