nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Quest Hotel & Conference Center - Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazén Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazén Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Recepce Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazén Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Vyhlídka Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Vchod Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Obchodní centrum Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Koupelna Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Interiér hotelu Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Taneční sál Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Taneční sál Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurace Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurace Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurace Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Lobby
Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurace Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Lobby Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurace Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Lobby Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Exteriér hotelu Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Exteriér hotelu Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Obchodní centrum Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Koupelna Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurace Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazén
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 427
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 4623 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
9,0
Personál
8,6
Stav hotelu / čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (4623)
Seřazeno podle:
Maria M. Páry Philippines, 24. dubna 2015
Non smoking room but smells like smoke

location, staff, food
7
stayed for three nights and transferred room every time for three nights. First room to noisy, Second round room smells like smoke. Third room was the best room
Jaime R. Jednotlivci Australia, 23. dubna 2015
Great place

Location, rooms, friendly staff
9,3
Wifi is fast and in the rooms. Staff very friendly and helpful. Very clean. Looks appealing.
Bong G. Jednotlivci South Korea, 21. dubna 2015
good quality of service

i like the food that i ate in hotel. and clean room, swimming pool
10
Good
Christopher Y. Jednotlivci Australia, 21. dubna 2015
Great location, good value especially if booked in

Has everything you want in city, walking distance to Ayala mall, nice buffet breakfast, nice soft bed & very good bathroom also great view if you get high floor
9,7
Therese J. Páry Philippines, 19. dubna 2015
No early check-in!

Location, value for money & room comfort
7,7
I requested for an early check-in, high floors through agoda's special request but sad to say when i arrived at the hotel they informed me that their standard check in is 3pm. I also have to pay an extra charge if i will check-in early. When i check-in around 12noon it took me about 15 minutes to wait in line due to many guests & few check in counters. The room was nice & the hotel is located near ayala mall. Another disappointment I encountered in this hotel is that their hotel key card wasn't working properly. My husband had to went down to the reception area twice.
Kazumi Y. Rodiny s malými dětmi Japan, 18. dubna 2015
Clean and nice

Clean, Near SC.
7,7
Near by SC, Pool is ok, Service are OK Staffs are friendly,
Emma S. Jednotlivci Philippines, 18. dubna 2015
Convenient place...

Convenient location, comfortable place & friendly staff...
9,3
As always, I had a comfortable stay...Thanks to all the friendly staff!
Robert H. Jednotlivci Canada, 16. dubna 2015
The best Hotel in Cebu for the money and convenien

location.....value. .....staff
10
Amazing
Juan M. Obchodní cestující Philippines, 16. dubna 2015
great!

accomodated me despite late check in
10
Great breakfast!
Divinagracia T. Rodiny s malými dětmi Philippines, 16. dubna 2015
great stay

value for money great for little kids pool was really nice and shallow. near ayala center 5 min walk
8,3
excellent

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu CebuQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazénQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazénQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RecepceQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazénQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - VyhlídkaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - VchodQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Obchodní centrumQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KoupelnaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Interiér hoteluQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Taneční sálQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Taneční sálQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestauraceQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestauraceQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestauraceQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - LobbyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestauraceQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - LobbyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestauraceQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - LobbyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Exteriér hoteluQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Exteriér hoteluQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Obchodní centrumQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KoupelnaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestauraceQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazénQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - LobbyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - LobbyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - ApartmáQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestauraceQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Obchodní centrumQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazén


AS-AGWEB-3A03