Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Pullman Hanoi Hotel

40 Cat Linh Street, Dong Da District, Dong Da District, Hanoj, Vietnam 10000

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 368 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,6
Personál
8,2
Stav hotelu/čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (368)
Seřazeno podle:
Nathaworn H. Obchodní cestující Thailand, 18. května 2016
Good hotel and location
6
Will recommend
Amy Y. Skupiny Canada, 18. května 2016
Tourist
6,7
Great service. Great place.
Chinh L. Obchodní cestující Australia, 14. května 2016
Good stay
5,3
Should have some live music/piano at the lounge
Kok S. Páry Singapore, 13. května 2016
It does not make sense for us to wear shoe to take
4,3
Every night I order room service, but every time the room service no cannot get through. I have to call the lobby, and even get them to come up to my room to place order.
Nittaya J. Obchodní cestující Thailand, 11. května 2016
Good & Clean
6,3
Lovely Hotek
Norlida K. Obchodní cestující Malaysia, 7. května 2016
Ok
6,7
Acceptable
Jay K. Obchodní cestující India, 11. dubna 2016
Comfortable Business Hotel
5,7
Good hotel, staff need to be more generous.
Pankaj K. Obchodní cestující India, 18. března 2016
Very Good and reasonably priced
5,3
Good location, lots of restaurants nearby. Rooms are good sized and with all amenities. Have stayed here twice and was upgraded both times. Well trained staffs, only drawback is just one restaurant in the hotel, but, presence of plenty of restaurants at walking distance makes up for that. Overall a very good hotel at a reasonable rate.
Anne N. Páry Vietnam, 17. března 2016
Staff's attitude is not good
3
Staff's attitude not really good.As a five star hotel,it must be better . When I send request to hotel, one staff already confirmed with me but when i showed up at the counter, the receptionist said that they did not receive any request and answer me that no more room to change as my request before.They eventually give me a room with a unhappy face.I just wonder that really a 5 star hotel service which Passenger expect?By the way, staff 's attitude must be considered.I am really disappointed about what I expect when I choose your hotel for my vacation.
David S. Obchodní cestující United Kingdom, 4. března 2016
Decent Experience
4,7
Simply a good value hotel without being stunning!
1 z 1 hodnocení
Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Exteriér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - BufetPullman Hanoi Hotel Hanoj - RecepcePullman Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - Taneční sálPullman Hanoi Hotel Hanoj - Taneční sálPullman Hanoi Hotel Hanoj - Prostory pro setkáváníPullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - BazénPullman Hanoi Hotel Hanoj - Fitness prostoryPullman Hanoi Hotel Hanoj - BazénPullman Hanoi Hotel Hanoj - Exteriér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pub/loungePullman Hanoi Hotel Hanoj - LázněPullman Hanoi Hotel Hanoj - LázněPullman Hanoi Hotel Hanoj - Prostory pro setkáváníPullman Hanoi Hotel Hanoj - Prostory pro setkáváníPullman Hanoi Hotel Hanoj - Prostory pro setkáváníPullman Hanoi Hotel Hanoj - Prostory pro setkáváníPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - BufetPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pub/loungePullman Hanoi Hotel Hanoj - Pub/loungePullman Hanoi Hotel Hanoj - VchodPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - Jídlo a nápojePullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Fitness prostoryPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - BazénPullman Hanoi Hotel Hanoj - Executive LoungePullman Hanoi Hotel Hanoj - Executive LoungePullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - Restaurace


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A05