Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Pullman Kuching Hotel

1A Jalan Mathies, Kuching Centrum města, Kuching, Malajsie 93100 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Pullman Kuching Hotel Kuching - Exteriér hotelu Pullman Kuching Hotel Kuching - Lobby Pullman Kuching Hotel Kuching - Lobby Pullman Kuching Hotel Kuching - Executive Lounge Pullman Kuching Hotel Kuching - Restaurace Pullman Kuching Hotel Kuching - Obchod s kávou / kavárna Pullman Kuching Hotel Kuching - Restaurace Pullman Kuching Hotel Kuching - Restaurace Pullman Kuching Hotel Kuching - Restaurace Pullman Kuching Hotel Kuching - Restaurace Pullman Kuching Hotel Kuching - Obchod s kávou / kavárna Pullman Kuching Hotel Kuching - Pub/lounge Pullman Kuching Hotel Kuching - Prostory pro setkávání Pullman Kuching Hotel Kuching - Prostory pro setkávání Pullman Kuching Hotel Kuching - Prostory pro setkávání Pullman Kuching Hotel Kuching - Prostory pro setkávání
Pullman Kuching Hotel Kuching - Prostory pro setkávání Pullman Kuching Hotel Kuching - Bazén Pullman Kuching Hotel Kuching - Bazén Pullman Kuching Hotel Kuching - Bazén Pullman Kuching Hotel Kuching - Lázně Pullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hosty Pullman Kuching Hotel Kuching - Obchodní centrum Pullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hosty Pullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hosty Pullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hosty Pullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hosty Pullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hosty
Oblast: Kuching Centrum města Počet pokojů: 389
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,3

na základě 2436 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,7
Personál
8,4
Stav hotelu/čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
7,4
Všechna hodnocení (2436)
Seřazeno podle:
Fiona N. Páry Malaysia, 2. srpna 2015
Poor room cleaning

Bed, big bathroom, pillow
8
Stay Pullman 4 years ago, fantastic, nice n clean. Through the years the room looked worn and aged. Needs maintenance such as bathroom , I found few strand of hair , dust and in between tiles , stained. 1. Used swimsuit was found in bathroom which didn't belong to me . That was 4th day of our stay.. Next few days we were worried as to why the swimwear was there. Did someone use our room? Was security compromise? Hotel staff was informed.
Nahlásit hodnocení
Xin Y. Obchodní cestující Singapore, 31. července 2015
good hotel

location, clean room, good food
7,3
Nahlásit hodnocení
Eu N. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 31. července 2015
100% satisfied with this hotel stay!

This hotel is clean & comfortable & within walking distance to Chinatown & Waterfront
8,3
I highly recommend this hotel because the hotel room is very clean and comfortable. The air-conditioning is very good too. I will come back to this hotel to stay if I come back to Kuching in the future.
Nahlásit hodnocení
Mohammad S. Obchodní cestující Malaysia, 28. července 2015
5 stars but CHEAPSKATE

What you would expect
6,3
When I arrived the 1st day, they did have record of my booking. Small matter I email to them as requested. Then came the housekeeping. When I requested for new towels & floor mat they only provided 1 new towel. Then came to breakfast only 1 person was allowed in. Is it not a norm when we book 1 room they'll be free breakfast for 2?. Apparently not. I've stayed in Pullman Putrajaya & no such thing happen. PULLMAN Kuching is a nice hotel, rated 5 stars but CHEAPSKATE ..what a shame.
Nahlásit hodnocení
Pek H. Skupiny Singapore, 26. července 2015
Pullman Kuching

Good room size, air-con is great and big toilet
8,7
Overall it was good except that the toilet seat and floor area near it wasn't well cleaned when we first check in.
Nahlásit hodnocení
Pek H. Skupiny Singapore, 26. července 2015
Pullman Kuching

Good room size, air-con is great and big toilet
9
Overall it was good. The card access slot in the elevator should be checked regularly as some had difficulty reading the card.
Nahlásit hodnocení
Suh C. Jednotlivci Malaysia, 26. července 2015
Fantastic Stay

Room comfort, Hotel Condition, Staff Performance
9,7
Room is very comfortable and staff is helpful and friendly.
Nahlásit hodnocení
John H. Páry Australia, 25. července 2015
Good accomodation. Good location.Location

Location, value, views
7,3
Very good
Nahlásit hodnocení
Lam H. Obchodní cestující Malaysia, 24. července 2015
Price value

Comfort, centrally located, clean
6,3
The food was stale, i was food poisoning after the breakfast on 1st day. And the last day having the breakfast before check out, found the Fettuccine was stale.
Nahlásit hodnocení
Ralph B. Páry Australia, 23. července 2015
5 Star pus

The staff where the Most helpful I have ever encountered and I stay at around 60 hotels per year around souh east asia and Australai.
10
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Pullman Kuching Hotel KuchingPullman Kuching Hotel Kuching - Exteriér hoteluPullman Kuching Hotel Kuching - LobbyPullman Kuching Hotel Kuching - LobbyPullman Kuching Hotel Kuching - Executive LoungePullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - Obchod s kávou / kavárnaPullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - Obchod s kávou / kavárnaPullman Kuching Hotel Kuching - Pub/loungePullman Kuching Hotel Kuching - Prostory pro setkáváníPullman Kuching Hotel Kuching - Prostory pro setkáváníPullman Kuching Hotel Kuching - Prostory pro setkáváníPullman Kuching Hotel Kuching - Prostory pro setkáváníPullman Kuching Hotel Kuching - Prostory pro setkáváníPullman Kuching Hotel Kuching - BazénPullman Kuching Hotel Kuching - BazénPullman Kuching Hotel Kuching - BazénPullman Kuching Hotel Kuching - LázněPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Obchodní centrumPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Exteriér hoteluPullman Kuching Hotel Kuching - Exteriér hoteluPullman Kuching Hotel Kuching - VchodPullman Kuching Hotel Kuching - VchodPullman Kuching Hotel Kuching - VchodPullman Kuching Hotel Kuching - RecepcePullman Kuching Hotel Kuching - LobbyPullman Kuching Hotel Kuching - LobbyPullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - KoupelnaPullman Kuching Hotel Kuching - KoupelnaPullman Kuching Hotel Kuching - KoupelnaPullman Kuching Hotel Kuching - BazénPullman Kuching Hotel Kuching - BazénPullman Kuching Hotel Kuching - BazénPullman Kuching Hotel Kuching - BazénPullman Kuching Hotel Kuching - BazénPullman Kuching Hotel Kuching - Obchod s kávou / kavárnaPullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - LázněPullman Kuching Hotel Kuching - LázněPullman Kuching Hotel Kuching - LázněPullman Kuching Hotel Kuching - LázněPullman Kuching Hotel Kuching - LázněPullman Kuching Hotel Kuching - LázněPullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - Taneční sálPullman Kuching Hotel Kuching - Taneční sálPullman Kuching Hotel Kuching - Taneční sálPullman Kuching Hotel Kuching - Taneční sálPullman Kuching Hotel Kuching - Taneční sálPullman Kuching Hotel Kuching - Taneční sálPullman Kuching Hotel Kuching - Prostory pro setkáváníPullman Kuching Hotel Kuching - Fitness prostory


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A01