Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Pullman Hanoi Hotel

40 Cat Linh Street, Dong Da District, Dong Da District, Hanoj, Vietnam 10000

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 341 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,5
Personál
8,2
Stav hotelu/čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (341)
Seřazeno podle:
Ken F. Obchodní cestující Malaysia, 14. ledna 2016
An old hotel

excellent staff performance, complimentary minibar, good internet connection
7,7
pleasant, it will be great if the room that I stayed comes with a bathtub.
Nahlásit hodnocení
Kuan-Po H. Obchodní cestující Taiwan, 13. ledna 2016
2nd time staying in here

breakfast, wifi, location
8,7
2nd time to stay in this hotel for my business trip, i think i will stay again for 3rd time.
Nahlásit hodnocení
Siak C. Jednotlivci Singapore, 6. ledna 2016
Nice hotel with top class service

Nice rooms ,Good location, superb service
9,3
Had a real nice stay and was very satisfied with both the rooms and staff's great service. I will definitely stay at this hotel again if I were to visit Hanoi again.
Nahlásit hodnocení
Siak C. Obchodní cestující Singapore, 5. ledna 2016
Great hotel with superb service

Nice room, great breakfast and superb service from the staff
8
Had a pleasant stay with good breakfast and the friendly staff were always there to assist in all my request
Nahlásit hodnocení
Wang O. Obchodní cestující Hong Kong, 3. ledna 2016
A peaceful place in noisy Hanoi

Staff, snacks bar, and breakfast
8,7
Nahlásit hodnocení
Eric T. Obchodní cestující Malaysia, 31. prosince 2015
Convenient place to stay

reasonable price, location, service
8
Been staying here quite a few times. Good service by the staff there. Nice touch was the free mini bar!!!
Nahlásit hodnocení
Chew L. Obchodní cestující Malaysia, 15. prosince 2015
No further conments

Comfort, location and hygiene
8,3
Excellent
Nahlásit hodnocení
Kia W. Obchodní cestující Singapore, 9. prosince 2015
Friendly staff, nice room

Staff attitude, clean room, nice food
9
Room is clean and nicely designed... Staff is very friendly and approachable!
Nahlásit hodnocení
Eric T. Obchodní cestující Malaysia, 2. prosince 2015
Convenient, comfortable, reasonable price

Free mini bar, clean, good location
8
Convenient, comfortable, reasonable price. However, the speed of internet could be better.
Nahlásit hodnocení
Lucas H. Obchodní cestující Taiwan, 20. listopadu 2015
great , I like it

The facilities here are sufficient, thanks
9
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Pullman Hanoi Hotel HanojPullman Hanoi Hotel Hanoj - ApartmáPullman Hanoi Hotel Hanoj - Taneční sálPullman Hanoi Hotel Hanoj - Taneční sálPullman Hanoi Hotel Hanoj - Taneční sálPullman Hanoi Hotel Hanoj - Taneční sálPullman Hanoi Hotel Hanoj - Taneční sálPullman Hanoi Hotel Hanoj - Taneční sálPullman Hanoi Hotel Hanoj - BufetPullman Hanoi Hotel Hanoj - BufetPullman Hanoi Hotel Hanoj - Fitness prostoryPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - Prostory pro setkáváníPullman Hanoi Hotel Hanoj - BazénPullman Hanoi Hotel Hanoj - BazénPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pub/loungePullman Hanoi Hotel Hanoj - Pub/loungePullman Hanoi Hotel Hanoj - Pub/loungePullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - LázněPullman Hanoi Hotel Hanoj - LázněPullman Hanoi Hotel Hanoj - Exteriér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - VchodPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - Jídlo a nápojePullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Fitness prostoryPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - LobbyPullman Hanoi Hotel Hanoj - BazénPullman Hanoi Hotel Hanoj - LázněPullman Hanoi Hotel Hanoj - Executive LoungePullman Hanoi Hotel Hanoj - Executive LoungePullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - Restaurace


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C07