nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Quest Hotel & Conference Center - Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Koupelna Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Lobby Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Apartmá Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Lobby Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Taneční sál Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Exteriér hotelu Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurace Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Koupelna
Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Taneční sál Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Taneční sál Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Recepce Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Apartmá Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Vchod Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Recepce Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Obchodní centrum
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 427
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,5

na základě 3670 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
9,0
Personál
8,6
Stav hotelu / čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (3670)
Seřazeno podle:
Antonio A. Jednotlivci Philippines, 25. srpna 2014
Clean rooms

Clean room and kind staff
10
Great
Luciano R. Páry Philippines, 23. srpna 2014
Good value for money

Location, Friendly Staff, Comfortable
9
It was a good experience so far. My husband said that the food was too safe - if you know what I mean...
Pavorn K. Obchodní cestující Thailand, 22. srpna 2014
Convenient Location, Nice pool, Clean room

Convenient Location, Nice pool, Clean room
8
Convenient Location, Nice pool, Clean room
Pavorn K. Obchodní cestující Thailand, 22. srpna 2014
Convenient Location, Nice pool, Clean room

Convenient Location, Nice pool, Clean room
8
Convenient Location, Nice pool, Clean room
Pavorn K. Obchodní cestující Thailand, 19. srpna 2014
Convenient Location, Nice pool, Clean room

Convenient Location, Nice pool, Clean room
8
Convenient Location, Nice pool, Clean room
Pavorn K. Obchodní cestující Thailand, 19. srpna 2014
Convenient Location, Nice pool, Clean room

Convenient Location, Nice pool, Clean room
8
Convenient Location, Nice pool, Clean room
Clarabelle L. Obchodní cestující Philippines, 18. srpna 2014
Will stay here again

New, Great Location, Accommodating Staff
9
Bruce D. Rodiny s malými dětmi United States of America, 16. srpna 2014
Great hotel

Food, staff, room
10
Very pleasant stay...
Sangkyu L. Obchodní cestující South Korea, 16. srpna 2014
Cozy, clean and good hotel

Location, Walking distance from a big shopping mall, performance of the staffs.
8,7
I enjoyed my stay in Quest hotel for 3 nights. The staff was kind and willing to help. I liked the way they write down the taxi number and destination when we ask for taxi, and check inside the taxi after we arrived at the hotel. I also liked the swimming pool in 7th floor. Not that big, but cozy and good enough for a short break. Food is also good. Close to the Ayala mall. I will definitely stay again in my future trip to Cebu.
Charlie M. Obchodní cestující Philippines, 15. srpna 2014
Very nice

Breakfast, Location, Staff
8,3
Arrived at 9am but wasnt provided an early check in to my room since the hotel was fully booked, has to wait 5 hrs before I can go to my room. Other than than, everything was very nice, staff are courteous and nice. Swimming pool not that big.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu CebuQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KoupelnaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - LobbyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - ApartmáQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - LobbyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Taneční sálQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Exteriér hoteluQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestauraceQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KoupelnaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Taneční sálQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Taneční sálQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RecepceQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - ApartmáQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Pokoj pro hostyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - VchodQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RecepceQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Obchodní centrumQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - LobbyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazénQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazénQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RecepceQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazénQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - VyhlídkaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkávání


AS-AGWEB-3C03