nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Quest Hotel & Conference Center - Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazén Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazén Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Recepce Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazén Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Vyhlídka Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Vchod Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Lobby Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Obchodní centrum Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Koupelna Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Interiér hotelu Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Taneční sál Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Taneční sál Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurace Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurace
Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurace
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 427
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,5

na základě 4142 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
9,0
Personál
8,6
Stav hotelu / čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (4142)
Seřazeno podle:
Aharon S. Obchodní cestující Switzerland, 17. prosince 2014
Very good hotel

Location, Service, Price
8,3
Will come back
Sung M. Páry South Korea, 17. prosince 2014
good location

location very friendly
7,7
reasonable price and after check out they keep my lugge until my flight time of course FREE thank u
Fe L. Skupiny Philippines, 16. prosince 2014
quest hotel

location
7,3
James E. Rodiny s malými dětmi Singapore, 15. prosince 2014
A good choice

location, breakfast, staff service
10
Very pleasant and convenient
James E. Rodiny s malými dětmi Philippines, 14. prosince 2014
Location, food and staff service are excellent

Location, food, staff service
9,7
We stayed for a total of 3 days with my family in 2 rooms. Location is just 2 minutes walk from Ayala Terraces/commercial shops. Breakfast food is one of the best with many choices. Staff service is also excellent. For our next holiday in Cebu, this will be my first choice.
Ivy B. Skupiny Philippines, 13. prosince 2014
good

cool,clean and comfortable
9,7
great
Julie T. Obchodní cestující Philippines, 13. prosince 2014
excellent

very clean , good location, value for money
8,7
Excellent
Daniel R. Jednotlivci Australia, 10. prosince 2014
So nice! great staff good location and price

value for money, Friendly staff, comfortable
9
Awesome
Hwanyi K. Skupiny South Korea, 10. prosince 2014
Awesome

Location. Perfect brakefast. Hopitality.
10
Great
Yiu W. Rodiny s malými dětmi United States of America, 8. prosince 2014
Quest stay

Location, price, new condition
7,7
I think the hotel is geared towards single travelers, as the room was a little small. I had reservations about housekeeping, no bath towels, and charged for bar items I did not use.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu CebuQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazénQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazénQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RecepceQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazénQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - VyhlídkaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - VchodQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - LobbyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Obchodní centrumQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KoupelnaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Interiér hoteluQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Taneční sálQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Taneční sálQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestauraceQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestauraceQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurace


AS-AGWEB-3C03