Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Pullman Kuching Hotel

1A Jalan Mathies, Kuching Centrum města, Kuching, Malajsie 93100 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Pullman Kuching Hotel Kuching - Obchodní centrum Pullman Kuching Hotel Kuching - Exteriér hotelu Pullman Kuching Hotel Kuching - Exteriér hotelu Pullman Kuching Hotel Kuching - Interiér hotelu Pullman Kuching Hotel Kuching - Bazén Pullman Kuching Hotel Kuching - Bazén Pullman Kuching Hotel Kuching - Restaurace Pullman Kuching Hotel Kuching - Restaurace Pullman Kuching Hotel Kuching - Obchod s kávou / kavárna Pullman Kuching Hotel Kuching - Restaurace Pullman Kuching Hotel Kuching - Obchodní centrum Pullman Kuching Hotel Kuching - Vyhlídka Pullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hosty Pullman Kuching Hotel Kuching - Koupelna Pullman Kuching Hotel Kuching - Taneční sál Pullman Kuching Hotel Kuching - Taneční sál
Pullman Kuching Hotel Kuching - Restaurace Pullman Kuching Hotel Kuching - Interiér hotelu Pullman Kuching Hotel Kuching - Bazén Pullman Kuching Hotel Kuching - Bazén Pullman Kuching Hotel Kuching - Obchodní centrum Pullman Kuching Hotel Kuching - Interiér hotelu Pullman Kuching Hotel Kuching - Restaurace Pullman Kuching Hotel Kuching - Pub/lounge Pullman Kuching Hotel Kuching - Restaurace Pullman Kuching Hotel Kuching - Fitness prostory Pullman Kuching Hotel Kuching - Bazén Pullman Kuching Hotel Kuching - Vyhlídka
Oblast: Kuching Centrum města Počet pokojů: 389

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 2656 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,6
Personál
8,3
Stav hotelu/čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
7,4
Všechna hodnocení (2656)
Seřazeno podle:
Asmani S. Rodiny s malými dětmi Brunei Darussalam, 7. února 2016
Pull up Pullman !

Location & spacious
5,7
It was fine after several complains about the fridge, toilet door , key card, power trip , swimming pool to name a few. I upgraded my self to another room instead. No courtesy upgrade by the hotel and but was only asked to transfer to another room despite all complains made in a day. The frontliner staffs were not friendly.. Probably pissed because they had to work during CNY. Didn't really want to look at their faces everytime we passed the reception as we didn't want to spoil our holiday mood. Location of the hotel was good as it was just a walking distance to our fav seafood center. The property has so much potential to be a 5 star in the middle of Kuching but there are just several little imperfections that causes it to fail to reach its mark. I find that a real pity because it has so much potential to be a top notch hotel, particularly for the prices you pay for the room. It only takes a small change to make a big difference for customers and I hope one day this hotel will finally be able to deliver and be a real 4-5 stay accommodation.
Nahlásit hodnocení
Siew K. Obchodní cestující Malaysia, 2. února 2016
Overall OK

Location, Clean, Food
8
Stay For Business Trip
Nahlásit hodnocení
Siew K. Obchodní cestující Malaysia, 31. ledna 2016
Location near to airport

Location, Clean,Food
8
Overall OK
Nahlásit hodnocení
Tan W. Obchodní cestující Singapore, 29. ledna 2016
Traffic jam
6
Tento zákazník pouze ohodnotil hotel a neuvedl žádné poznámky.
Nahlásit hodnocení
Galoh M. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 25. ledna 2016
Great Hotel

Good service, clean & spacious room & good food
8,7
I had a pleasant stay in Pullman Kuching Hotel. I will definitely recommend this hotel to my families and friends.
Nahlásit hodnocení
Chris L. Obchodní cestující Indonesia, 24. ledna 2016
nice stay

spacious room (deluxe), good swimming pool, good breakfast
8,7
We mistakenly booked a twin-bed deluxe room with only 1 adult occupancy, so we only get breakfast for 1 person each morning. We asked for a bit flexibility to have breakfast on 3 days for 2 persons (total stay: 6 nights) but their system cannot help for that. Just not what we expected from Pullman. Please built a system comfortable for the guests. I this case, some small hotels with breakfast coupons are better than Pullman.
Nahlásit hodnocení
Taha I. Obchodní cestující Malaysia, 22. ledna 2016
the hotel

location, staff, room
10
great
Nahlásit hodnocení
Weei K. Obchodní cestující Malaysia, 19. ledna 2016
Good location , fast internet

Good location, conform room, nice food
7,7
Nahlásit hodnocení
Mohd S. Obchodní cestující Malaysia, 15. ledna 2016
Nice hotel

Location,cleanliness and friendly
9
The stay was excellent except that the trainee staff at the frontline should be supervised closely
Nahlásit hodnocení
Stephanie W. Obchodní cestující Singapore, 14. ledna 2016
Good for Kuching standards but not well maintained

