nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Putri Ayu Cottages

Jl Bisma, Ubud, Bali, Indonésie 80571 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Putri Ayu Cottages Bali - Okolí Putri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hosty Putri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hosty Putri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hosty Putri Ayu Cottages Bali - Koupelna Putri Ayu Cottages Bali - Koupelna Putri Ayu Cottages Bali - Koupelna Putri Ayu Cottages Bali - Okolí Putri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hosty Putri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hosty Putri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hosty Putri Ayu Cottages Bali - Balkón/terasa Putri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hosty Putri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hosty Putri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hosty Putri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hosty
Putri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hosty Putri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hosty Putri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hosty Putri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hosty Putri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hosty Putri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hosty Putri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hosty Putri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hosty Putri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hosty Putri Ayu Cottages Bali - Koupelna Putri Ayu Cottages Bali - Lobby Putri Ayu Cottages Bali - Bazén
Oblast: Ubud Počet pokojů: 19
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 328 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
6,3
Personál
7,5
Stav hotelu / čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (328)
Seřazeno podle:
Lubomir S. Páry Czech Republic, 21. prosince 2013
Příjemné překvapení, velmi milý a ochotný personál

Velmi ochotný a milý personál, příjemné a prostorné pokoje s velkou terasou, situování hotelu blízko centra
9,7
S pobytem v tomto hotelu jsme byli velmi spokojeni a rádi se do něj někdy vrátíme Všem doporučujeme. Součástí hotelu je i veliký a čistý bazén. Výhodou je relativní blízkost centra města a velmi dobrých restaurací
Wesley B. Páry United Kingdom, 16. prosince 2014
very helpful staff

staff, view from balcony, facilities
7,3
Putri Ayu is quite far from the main part of Ubud but they provide a free shuttle to take you wherever you want to go. The helpful staff also arrange motorbike rental and book any daytrips you may wish to take, also laundry service. The room had a delightful view from the balcony where we could watch the sunset. The breakfast was adequate, the Indonesian option was vegetarian fried rice or noodles. They were undertaking some renovation but this didn't affect our stay. Would happily stay there again!
Nola J. Jednotlivci Australia, 24. října 2014
Nothing special

The staff are friendly and helpful. Quiet surrounds.
4,7
It's quite far if you plan on walking everywhere. The hotel is very run down, and 'renovations' create noise and mess during the day. Perhaps an afternoon lying by the pool would be off the cards given the noise and construction workers walking past. Also the promised in-room wifi never worked.
Tawatchai Y. Rodiny se staršími dětmi Japan, 16. října 2014
Bali trip

Quiet, breakfast and swimming pool
8,3
I stayed there 3 days and very enjoy to Ubud with my parents, wife and my 8 yrs daughter. It's a bit far from downtown, it takes 20minutes on foot but the street has light and isn't dangerous. The view is ok but road condition isn't good. My daughter was enjoy with swimming pool so much. Staffe are helpful and welcome. But my parents room is hot, air conditioners didn't work well.
Yen K. Skupiny Malaysia, 16. října 2014
staffs are friendly

swimming pool,friendly,quiet location
5,3
Judith D. Skupiny Australia, 1. října 2014
Needs some tender, loving care.

The staff, the gardens and the pool.
5
2 nights
Lorene D. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 30. září 2014
Enjoyable time in Ubud

In a quiet location, staff were very helpful, room was large and comfortable.
8,7
We enjoyed our time at Putri Ayu, and would stay there again.
Kellie N. Páry New Zealand, 22. září 2014
Beautiful wee sanctuary

Pool, Rice Paddies, Big beds
9
Very nice, helpful staff. Nice deep pool, very large rooms and bed. Gorgeous scenery around.
Maria H. Jednotlivci Mexico, 21. září 2014
Location

Arranged tours
7,3
Good - we stayed 3 more nights
Katie M. Páry Australia, 21. září 2014
Quite nice

Nice view, peaceful and quiet
7,7
It was a lovely experience. Next time I'd prefer to be somewhere a little closer to the action of ubud

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Putri Ayu Cottages BaliPutri Ayu Cottages Bali - OkolíPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - KoupelnaPutri Ayu Cottages Bali - KoupelnaPutri Ayu Cottages Bali - KoupelnaPutri Ayu Cottages Bali - OkolíPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Balkón/terasaPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - KoupelnaPutri Ayu Cottages Bali - LobbyPutri Ayu Cottages Bali - BazénPutri Ayu Cottages Bali - VířivkaPutri Ayu Cottages Bali - VybaveníPutri Ayu Cottages Bali - BazénPutri Ayu Cottages Bali - BazénPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - VířivkaPutri Ayu Cottages Bali - RestauracePutri Ayu Cottages Bali - LobbyPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Jídlo a nápojePutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - BazénPutri Ayu Cottages Bali - Bazén


AS-AGWEB-3B07