nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Quest Hotel & Conference Center - Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazén Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazén Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Recepce Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazén Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Vyhlídka Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Vchod Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Lobby Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Obchodní centrum Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Koupelna Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Interiér hotelu Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Taneční sál Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Taneční sál Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurace Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurace
Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurace
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 427
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,5

na základě 4160 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
9,0
Personál
8,6
Stav hotelu / čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (4160)
Seřazeno podle:
Carl S. Páry Canada, 27. prosince 2014
I found my Quest

Staff were exceedingly friendly and helpful, proximity of hotel to major shopping and attractions, the inclusive breakfast was good
9,7
We stayed at this hotel for our 5th Anniversary as well as Christmas. It was great.
Neal F. Páry Afghanistan, 26. prosince 2014
my stay at the Quest

staff, front desk staff, t
10
Emma P. Páry Philippines, 23. prosince 2014
Look no further

Centrally Located, Super Clean, Value for money
9,7
I'd love to come back! This hotel delivers on what matters most to a picky traveller like me: cleanliness, location, and a good comfy bed to rest my head on. This is the kind of hotel I wouldn't mind cocooning in the whole day (or week). Loved the warm towels--I don't even mind having to call up housekeeping to send them in everyday. Breakfast was good enough with a room for improvement - perhaps less on the processed meat and more food made from scratch. But overall, it's a wonderful hotel.
Charles N. Obchodní cestující United States of America, 23. prosince 2014
Standard of excellencr

Number one - ambiance and atmosphere. number two - location . Number three - treatment by staff
9,3
Stay was exceptionally comfortable. I felt more comfortable and secure than at my house.
Ma C. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 23. prosince 2014
awesome

great lobby ambiance
8,7
It was fantastic
Mark A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 21. prosince 2014
Very Good Quest Indeed

Location, Big Rooms, Clean & Comfy
9,3
It was Great Value for Money indeed *** Stars
June L. Rodiny s malými dětmi Philippines, 21. prosince 2014
Good location.

Location, food, comfort
9,3
We had a relaxing hussle free stay.
Neal F. Páry United States of America, 18. prosince 2014
my stay at the Quest

general staff, front desk staff and the office personnel
10
My stay was great has it always is thank u, will be staying again 2 Jan 2015 for 5 more days
Aharon S. Obchodní cestující Switzerland, 17. prosince 2014
Very good hotel

Location, Service, Price
8,3
Will come back
Sung M. Páry South Korea, 17. prosince 2014
good location

location very friendly
7,7
reasonable price and after check out they keep my lugge until my flight time of course FREE thank u

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu CebuQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazénQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazénQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RecepceQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazénQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - VyhlídkaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - VchodQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - LobbyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Obchodní centrumQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KoupelnaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Interiér hoteluQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Taneční sálQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Taneční sálQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestauraceQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestauraceQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurace


AS-AGWEB-3B06