nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Pullman Hanoi Hotel

40 Cat Linh Street, Dong Da District, Oblast Dong Da- Chrám Literatury, Hanoj, Vietnam (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Pullman Hanoi Hotel – Managed by Accor Group
Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Vchod Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Lobby Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Lobby Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Rekreační zařízení Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Prostory pro setkávání Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Restaurace Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Executive Lounge Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hotelu Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Exteriér hotelu Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Prostory pro setkávání Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty
Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Executive Lounge Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hotelu Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Prostory pro setkávání Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Exteriér hotelu Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Restaurace Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Fitness prostory Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Restaurace Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Jídlo a nápoje Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Jídlo a nápoje Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty
Oblast: Oblast Dong Da- Chrám Literatury Počet pokojů: 242
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 248 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,5
Personál
8,2
Stav hotelu / čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (248)
Seřazeno podle:
Kunal M. Obchodní cestující India, 23. ledna 2015
Value Stay

Room, Price and Friendly Staff
8
Stay was pleasent
Goh Y. Obchodní cestující Singapore, 22. ledna 2015
Comfortable stay

Comfortable bed, Big Room
7,7
I have stayed so many nights in this hotel, dont get the feel of returning home, like other hotels offered me. Nowadays,the staff forgot the welcome drinks.
Sang V. Obchodní cestující Australia, 21. ledna 2015
Staff, clean room and location

Staff clean room and location
8
Pleasant stay
Edwin T. Obchodní cestující Singapore, 16. ledna 2015
First Time At The Pullman Hanoi

Location, Comfort, Service
9
I frequent Hanoi for work and this is the first time i am staying at the Pullman, mainly because i was holding a seminar in the same hotel. The decision was definitely not regretted, the hotel is clean, nice location, great service and convenient too. It is good to have english speaking staff in the hotel, and the Pullman was just fantastic. Having explored various other hotels in Hanoi, i am definitely going to considering staying at the Pullman again during my next visit.
Derrick T. Obchodní cestující Singapore, 14. ledna 2015
Old Hotel with a touch of class

Cafe, People and Room Size
6,3
Room is not too bad overall. People is good and friendly. Just that the washroom is not up the date and rather lousy in terms of water pressure and shower cover.
Goh Y. Obchodní cestující Singapore, 31. prosince 2014
Comfortable room

Big room, clean, effective staff
7,7
Comfortable
Linxi L. Páry New Zealand, 30. prosince 2014
Better than expected

Staff, room
9
This hotel was much better than the 7.-something aggregate review score indicated here. Complimentary minibar, hospitable and friendly staff, and we liked their environmental accountability - instead if just telling travellers to use less fresh towels etc, they actually plant trees if towels aren't used, what a better incentive! No complaints whatsoever, the reception staff as well deserve special mention for their attention to our needs.
Chong H. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 18. prosince 2014
All hotel staff are very friendly and helpful

Hotel staff, Gym, Lobby
8,3
I stayed 4 nights in Dec at Pullman Hanoi. Hotel's location is not very convenient, but cheap taxi can take you any where easily. All the hotel staff are very helpful and extremely friendly. Though I don't quite agree with the 5-star rating, I still think this is a very good hotel.
Allan S. Obchodní cestující Hong Kong, 12. prosince 2014
Great business hotel in hanoi

Clean, good location, modern design
7,7
Will stay every time when I go to Hanoi!
Othman S. Obchodní cestující Malaysia, 11. prosince 2014
Very good hotel

Clean, friendly, good value for money
8
Very good

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Pullman Hanoi Hotel HanojPullman Hanoi Hotel Hanoj - VchodPullman Hanoi Hotel Hanoj - LobbyPullman Hanoi Hotel Hanoj - LobbyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Rekreační zařízeníPullman Hanoi Hotel Hanoj - Prostory pro setkáváníPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - Executive LoungePullman Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Exteriér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Prostory pro setkáváníPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Executive LoungePullman Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Prostory pro setkáváníPullman Hanoi Hotel Hanoj - Exteriér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Fitness prostoryPullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - Jídlo a nápojePullman Hanoi Hotel Hanoj - Jídlo a nápojePullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Prostory pro setkáváníPullman Hanoi Hotel Hanoj - Fitness prostoryPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Exteriér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B03