Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Putri Ayu Cottages

Jl Bisma, Ubud, Bali, Indonésie 80571 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Putri Ayu Cottages Bali - Bazén Putri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hosty Putri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hosty Putri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hosty Putri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hosty Putri Ayu Cottages Bali - Balkón/terasa Putri Ayu Cottages Bali - Balkón/terasa Putri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hosty Putri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hosty Putri Ayu Cottages Bali - Koupelna Putri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hosty Putri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hosty Putri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hosty Putri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hosty Putri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hosty Putri Ayu Cottages Bali - Koupelna
Putri Ayu Cottages Bali - Koupelna Putri Ayu Cottages Bali - Vybavení Putri Ayu Cottages Bali - Vybavení Putri Ayu Cottages Bali - Balkón/terasa Putri Ayu Cottages Bali - Jídlo a nápoje Putri Ayu Cottages Bali - Jídlo a nápoje Putri Ayu Cottages Bali - Restaurace Putri Ayu Cottages Bali - Lobby Putri Ayu Cottages Bali - Lobby Putri Ayu Cottages Bali - Lobby Putri Ayu Cottages Bali - Vchod Putri Ayu Cottages Bali - Exteriér hotelu
Oblast: Ubud Počet pokojů: 19
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 335 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
6,3
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (335)
Seřazeno podle:
Lubomir S. Páry Czech Republic, 21. prosince 2013
Příjemné překvapení, velmi milý a ochotný personál

Velmi ochotný a milý personál, příjemné a prostorné pokoje s velkou terasou, situování hotelu blízko centra
9,7
S pobytem v tomto hotelu jsme byli velmi spokojeni a rádi se do něj někdy vrátíme Všem doporučujeme. Součástí hotelu je i veliký a čistý bazén. Výhodou je relativní blízkost centra města a velmi dobrých restaurací
Nahlásit hodnocení
Tee X. Páry Malaysia, 20. června 2015
Nice hotel

Swimming pool, garden view of the room, free shutter car provided
9
The room was quite big and clean, and the staff very friendly and helpful. We enjoy our stay at there. A little bit far from ubud crowded area, but hotel did provide the shutter car. Everything is good as per the price.
Nahlásit hodnocení
Chan Y. Páry Malaysia, 11. dubna 2015
Comfort room with nice environment

clean room, nice environment, staff is helpful
7
Putri Ayu Cottages has a good and relax environment for staying, however, the location of the hotel are far from the main attraction.
Nahlásit hodnocení
Chaveewan Y. Skupiny Thailand, 14. března 2015
NICE HOTEL

NICE HOTEL
6,3
VERY GOOD HOTEL
Nahlásit hodnocení
William H. Jednotlivci United States of America, 22. února 2015
off the beaten path but still close to all

staff, staff and STAFF!
9,7
This was such a wonderful place to stay. The staff went above and beyond to accommodate us. They were really helpful in every facet of our stay. They even went as far as walking us under an umbrella during a rainstorm. my cousin and I had an excellent experience here. I strongly recommend staying here. Staff helped us book trips and find good food. It looks far on a map but its actually very close to the monkey forest. keep up the great work all. from Adam and bill. New York, USA
Nahlásit hodnocení
Wesley B. Páry United Kingdom, 16. prosince 2014
very helpful staff

staff, view from balcony, facilities
7,3
Putri Ayu is quite far from the main part of Ubud but they provide a free shuttle to take you wherever you want to go. The helpful staff also arrange motorbike rental and book any daytrips you may wish to take, also laundry service. The room had a delightful view from the balcony where we could watch the sunset. The breakfast was adequate, the Indonesian option was vegetarian fried rice or noodles. They were undertaking some renovation but this didn't affect our stay. Would happily stay there again!
Nahlásit hodnocení
Nola J. Jednotlivci Australia, 24. října 2014
Nothing special

The staff are friendly and helpful. Quiet surrounds.
4,7
It's quite far if you plan on walking everywhere. The hotel is very run down, and 'renovations' create noise and mess during the day. Perhaps an afternoon lying by the pool would be off the cards given the noise and construction workers walking past. Also the promised in-room wifi never worked.
Nahlásit hodnocení
Tawatchai Y. Rodiny se staršími dětmi Japan, 16. října 2014
Bali trip

Quiet, breakfast and swimming pool
8,3
I stayed there 3 days and very enjoy to Ubud with my parents, wife and my 8 yrs daughter. It's a bit far from downtown, it takes 20minutes on foot but the street has light and isn't dangerous. The view is ok but road condition isn't good. My daughter was enjoy with swimming pool so much. Staffe are helpful and welcome. But my parents room is hot, air conditioners didn't work well.
Nahlásit hodnocení
Yen K. Skupiny Malaysia, 16. října 2014
staffs are friendly

swimming pool,friendly,quiet location
5,3
Nahlásit hodnocení
Judith D. Skupiny Australia, 1. října 2014
Needs some tender, loving care.

The staff, the gardens and the pool.
5
2 nights
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Putri Ayu Cottages BaliPutri Ayu Cottages Bali - BazénPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Balkón/terasaPutri Ayu Cottages Bali - Balkón/terasaPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - KoupelnaPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - Pokoj pro hostyPutri Ayu Cottages Bali - KoupelnaPutri Ayu Cottages Bali - KoupelnaPutri Ayu Cottages Bali - VybaveníPutri Ayu Cottages Bali - VybaveníPutri Ayu Cottages Bali - Balkón/terasaPutri Ayu Cottages Bali - Jídlo a nápojePutri Ayu Cottages Bali - Jídlo a nápojePutri Ayu Cottages Bali - RestauracePutri Ayu Cottages Bali - LobbyPutri Ayu Cottages Bali - LobbyPutri Ayu Cottages Bali - LobbyPutri Ayu Cottages Bali - VchodPutri Ayu Cottages Bali - Exteriér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A06