nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Quest Hotel & Conference Center - Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazén Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazén Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Recepce Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazén Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Vyhlídka Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Vchod Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Obchodní centrum Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Koupelna Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Interiér hotelu Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Taneční sál Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Taneční sál Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurace Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurace Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurace Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Lobby
Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurace Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Lobby Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurace Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Lobby Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Exteriér hotelu Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Exteriér hotelu Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Obchodní centrum Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Koupelna Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Restaurace Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazén
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 427
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 4600 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
9,0
Personál
8,6
Stav hotelu / čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (4600)
Seřazeno podle:
Divinagracia T. Rodiny s malými dětmi Philippines, 16. dubna 2015
great stay

value for money great for little kids pool was really nice and shallow. near ayala center 5 min walk
8,3
excellent
Juan M. Obchodní cestující Philippines, 16. dubna 2015
great!

accomodated me despite late check in
10
Great breakfast!
Ma C. Skupiny Philippines, 13. dubna 2015
Awesome

location
9
It was awesome!!
Ma A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 11. dubna 2015
Nice and comfortable hotel

Good location, clean room and comfortable bed.
7,7
Our three days stay in the hotel was good. We had a great time. The kids had a great time in the pool. Location was very good too. Though rooms were quite small but we stayed in a connecting room since we are two families with 2 kids each family.
Irma L. Páry Philippines, 11. dubna 2015
We ❤️ Quest

Value for money..location ..comfort
9,7
.ac was just right..comfy bed..great location, just a few steps away from ayala center.Breakfast was not superb but was good enough.Will definitely book again
Ma L. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 11. dubna 2015
I❤️QuestHotel

Great location, friendly staff, good facilities
8,7
Very comfortable, walking distance to Ayala, staff were helpful, no delays in checking in and out.
Girlie L. Rodiny s malými dětmi Philippines, 10. dubna 2015
3star hotel

Good location, friendly staff .
9,3
Staying in Quest hotel with young children is a different experience - in a good way. My 2kids love the swimming pool and the shakes. Location wise- very good . Very clear ose to Ayala mall. Food is okay. The only thing that I am not comfortable with is when we order something ( foods & drinks ) , we have to pay cash every time . It's inconvenient! As they do not allow to sign your room number and pay later upon checking out!
Thomas M. Rodiny s malými dětmi United States of America, 10. dubna 2015
good

room-swimming-Locaction
8
Gwendolyn R. Rodiny se staršími dětmi Australia, 9. dubna 2015
Cebu 2015

Location is excellent, staff were delightful, breakfast was great
8
The overall experience was comfortable. It was definitely value for money. Our warmest gratitude to the staff for the warm welcome we experienced. We will come back.
Gerald C. Jednotlivci Philippines, 9. dubna 2015
Great location

Location and accessibility
8,3
Excellent

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu CebuQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazénQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazénQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RecepceQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazénQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - VyhlídkaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - VchodQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Obchodní centrumQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KoupelnaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Interiér hoteluQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Taneční sálQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Taneční sálQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestauraceQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestauraceQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestauraceQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - LobbyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestauraceQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - LobbyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestauraceQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - LobbyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Exteriér hoteluQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Exteriér hoteluQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Obchodní centrumQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KoupelnaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestauraceQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - BazénQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - LobbyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - LobbyQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - ApartmáQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RestauraceQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Obchodní centrumQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Bazén


AS-AGWEB-3C03