nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Quest Hotel & Conference Center - Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazén Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazén Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Recepce Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazén Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Vyhlídka Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Vchod Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazén Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Lobby Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazén Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Obchodní centrum Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Koupelna Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Interiér hotelu Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Taneční sál Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Taneční sál
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 427
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,5

na základě 3683 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
9,0
Personál
8,6
Stav hotelu / čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (3683)
Seřazeno podle:
Monalisa A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 31. srpna 2014
One of the best hotel in Cebu ive been

The nice and tidy room, friendly staff and delicious food
10
Best experience in celebrating my fathers birthday.
Herman L. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 27. srpna 2014
Great location, value for money

The best three things about this hotel is its value for money, great location for its price. Efficient staff and cleanliness.
7,3
Our stay at this hotel was very good. There were only two downside to our stay .... the room service took a long time and acoustics wasn't good, we could hear people's voices in the hallway with doors banging. Overall, our stay was good, will definitely stay here again.
Sharon L. Skupiny Philippines, 25. srpna 2014
good location

location, breakfast buffet
9,7
ok
Antonio A. Jednotlivci Philippines, 25. srpna 2014
Clean rooms

Clean room and kind staff
10
Great
Anabella O. Páry Philippines, 24. srpna 2014
Great location

Great location, friendly staff, comfortable rooms
9
We found the place very comfortable. The beds were big. A bidet is available, which is a big plus factor for me. The place is just across Ayala Center so it is very convenient for those who want to shop. The staff is very accommodating.
Luciano R. Páry Philippines, 23. srpna 2014
Good value for money

Location, Friendly Staff, Comfortable
9
It was a good experience so far. My husband said that the food was too safe - if you know what I mean...
Taejun S. Jednotlivci South Korea, 23. srpna 2014
good place

place, silence, clean
9,7
Clarabelle L. Obchodní cestující Philippines, 18. srpna 2014
Will stay here again

New, Great Location, Accommodating Staff
9
Bruce D. Rodiny s malými dětmi United States of America, 16. srpna 2014
Great hotel

Food, staff, room
10
Very pleasant stay...
Sangkyu L. Obchodní cestující South Korea, 16. srpna 2014
Cozy, clean and good hotel

Location, Walking distance from a big shopping mall, performance of the staffs.
8,7
I enjoyed my stay in Quest hotel for 3 nights. The staff was kind and willing to help. I liked the way they write down the taxi number and destination when we ask for taxi, and check inside the taxi after we arrived at the hotel. I also liked the swimming pool in 7th floor. Not that big, but cozy and good enough for a short break. Food is also good. Close to the Ayala mall. I will definitely stay again in my future trip to Cebu.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu CebuQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazénQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazénQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RecepceQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazénQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - VyhlídkaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - VchodQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazénQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - LobbyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazénQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Obchodní centrumQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KoupelnaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Interiér hoteluQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Taneční sálQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Taneční sál


AS-AGWEB-3A05