Room size, room design, shower
6,7
The Pullman is a well known brand within the Accor chain of hotels. The good: - Rooms are big - Decor of the room is quite nice - Comfortable bed and beddings - reasonably priced hotel Things I didn't like: - Toilet smelt a little funky (perhaps sewage pipe issues) - Things are a little tired and worn - for example the information booklet in my room (1110) had a couple of pages which were falling out. The Do Not Disturb hangers at the door were also worn to the point of falling apart. There was no in-room dining menu in my room. - Breakfast is not good - the quality of the food is not up to international standards. Even my cooked-to-order omelette tasted strange
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Pullman Kuching Hotel Kuching - Exteriér hoteluPullman Kuching Hotel Kuching - Obchodní centrumPullman Kuching Hotel Kuching - Exteriér hoteluPullman Kuching Hotel Kuching - Exteriér hoteluPullman Kuching Hotel Kuching - Interiér hoteluPullman Kuching Hotel Kuching - BazénPullman Kuching Hotel Kuching - BazénPullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - Obchod s kávou / kavárnaPullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - Obchodní centrumPullman Kuching Hotel Kuching - VyhlídkaPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - KoupelnaPullman Kuching Hotel Kuching - Taneční sálPullman Kuching Hotel Kuching - Taneční sálPullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - Interiér hoteluPullman Kuching Hotel Kuching - BazénPullman Kuching Hotel Kuching - BazénPullman Kuching Hotel Kuching - Obchodní centrumPullman Kuching Hotel Kuching - Interiér hoteluPullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - Pub/loungePullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - Fitness prostoryPullman Kuching Hotel Kuching - BazénPullman Kuching Hotel Kuching - VyhlídkaPullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Interiér hoteluPullman Kuching Hotel Kuching - Exteriér hoteluPullman Kuching Hotel Kuching - Prostory pro setkáváníPullman Kuching Hotel Kuching - Taneční sálPullman Kuching Hotel Kuching - Prostory pro setkáváníPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Interiér hoteluPullman Kuching Hotel Kuching - Interiér hoteluPullman Kuching Hotel Kuching - Exteriér hoteluPullman Kuching Hotel Kuching - BazénPullman Kuching Hotel Kuching - Exteriér hoteluPullman Kuching Hotel Kuching - Exteriér hoteluPullman Kuching Hotel Kuching - BazénPullman Kuching Hotel Kuching - Exteriér hoteluPullman Kuching Hotel Kuching - BazénPullman Kuching Hotel Kuching - BazénPullman Kuching Hotel Kuching - Exteriér hoteluPullman Kuching Hotel Kuching - LobbyPullman Kuching Hotel Kuching - LobbyPullman Kuching Hotel Kuching - Executive LoungePullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - Obchod s kávou / kavárnaPullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - Obchod s kávou / kavárnaPullman Kuching Hotel Kuching - Pub/loungePullman Kuching Hotel Kuching - Prostory pro setkáváníPullman Kuching Hotel Kuching - Prostory pro setkáváníPullman Kuching Hotel Kuching - Prostory pro setkáváníPullman Kuching Hotel Kuching - Prostory pro setkáváníPullman Kuching Hotel Kuching - Prostory pro setkáváníPullman Kuching Hotel Kuching - BazénPullman Kuching Hotel Kuching - BazénPullman Kuching Hotel Kuching - BazénPullman Kuching Hotel Kuching - LázněPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Obchodní centrumPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Exteriér hoteluPullman Kuching Hotel Kuching - Exteriér hoteluPullman Kuching Hotel Kuching - VchodPullman Kuching Hotel Kuching - VchodPullman Kuching Hotel Kuching - VchodPullman Kuching Hotel Kuching - RecepcePullman Kuching Hotel Kuching - LobbyPullman Kuching Hotel Kuching - LobbyPullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - Pokoj pro hostyPullman Kuching Hotel Kuching - KoupelnaPullman Kuching Hotel Kuching - KoupelnaPullman Kuching Hotel Kuching - KoupelnaPullman Kuching Hotel Kuching - BazénPullman Kuching Hotel Kuching - BazénPullman Kuching Hotel Kuching - BazénPullman Kuching Hotel Kuching - BazénPullman Kuching Hotel Kuching - BazénPullman Kuching Hotel Kuching - Obchod s kávou / kavárnaPullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - LázněPullman Kuching Hotel Kuching - LázněPullman Kuching Hotel Kuching - LázněPullman Kuching Hotel Kuching - LázněPullman Kuching Hotel Kuching - LázněPullman Kuching Hotel Kuching - LázněPullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - RestauracePullman Kuching Hotel Kuching - Taneční sálPullman Kuching Hotel Kuching - Taneční sálPullman Kuching Hotel Kuching - Taneční sálPullman Kuching Hotel Kuching - Taneční sálPullman Kuching Hotel Kuching - Taneční sálPullman Kuching Hotel Kuching - Taneční sálPullman Kuching Hotel Kuching - Prostory pro setkáváníPullman Kuching Hotel Kuching - Fitness prostory


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B04