Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Pullman Hanoi Hotel

40 Cat Linh Street, Dong Da District, Dong Da District, Hanoj, Vietnam 10000

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 360 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,5
Personál
8,2
Stav hotelu/čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (360)
Seřazeno podle:
Jay K. Obchodní cestující India, 11. dubna 2016
Comfortable Business Hotel
5,7
Good hotel, staff need to be more generous.
Nahlásit hodnocení
Pankaj K. Obchodní cestující India, 18. března 2016
Very Good and reasonably priced
5,3
Good location, lots of restaurants nearby. Rooms are good sized and with all amenities. Have stayed here twice and was upgraded both times. Well trained staffs, only drawback is just one restaurant in the hotel, but, presence of plenty of restaurants at walking distance makes up for that. Overall a very good hotel at a reasonable rate.
Nahlásit hodnocení
Anne N. Páry Vietnam, 17. března 2016
Staff's attitude is not good
3
Staff's attitude not really good.As a five star hotel,it must be better . When I send request to hotel, one staff already confirmed with me but when i showed up at the counter, the receptionist said that they did not receive any request and answer me that no more room to change as my request before.They eventually give me a room with a unhappy face.I just wonder that really a 5 star hotel service which Passenger expect?By the way, staff 's attitude must be considered.I am really disappointed about what I expect when I choose your hotel for my vacation.
Nahlásit hodnocení
David S. Obchodní cestující United Kingdom, 4. března 2016
Decent Experience
4,7
Simply a good value hotel without being stunning!
Nahlásit hodnocení
Darryl L. Obchodní cestující Philippines, 4. března 2016
Only location is good

Only location is good
6,3
Only location is good
Nahlásit hodnocení
Darryl L. Obchodní cestující Philippines, 4. března 2016
Very expensive for a typical service

Very expensive for a typical service
6
Very expensive for a typical service
Nahlásit hodnocení
Yuh H. Obchodní cestující Singapore, 2. března 2016
Comfortable

Clean, English speaking , good breakfast
8,3
Value for money. But there are many choices out there with the same standard at cheaper rates
Nahlásit hodnocení
Mui C. Páry Hong Kong, 16. února 2016
Good services and very tidy,clean.
5
Good services
Nahlásit hodnocení
Thomas N. Obchodní cestující United States of America, 25. ledna 2016
Expected more...
4
After being at the Pullman in HCM, this experience with a renovated property was ho hum
Nahlásit hodnocení
Ken F. Obchodní cestující Malaysia, 14. ledna 2016
An old hotel

excellent staff performance, complimentary minibar, good internet connection
7,7
pleasant, it will be great if the room that I stayed comes with a bathtub.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Pullman Hanoi Hotel HanojPullman Hanoi Hotel Hanoj - ApartmáPullman Hanoi Hotel Hanoj - Taneční sálPullman Hanoi Hotel Hanoj - Taneční sálPullman Hanoi Hotel Hanoj - Taneční sálPullman Hanoi Hotel Hanoj - Taneční sálPullman Hanoi Hotel Hanoj - Taneční sálPullman Hanoi Hotel Hanoj - Taneční sálPullman Hanoi Hotel Hanoj - BufetPullman Hanoi Hotel Hanoj - BufetPullman Hanoi Hotel Hanoj - Fitness prostoryPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - Prostory pro setkáváníPullman Hanoi Hotel Hanoj - BazénPullman Hanoi Hotel Hanoj - BazénPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pub/loungePullman Hanoi Hotel Hanoj - Pub/loungePullman Hanoi Hotel Hanoj - Pub/loungePullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - LázněPullman Hanoi Hotel Hanoj - LázněPullman Hanoi Hotel Hanoj - Exteriér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - VchodPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - Jídlo a nápojePullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Fitness prostoryPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - LobbyPullman Hanoi Hotel Hanoj - BazénPullman Hanoi Hotel Hanoj - LázněPullman Hanoi Hotel Hanoj - Executive LoungePullman Hanoi Hotel Hanoj - Executive LoungePullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - Restaurace


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B01