nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Pullman Hanoi Hotel

40 Cat Linh Street, Dong Da District, Oblast Dong Da- Chrám Literatury, Hanoj, Vietnam (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Pullman Hanoi Hotel – Managed by Accor Group
Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Vchod Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Lobby Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Lobby Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Rekreační zařízení Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Prostory pro setkávání Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Restaurace Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Executive Lounge Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hotelu Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Exteriér hotelu Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Prostory pro setkávání Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty
Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Executive Lounge Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hotelu Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Prostory pro setkávání Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Exteriér hotelu Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Restaurace Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Fitness prostory Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Restaurace Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Jídlo a nápoje Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Jídlo a nápoje Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty
Oblast: Oblast Dong Da- Chrám Literatury Počet pokojů: 242
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 238 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
7,5
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (238)
Seřazeno podle:
Chong H. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 18. prosince 2014
All hotel staff are very friendly and helpful

Hotel staff, Gym, Lobby
8,3
I stayed 4 nights in Dec at Pullman Hanoi. Hotel's location is not very convenient, but cheap taxi can take you any where easily. All the hotel staff are very helpful and extremely friendly. Though I don't quite agree with the 5-star rating, I still think this is a very good hotel.
Allan S. Obchodní cestující Hong Kong, 12. prosince 2014
Great business hotel in hanoi

Clean, good location, modern design
7,7
Will stay every time when I go to Hanoi!
Othman S. Obchodní cestující Malaysia, 11. prosince 2014
Very good hotel

Clean, friendly, good value for money
8
Very good
Goh Y. Obchodní cestující Singapore, 11. prosince 2014
Comortable stay

comfortable room, English speaking staff
6,7
Room is comfortable. I am holding a Le Club Classic paper but staff not sure to replace the paper with card or not.
Su S. Obchodní cestující Singapore, 13. listopadu 2014
Everything expected of a business hotel

WIFI, breakfast, bed
8
It was newly renovated. WIFI was seamless from room to lobby, good enough for working uninterrupted. Breakfast spread was vast and reliable items good for loading up for the day ahead. Cleanliness was iffy because i saw a hairpin left behind by the housekeeping team
Kimi L. Obchodní cestující Malaysia, 6. listopadu 2014
Comfort, value for money, friendly staff

Cleanliness, food, comfort
9,7
Overall is good but the wireless internet speed is slow and there is no improvement even after my few stays Pullman Saigon is managing well in this respective
Goh Y. Obchodní cestující Singapore, 5. listopadu 2014
Comfortable

Because I stayed in the executive floor this time, I enjoyed using the coffee machine in the room
7
Comfortable
Syed N. Obchodní cestující Singapore, 28. října 2014
Looks like a 5 star hotel

Lobby, Breakfast and Rooms
10
Great spacious rooms with lots of shops around the area. I have stayed in this hotel for over 5 times now, and the hotel added a Starbucks kind of huge coffee joint just in their carpark area. Great place to sit and chill in the Hanoi winter.
Daisuke Y. Obchodní cestující Japan, 25. října 2014
Splendid

Hospitality
8
Great stay for 5 days.
June T. Obchodní cestující Malaysia, 16. října 2014
Horrible TV channels

Toiletries, pool and gym
4
Only because it is near my meeting areas. Nothing much else is there.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Pullman Hanoi Hotel HanojPullman Hanoi Hotel Hanoj - VchodPullman Hanoi Hotel Hanoj - LobbyPullman Hanoi Hotel Hanoj - LobbyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Rekreační zařízeníPullman Hanoi Hotel Hanoj - Prostory pro setkáváníPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - Executive LoungePullman Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Exteriér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Prostory pro setkáváníPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Executive LoungePullman Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Prostory pro setkáváníPullman Hanoi Hotel Hanoj - Exteriér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Fitness prostoryPullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - Jídlo a nápojePullman Hanoi Hotel Hanoj - Jídlo a nápojePullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Prostory pro setkáváníPullman Hanoi Hotel Hanoj - Fitness prostoryPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyPullman Hanoi Hotel Hanoj - Exteriér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - RestauracePullman Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluPullman Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C06